Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 224
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oczywiście, że możesz. Może mi się tylko wydawało bo Gaja była po kolacji i jak zwykle się obżarła:placz: Chyba będę ją musiała zacząć karmić osobno aby miała do dyspozycji tylko swoją miskę:angryy:

Posted

no to dryndnę zanim przyjadę, oj Gajusia nie rób nam tego kochana... chociaż nie ukrywam, że pomyślałam o tym czy ona przypadkiem nie będzie w ciąży skoro ktoś ją porzucił przy schronisku... może nie dopilnowali i pozbyli się kłopotu w najłatwiejszy na swoje małe mózgi sposób...

Posted

malawaszka napisał(a):
no to dryndnę zanim przyjadę, oj Gajusia nie rób nam tego kochana... chociaż nie ukrywam, że pomyślałam o tym czy ona przypadkiem nie będzie w ciąży skoro ktoś ją porzucił przy schronisku... może nie dopilnowali i pozbyli się kłopotu w najłatwiejszy na swoje małe mózgi sposób...

o matko miejmy nadzieję, że to tylko sznupkowe obżarstwo ...

Posted

Gaja nie ma szczęścia do ludzi :shake: zainteresowana osoba, u której miałam robić wizytę przestała się odzywać - trudno widać zbyt dużym wysiłkiem było przyjechanie 45 km żeby psa poznać przed adopcją.

Szukamy dalej - dom dla Gai musi być wyjątkowy! Bo taki jej obiecałam i taki dostanie!

Dzwonią sami dziwni ludzie... jedna znowu mi wmawiała, że Gaja może być z dziećmi jak mówiłam, że nie może... teraz dzwonił jakiś gówniarz (jeśli nie wiekowo to emocjonalnie na pewno) który na moje pytanie czy miał już sznaucera powiedział, że miał ale "zdech" bo dostał wścieklizny :shock: bo lis sie dostał na podwórko :mdleje: masakra... idiotów nie sieją - sami się niestety rodzą...

a jutro sterylka - jesli ktoś tu jeszcze zagląda to proszę o :kciuki:

Posted

Ja wstaję codziennie o 5.45 więc nie mówcie mi o wczesnym wstawaniu:placz: Ja zawsze twierdzę, że lepiej troszkę poczekać na ten najlepszy dom niż dać byle komu a potem się martwic czy się dobrze zrobiło. Na pewno tam gdzieś jest ludź dla Gajki tylko jeszcze o niej nie wie.

Posted

ULKA12 napisał(a):
Ja wstaję codziennie o 5.45 więc nie mówcie mi o wczesnym wstawaniu:placz: Ja zawsze twierdzę, że lepiej troszkę poczekać na ten najlepszy dom niż dać byle komu a potem się martwic czy się dobrze zrobiło. Na pewno tam gdzieś jest ludź dla Gajki tylko jeszcze o niej nie wie.

tak - zdecydowanie TAK - byle gdzie nie ma mowy choćbym miała ją wziąć do siebie :megagrin: poczekamy na ten właściwy odpowiedni stworzony właśnie dla Gai! Najgorsze jest to, że ona jest śliczna jak laleczka i ludzi to zaślepia i już nie chcą słuchać o charakterze - jeszcze NIKT z dzwoniących nie zapytał mnie o to jaka ona jest! sama nawijałam

Posted

Blisss napisał(a):
trzymam kciuki - a jak macanie ciążowe wypadło?

nie wypadło bo dostałam :hmmmm: jak to teraz ładnie w reklamach mówią - dyskomfortu trawiennego :evil_lol: znaczy grypę żołądkową i nie mogłam za daleko od domu się oddalać :oops:

Posted

malawaszka napisał(a):
nie wypadło bo dostałam :hmmmm: jak to teraz ładnie w reklamach mówią - dyskomfortu trawiennego :evil_lol: znaczy grypę żołądkową i nie mogłam za daleko od domu się oddalać :oops:

dyskomfortu powiadasz ... hmmm pewnie się objadłaś jak Gajka ;) tą karmelową czekoladą :D

Posted

Blisss napisał(a):
dyskomfortu powiadasz ... hmmm pewnie się objadłaś jak Gajka ;) tą karmelową czekoladą :D

tak - tak i to nie była ciąża tylko obżerstwo - jak u Gai :lol: bo Ula mówiła przez tel że brzuch się zmniejszył więc tej wersji się trzymam :)

Posted

malawaszka napisał(a):
tak - tak i to nie była ciąża tylko obżerstwo - jak u Gai :lol: bo Ula mówiła przez tel że brzuch się zmniejszył więc tej wersji się trzymam :)

:roll::diabloti: o!

Posted

malawaszka napisał(a):
sama??? :evil_lol:

nie :D - chociaz chłopie mocno samodzielne jest - myslę że jutro juz nie trzebaby było w ogóle weta nawiedzać :P