Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 224
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A tak sie zachowuje agresor

Dzisiaj czyściłam Gai oczka. Jedno jest ładne natomiast drugie jest zaczerwienione, a nawet pod okiem jest takie jakby odparzone, było bardzo zaropiałe, wszystko wyczyściłam ale nie wydaje mi się aby krople ze świetlika wystarczyły, mam w domu kropelki do oczu dicortineff-vet, może jej zakroplić?

Posted

Gaja super suńka! i test na kota zaliczyła i auto umie obsługiwać fiu fiu...

ULKA12 napisał(a):
Nie oddam Ci jej, całkiem dobrego psa byś zepsuła.

buahahahahahaaaaaaa :roflt:

Posted

Gaja zadomowiona na całego, ustawia mi psy i próbuje rządzić, ale jest mocna tylko w gębie bo jak się za bardzo zapędzi to od razu się wycofuje i chowa za mnie. No i niestety do cichych psów nie należy, jak ją tylko coś zaniepokoi to od razu jazgot.:evil_lol:

Posted

zapomniałam napisać że dzwoniłam umówić sterylkę w tym tygodniu ale lipa z tego bo dr, który robi te sterylki jest na urlopie i będzie dopiero w poniedziałek po południu i tylko on ustala terminy :shake: mam nadzieję, że uda się w przyszłym tygodniu zrobić tą sterylkę

Posted

Im szybciej sterylka tym szybciej młoda pójdzie do domu.. Wczoraj nieopatrznie wzięłam ją na kolana i to był mój błąd, teraz jak tylko gdzieś sobie przysiądę zanim się zorientuję mam psa na kolanach:evil_lol:
Malawaszka nareszcie łapy przyszły, już ci odłożyłam Twoją porcję bo one bardzo szybko mi schodzą i mogło by się okazać, że ktoś zeżarł Twoją część:diabloti: Przyjeżdżaj po nie szybko bo różnie może być:diabloti:

Posted

oo kurde widzisz szkoda, że wcześniej nie zapytałam o nie bo bym dziś przyjechała, jutro to nie wiem czy dam radę bo jadę w teren i pewnie jak wrócę to nie będzie mi się chciało palcem kiwnąć z co dopiero jechać gdziekolwiek :lol: ale przybędę przybędę niebawem lub nieco potem ;)

ja mam prośbę do Blueberrykiss o info czy Teściowa nadal jest zdecydowana na adopcję Gajki? ja bym chciała z Nią porozmawiać - może do mnie zadzwonić?

Posted

blueberrykiss napisał(a):
Dobrze odezwe się napewno. Może uda mi się sklecić tym razem jakieś sensowne zdania :D

nie było tak źle - nie martw się ;) ale i tak będę chciała z Teściową porozmawiać