ULKA12 Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 No właśnie jakby sam brzuch, te boczki ma takie wypchane. Jutro porobię jej zdjęcia to może będzie widać. Quote
malawaszka Posted October 2, 2010 Author Posted October 2, 2010 kurcze ale przeciez byłam u Was dopiero i nie widziałam, żeby coś było nie tak, a ja na ciążowe brzuszki jestem bardzo wyczulona - mogę wpaść jutro na chwilkę po południu? Quote
ULKA12 Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Oczywiście, że możesz. Może mi się tylko wydawało bo Gaja była po kolacji i jak zwykle się obżarła:placz: Chyba będę ją musiała zacząć karmić osobno aby miała do dyspozycji tylko swoją miskę:angryy: Quote
malawaszka Posted October 2, 2010 Author Posted October 2, 2010 no to dryndnę zanim przyjadę, oj Gajusia nie rób nam tego kochana... chociaż nie ukrywam, że pomyślałam o tym czy ona przypadkiem nie będzie w ciąży skoro ktoś ją porzucił przy schronisku... może nie dopilnowali i pozbyli się kłopotu w najłatwiejszy na swoje małe mózgi sposób... Quote
Blisss Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 malawaszka napisał(a):no to dryndnę zanim przyjadę, oj Gajusia nie rób nam tego kochana... chociaż nie ukrywam, że pomyślałam o tym czy ona przypadkiem nie będzie w ciąży skoro ktoś ją porzucił przy schronisku... może nie dopilnowali i pozbyli się kłopotu w najłatwiejszy na swoje małe mózgi sposób... o matko miejmy nadzieję, że to tylko sznupkowe obżarstwo ... Quote
malawaszka Posted October 4, 2010 Author Posted October 4, 2010 Gaja nie ma szczęścia do ludzi :shake: zainteresowana osoba, u której miałam robić wizytę przestała się odzywać - trudno widać zbyt dużym wysiłkiem było przyjechanie 45 km żeby psa poznać przed adopcją. Szukamy dalej - dom dla Gai musi być wyjątkowy! Bo taki jej obiecałam i taki dostanie! Dzwonią sami dziwni ludzie... jedna znowu mi wmawiała, że Gaja może być z dziećmi jak mówiłam, że nie może... teraz dzwonił jakiś gówniarz (jeśli nie wiekowo to emocjonalnie na pewno) który na moje pytanie czy miał już sznaucera powiedział, że miał ale "zdech" bo dostał wścieklizny :shock: bo lis sie dostał na podwórko :mdleje: masakra... idiotów nie sieją - sami się niestety rodzą... a jutro sterylka - jesli ktoś tu jeszcze zagląda to proszę o :kciuki: Quote
maciaszek Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Kciuki zaciśnięte. I za Gaję i za Ciebie! Quote
malawaszka Posted October 4, 2010 Author Posted October 4, 2010 haha za mnie trzymajcie żebym dała radę wstać o świcie bo muszę jechać po Gaję do Uli tak, żeby koło 8 być w Katowicach :mdleje: Quote
zerduszko Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Nareszcie trochu sprawiedliwości i nie tylko ja się nie wyśpię :) Trzymam za Was kobitki jutro ;) Quote
ULKA12 Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Ja wstaję codziennie o 5.45 więc nie mówcie mi o wczesnym wstawaniu:placz: Ja zawsze twierdzę, że lepiej troszkę poczekać na ten najlepszy dom niż dać byle komu a potem się martwic czy się dobrze zrobiło. Na pewno tam gdzieś jest ludź dla Gajki tylko jeszcze o niej nie wie. Quote
Blisss Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 trzymam kciuki - a jak macanie ciążowe wypadło? Quote
malawaszka Posted October 4, 2010 Author Posted October 4, 2010 ULKA12 napisał(a):Ja wstaję codziennie o 5.45 więc nie mówcie mi o wczesnym wstawaniu:placz: Ja zawsze twierdzę, że lepiej troszkę poczekać na ten najlepszy dom niż dać byle komu a potem się martwic czy się dobrze zrobiło. Na pewno tam gdzieś jest ludź dla Gajki tylko jeszcze o niej nie wie. tak - zdecydowanie TAK - byle gdzie nie ma mowy choćbym miała ją wziąć do siebie :megagrin: poczekamy na ten właściwy odpowiedni stworzony właśnie dla Gai! Najgorsze jest to, że ona jest śliczna jak laleczka i ludzi to zaślepia i już nie chcą słuchać o charakterze - jeszcze NIKT z dzwoniących nie zapytał mnie o to jaka ona jest! sama nawijałam Quote
malawaszka Posted October 4, 2010 Author Posted October 4, 2010 Blisss napisał(a):trzymam kciuki - a jak macanie ciążowe wypadło? nie wypadło bo dostałam :hmmmm: jak to teraz ładnie w reklamach mówią - dyskomfortu trawiennego :evil_lol: znaczy grypę żołądkową i nie mogłam za daleko od domu się oddalać :oops: Quote
Blisss Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 malawaszka napisał(a):nie wypadło bo dostałam :hmmmm: jak to teraz ładnie w reklamach mówią - dyskomfortu trawiennego :evil_lol: znaczy grypę żołądkową i nie mogłam za daleko od domu się oddalać :oops: dyskomfortu powiadasz ... hmmm pewnie się objadłaś jak Gajka ;) tą karmelową czekoladą :D Quote
malawaszka Posted October 4, 2010 Author Posted October 4, 2010 Blisss napisał(a):dyskomfortu powiadasz ... hmmm pewnie się objadłaś jak Gajka ;) tą karmelową czekoladą :D tak - tak i to nie była ciąża tylko obżerstwo - jak u Gai :lol: bo Ula mówiła przez tel że brzuch się zmniejszył więc tej wersji się trzymam :) Quote
Blisss Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 malawaszka napisał(a):tak - tak i to nie była ciąża tylko obżerstwo - jak u Gai :lol: bo Ula mówiła przez tel że brzuch się zmniejszył więc tej wersji się trzymam :) :roll::diabloti: o! Quote
malawaszka Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 no i gdzie te kciuki????????? ja jajo znoszę... Gaja dopiero miała zabieg, nie chcą mi jej dac już, dopiero po 17 kazali przyjechać, ale będę po 16 :lol: Quote
Blisss Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 trzyyymam - ale ja sama biegiem bo dla odmiany szwy ściągałam z jajek :D Quote
malawaszka Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 Blisss napisał(a):trzyyymam - ale ja sama biegiem bo dla odmiany szwy ściągałam z jajek :D sama??? :evil_lol: Quote
Blisss Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 malawaszka napisał(a):sama??? :evil_lol: nie :D - chociaz chłopie mocno samodzielne jest - myslę że jutro juz nie trzebaby było w ogóle weta nawiedzać :P Quote
jambi Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 ZAPRASZAM NA BAZAREK Z KTÓREGO DOCHÓD BĘDZIE PRZEZNACZONY M.IN. NA GAJKĘ - MORDERCZĄ SZNUPĘ :razz:: http://www.dogomania.pl/threads/193969-Biżu-Nike-Zara-Ikea-książki-NA-SZNAUCERY-do-20-10-g.17 Quote
zerduszko Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Wracaj i gadaj, ze wsio dobrze :) A kciuki były, jak zawsze cichcem ;) Quote
Blisss Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 noooooooooo iiiiiiiii?????????/ czymać mam jeszcze czy już nie czymać? ;) Quote
Recommended Posts