malawaszka Posted September 21, 2010 Author Posted September 21, 2010 za pół roku? optymistka :lol: Quote
.blueberry. Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 No i nie udało nam się spotkać ale łapanie nam dzisiaj nie poszło. Prawdopodobnie w piątek będzie kolejne podejście i może wtedy uda mi się odwiedzić sunię. Quote
malawaszka Posted September 21, 2010 Author Posted September 21, 2010 ja jutro zadzwonię do kliniki i umówię sterylkę - myslę że uda się na początek tygodnia Quote
ULKA12 Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 A tak sie zachowuje agresor Dzisiaj czyściłam Gai oczka. Jedno jest ładne natomiast drugie jest zaczerwienione, a nawet pod okiem jest takie jakby odparzone, było bardzo zaropiałe, wszystko wyczyściłam ale nie wydaje mi się aby krople ze świetlika wystarczyły, mam w domu kropelki do oczu dicortineff-vet, może jej zakroplić? Quote
malawaszka Posted September 21, 2010 Author Posted September 21, 2010 tak - ja też kropiłam nimi jak coś niefajnego się działo - tylko trzeba regularnie tak z 5 dni co najmniej 2xdziennie Quote
malawaszka Posted September 21, 2010 Author Posted September 21, 2010 no co się smieje :oops: martwię się no jak kazda matka kwoka :lol: Quote
ULKA12 Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Mała kolacyjkę wczoraj pochłonęła, kupa ładna, oczko wyczyszczone i zakroplone. Quote
jambi Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Gaja super suńka! i test na kota zaliczyła i auto umie obsługiwać fiu fiu... ULKA12 napisał(a):Nie oddam Ci jej, całkiem dobrego psa byś zepsuła. buahahahahahaaaaaaa :roflt: Quote
malawaszka Posted September 22, 2010 Author Posted September 22, 2010 jambi_ napisał(a): buahahahahahaaaaaaa :roflt: pffffffffffffff :obrazic: Quote
ULKA12 Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Gaja zadomowiona na całego, ustawia mi psy i próbuje rządzić, ale jest mocna tylko w gębie bo jak się za bardzo zapędzi to od razu się wycofuje i chowa za mnie. No i niestety do cichych psów nie należy, jak ją tylko coś zaniepokoi to od razu jazgot.:evil_lol: Quote
malawaszka Posted September 22, 2010 Author Posted September 22, 2010 sznupa pełną gęba znaczy się :loveu: Quote
AnkaG Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Sznup rozdarciuch - no czemu to nie dziwi :diabloti: Quote
andegawenka Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Rano spotkałam koleżankę mojej Kary z avatara. Sznupcia Dora ma 17 lat, wygląda pięknie ale nie widzi i nie słyszy, tylne nóżki drżą..Była zawsze taka majestatyczna...prawdziwa dama. Quote
malawaszka Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 andegawenka napisał(a):Była zawsze taka majestatyczna...prawdziwa dama. to na pewno sznupka? :roflt: Quote
malawaszka Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 zapomniałam napisać że dzwoniłam umówić sterylkę w tym tygodniu ale lipa z tego bo dr, który robi te sterylki jest na urlopie i będzie dopiero w poniedziałek po południu i tylko on ustala terminy :shake: mam nadzieję, że uda się w przyszłym tygodniu zrobić tą sterylkę Quote
ULKA12 Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Im szybciej sterylka tym szybciej młoda pójdzie do domu.. Wczoraj nieopatrznie wzięłam ją na kolana i to był mój błąd, teraz jak tylko gdzieś sobie przysiądę zanim się zorientuję mam psa na kolanach:evil_lol: Malawaszka nareszcie łapy przyszły, już ci odłożyłam Twoją porcję bo one bardzo szybko mi schodzą i mogło by się okazać, że ktoś zeżarł Twoją część:diabloti: Przyjeżdżaj po nie szybko bo różnie może być:diabloti: Quote
malawaszka Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 oo kurde widzisz szkoda, że wcześniej nie zapytałam o nie bo bym dziś przyjechała, jutro to nie wiem czy dam radę bo jadę w teren i pewnie jak wrócę to nie będzie mi się chciało palcem kiwnąć z co dopiero jechać gdziekolwiek :lol: ale przybędę przybędę niebawem lub nieco potem ;) ja mam prośbę do Blueberrykiss o info czy Teściowa nadal jest zdecydowana na adopcję Gajki? ja bym chciała z Nią porozmawiać - może do mnie zadzwonić? Quote
.blueberry. Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Jutro łapiemy dziadziusia z Dąbrowy Górniczej i jeśli wszystko pójdzie dobrze to zawiozę go do hoteliku. Dam Ci znać jak poszło to może tym razem uda nam się spotkać osobiście i porozmawiać. Quote
malawaszka Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 ja jutro raczej nie dam rady bo jadę w teren i pewnie zejdzie do wieczora, ale zadzwoń jakbyś jechała bo kto - może zdążę wrócić Quote
.blueberry. Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Dobrze odezwe się napewno. Może uda mi się sklecić tym razem jakieś sensowne zdania :D Quote
malawaszka Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 blueberrykiss napisał(a):Dobrze odezwe się napewno. Może uda mi się sklecić tym razem jakieś sensowne zdania :D nie było tak źle - nie martw się ;) ale i tak będę chciała z Teściową porozmawiać Quote
malawaszka Posted September 25, 2010 Author Posted September 25, 2010 Domek dla Gai jednak nieaktualny, sprawy zdrowotne... Szukamy zatem domeczku najlepszego pod słońcem dla laleczki, ja w poniedziałek umawiam sterylkę. Quote
Recommended Posts