malawaszka Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 nooo kocham tego skarbeczka :loveu: taka biedniusia była, trzęsaweczka, pielęgniarka mówiła, że szczypawa z niej :lol: i dobrze! co ją będą obce ludzie macać! ona jest jak moja Luna :loveu: Quote
ULKA12 Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 A tutaj zdjęcia naszej małej bohaterki, jeszcze chyba niezbyt przytomnej :-) Niestety Gajka nic nie wypiła wlałam jej troszkę do pyszczka ale niezbyt dużo. Ona musi to po prostu odespać. Quote
malawaszka Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 nawet w tym jest jak moja Luna :cry: ja Lunie po sterylce moczyłam usteczka mokrą szmatką :lol: bardzo długo się wybudzała.... niech już będzie jutro i niech ona się dobrze już czuje :modla: Quote
zerduszko Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Może i w kondycji niewystawowej, ale piękna :) Quote
maciaszek Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Podmienili Ci tam psa. Toć to jakaś kuna jest. Wyraźnie na kubraku jest napisane ;). Mam nadzieję, że jutro Lunka będzie się czuła już dobrze. Biedna sznupcia. Quote
malawaszka Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 Luna to moja sznupa - tu mamy Gaję :lol: ;) Quote
ULKA12 Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Malawaszka specjalnie dla Ciebie z Gajka wszystko OK. Wraca do sił, zrobiła mi pobudkę gdzieś około 3 w nocy bo zaczęła szczekać więc lecę w piżamie bo może się coś dzieje a tam wredna małpa siedzi pod kocem i szczeka na kota, który łaził sobie obok klatki a to zazdrośnica i też chciała na wolność. Dzisiaj było szybkie siku i powrót do klateczki. Już się tak nie trzęsie, troszkę wypiła ale bardzo mało. Quote
malawaszka Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 uffff :) może ubranko jej przywiozę? :oops: Quote
jambi Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 malawaszka napisał(a):Luna to moja sznupa - tu mamy Gaję :lol: ;) no bo mącisz i wprowadzasz zamęt :evil_lol: do twarzy jej w zielonym! Quote
malawaszka Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 taka ze mnie mąciwoda :p a co u Gajusi? bo ja mam dziś dla odmiany Bibi po narkozie :mdleje: Quote
ULKA12 Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 A co zrobiłaś biednej Bibi, ząbki czyściłaś? W Myszkowie? U Gai bardzo dobrze, nawet zjadła troszkę, zjadła by więcej ale jej nie dałam, musi poczekać na kolację. Ranka sucha, popsikałam jeszcze dla pewności alusprayem i jest dobrze. Quote
malawaszka Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 uf uf uf :loveu: a bibi miała robione ząbki i 4 guzki :shake: Quote
maciaszek Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 No to fajnie, że Gajka już w lepszej formie, cieszę się! Quote
zerduszko Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 [quote name='malawaszka']a bibi miała robione ząbki i 4 guzki :shake:[/QUOTE] Napisz tu o jeszcze jednym psie i juz nikt nie będzie wiedział o kim tu mowa ;) :* Quote
malawaszka Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 hahaha mogę jeszcze walnąc opowiastkę co się u mnie dzieje, co który pies robi :diabloti: Quote
malawaszka Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 [quote name='zerduszko']I o fefnastu kotach ;)[/QUOTE] minus 3 :diabloti: Quote
ULKA12 Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Gajusia. Zdjęłam jej na chwilkę kubraczek bo muszę go uprać. Quote
malawaszka Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 lalunia moja kochana :loveu: a jak się goi? Quote
ULKA12 Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Dobrze, ale ona próbuje to wylizywać bo kubraczek jest cały mokry. Zdjęłam jej ten profesjonalny do prania troszkę się przewietrzyło i założyłam ten kubrak od Ciebie. Quote
malawaszka Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 oj frania jedna panikara :shake: tylko uważaj bo ten mój był "wycinany" na Pepę więc na ciut większą psinę i może sobie tam próbować sie dostać do ranki - jakby byłob trzeba i jakbyś miała gdzie to kup zapasowy to oddam kasę, byle tylko nie gmerała małpka, albo kołnierz :roll: Quote
ULKA12 Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 No i niestety Gajka musi mieć założony kołnierz. Ten drugi kubraczek wogóle się nie sprawdził, zreszta ten pierwszy też nie bardzo. Gajka co prawda nie miała bezpośredniego dostępu do ranki ale liżąc materiął powodowała, że ranka była wilgotna a to niedobrze. Przebywanie w kołnierzu niebardzo jej się podoba ale cóż jak trzeba to trzeba. Quote
malawaszka Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 nosz kurcze szkoda, ale będzie musiała się przemęczyć, buuuu Quote
malawaszka Posted October 8, 2010 Author Posted October 8, 2010 jak tam lalunia? cały dzień zbierałam się żeby zadzwonić zapytać i na zbieraniu się skończyło :shake: :splat: Quote
ULKA12 Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Chodzi w kołnierzu, ale przestała się ranką interesować więc zmierzam jej go zdjąć. Apetyt wrócił, wszystko dobrze. Ranka goi się ładnie, jest suchutka. Tylko przyjmowanie tabletek jest kłopotliwe, muszę się troszkę z nią posiłować bo jak wkładam do jakiś smakołyków, to smakołyk zjedzony a tabletka wypluta. Mądra dziewczynka :-) Quote
Recommended Posts