malawaszka Posted October 9, 2010 Author Posted October 9, 2010 o paskuda - to tak jak Bibi :lol: ale cieszę się, że ładnie się goi :loveu: tylko ciągle domku brak :( dziś rozmawiałam z panią - fajną panią, ale roczne dziecko i druga sznaucerka zazdrośnica w domku :( Quote
ULKA12 Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Szkoda ona jest tak spragniona człowieka. Ja bym ją dała do domu gdzie byłaby jedynaczką. Quote
malawaszka Posted October 9, 2010 Author Posted October 9, 2010 znajdziemy taki - wczoraj porobiłam nowe ogłoszenia, dziś też posiedzę jeszcze nad nimi i znajdziemy w końcu taki jakiego dla niej szukamy Quote
Blisss Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 [quote name='malawaszka']znajdziemy taki - wczoraj porobiłam nowe ogłoszenia, dziś też posiedzę jeszcze nad nimi i znajdziemy w końcu taki jakiego dla niej szukamy[/QUOTE] a nie trzeba jakiegoś podnieść smsem? :p Quote
malawaszka Posted October 9, 2010 Author Posted October 9, 2010 a można :lol: jak ktoś sobie zyczy to jak najbardziej :loveu: ja jej podniosłam na morusku Quote
Blisss Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 [quote name='malawaszka']a można :lol: jak ktoś sobie zyczy to jak najbardziej :loveu: ja jej podniosłam na morusku[/QUOTE] no to wrzucaj namiary, opcje itd ;) jakiś zestaw sobie może zrób na inne okazje również :D Quote
malawaszka Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 kochani zaciskajcie :kciuki: wreszcie zadzwonił dom, jakiego szukam dla Gajki - teraz tylko żeby się Państwo zdecydowali :kciuki: byłoby idealnie! Quote
ULKA12 Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Nareszcie coś się ruszyło, w sprawie Pucka wczoraj też miałam telefon :-) Quote
malawaszka Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 [quote name='ULKA12']Nareszcie coś się ruszyło, w sprawie Pucka wczoraj też miałam telefon :-)[/QUOTE] bardzo się boję cieszyć, żeby nie zapeszyć, ale to naprawdę pierwszy telefon o Gaję, po którym bardzo chcę żeby się udało - a było ich sporo trzymam za Pucka :kciuki: Quote
jambi Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 no to trzymamy za oboje! :kciuki: :kciuki: ... tylko jak tu teraz pracować... :hmmmm: Quote
ULKA12 Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 I co, i co? Bo ta mała wariatka znowu mi spać nie daje.:-) Quote
malawaszka Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 no nie dzwonią :( może jeszcze zadzwonią.... Quote
ULKA12 Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Może jeszcze zadzwonią, a jak nie to nie. Quote
malawaszka Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 aaaaa zadzwoniła pani, robimy wizytę, ale to już formalność :loveu: i jak wszystko pójdzie dobrze to w niedzielę Gaja będzie się przeprowadzać :loveu: Quote
ULKA12 Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Super, a można wiedzieć dokąd Gajeczka się wyprowadza? Quote
malawaszka Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 [quote name='ULKA12']Super, a można wiedzieć dokąd Gajeczka się wyprowadza?[/QUOTE] od pewnego czasu zasznupiamy Stolicę :grins: domek z ogródkiem, państwo i dziadkowie, którzy są stale w domu :) w tym roku do Wawy wyadoptowałam już Iwkę, Bubę, Totka, a od zerduszko pojechał Gabryś :loveu: no ale kilka też przyjechało z Wawy na południe więc równowaga zachowana Quote
ULKA12 Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Jesssuuu warszawianką będzie, to ona dopiero wtedy w piórka obrośnie. Dzisiaj moja mam stwierdziła, że Gajka jest bardzo rozpuszczona to jak ona jest u mnie rozpuszczona to ja nie chce myśleć co będzie w nowym domu:evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 oj tam oj tam zaraz rozpuszczona :loveu: one takie po prostu są :loveu: i za to je kocham :splat: Quote
ULKA12 Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Co tutaj tak cicho? Malawaszka chora jesteś?:-) Chciałam się dowiedzieć czy mam zacząć pakować już Gajkę, czy jeszcze się wstrzymać? Quote
malawaszka Posted October 13, 2010 Author Posted October 13, 2010 możesz przygotować walizkę, ale czekaj z pakowaniem :lol: wizyta dopiero będzie bo jambi ma chorego synusia - może jutro albo pojutrze się uda Quote
ULKA12 Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Ok, w takim razie czekam cierpliwie, na umówiony znak, sygnał :-) Quote
Recommended Posts