Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nooo kocham tego skarbeczka :loveu: taka biedniusia była, trzęsaweczka, pielęgniarka mówiła, że szczypawa z niej :lol: i dobrze! co ją będą obce ludzie macać! ona jest jak moja Luna :loveu:

• Replies 224
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A tutaj zdjęcia naszej małej bohaterki, jeszcze chyba niezbyt przytomnej :-)

Niestety Gajka nic nie wypiła wlałam jej troszkę do pyszczka ale niezbyt dużo. Ona musi to po prostu odespać.

Posted

nawet w tym jest jak moja Luna :cry: ja Lunie po sterylce moczyłam usteczka mokrą szmatką :lol: bardzo długo się wybudzała.... niech już będzie jutro i niech ona się dobrze już czuje :modla:

Posted

Malawaszka specjalnie dla Ciebie z Gajka wszystko OK. Wraca do sił, zrobiła mi pobudkę gdzieś około 3 w nocy bo zaczęła szczekać więc lecę w piżamie bo może się coś dzieje a tam wredna małpa siedzi pod kocem i szczeka na kota, który łaził sobie obok klatki a to zazdrośnica i też chciała na wolność. Dzisiaj było szybkie siku i powrót do klateczki. Już się tak nie trzęsie, troszkę wypiła ale bardzo mało.

Posted

A co zrobiłaś biednej Bibi, ząbki czyściłaś? W Myszkowie? U Gai bardzo dobrze, nawet zjadła troszkę, zjadła by więcej ale jej nie dałam, musi poczekać na kolację. Ranka sucha, popsikałam jeszcze dla pewności alusprayem i jest dobrze.

Posted

Dobrze, ale ona próbuje to wylizywać bo kubraczek jest cały mokry. Zdjęłam jej ten profesjonalny do prania troszkę się przewietrzyło i założyłam ten kubrak od Ciebie.

Posted

oj frania jedna panikara :shake: tylko uważaj bo ten mój był "wycinany" na Pepę więc na ciut większą psinę i może sobie tam próbować sie dostać do ranki - jakby byłob trzeba i jakbyś miała gdzie to kup zapasowy to oddam kasę, byle tylko nie gmerała małpka, albo kołnierz :roll:

Posted

No i niestety Gajka musi mieć założony kołnierz. Ten drugi kubraczek wogóle się nie sprawdził, zreszta ten pierwszy też nie bardzo. Gajka co prawda nie miała bezpośredniego dostępu do ranki ale liżąc materiął powodowała, że ranka była wilgotna a to niedobrze. Przebywanie w kołnierzu niebardzo jej się podoba ale cóż jak trzeba to trzeba.

Posted

Chodzi w kołnierzu, ale przestała się ranką interesować więc zmierzam jej go zdjąć. Apetyt wrócił, wszystko dobrze. Ranka goi się ładnie, jest suchutka. Tylko przyjmowanie tabletek jest kłopotliwe, muszę się troszkę z nią posiłować bo jak wkładam do jakiś smakołyków, to smakołyk zjedzony a tabletka wypluta. Mądra dziewczynka :-)