MOKOJOKOTO Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Ja tu nowa:eviltong: Na początek może opowiem krótko... W lipcu zmarły mi dwa psy. Ponieważ od dziecka byłam z psami nie mogłam wytrzymać tej pustki i spokoju w domu, mój kot też chodził smutny i nie chciał się przytulać. Postanowiłam więc kupić psa. Na początku rozważałam wzięcie psa ze schroniska, jednakże pies po przejściach miał by zapewne problemy z dostosowaniem się do mojego trybu życia, dlatego też zakupiłam piękną małą suczkę:) Pustka zniknęła, spokoju nie ma i wszystko fruwa po domu:diabloti: Kot na powrót się przytula i jest zadowolony ze ma się z kim ganiać:evil_lol: Ogólnie wszystko teraz jest dobrze. Dam też parę fotek;) Loco na pierwszym spacerze Zakosiła kłębek włóczki Pierwsza zabawa w rzece Próba przejęcia poduchy Loco & Szatan śpią po gonitwie Quote
Qeeriefire Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Witaj na forum , ale z niej słodziak :p A czy nie jest to owczarek niemiecki ? Quote
MOKOJOKOTO Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 Jest to owczarek niemiecki bez rodowodu więc nie mogę powiedzieć, że jest to owczarek czystej krwi:eviltong: I ona i kot są niezwykle słodkie:loveu: A najsłodsze jest to, że jedno i drugie gryzie mnie w nos i nie udało mi się ich tego oduczyć:lol: Właśnie mi Loco dostarczyła buta do pokoju więc znikam z nią na dwór. Quote
Qeeriefire Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 No to gartuluję psiaka :eviltong:Może dodasz jakieś nowe zdjątka psiaka , a kociak cudny ;) Quote
MOKOJOKOTO Posted September 25, 2010 Author Posted September 25, 2010 Nie tak łatwo ją obcykać, chyba za tym nie przepada:eviltong: A i cykacza mam lipnego (aparat w telefonie SE k800i):oops: Większość zdjęć wychodzi po prostu tak (to wnętrze pyska który już dość zdemolował mi telefon):mad: Ale zdarzają się też ładne foty (jednakże rzadko):lol: Zawstydzona Przyczajona Jak pies z kotem:razz: Z patykiem Sobie siedzi Quote
Qeeriefire Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Jak na zdjęcia telefonem bardzo dobre wychodzą . Ahh..... sunia przecudo ,pozazrościć :eviltong: Widzę , że świetnie się zakuplowała z kotem . Weterynarz dał mojej Neli zakaz bawienia patykami bo przez nie miała problemy żołądkowe , zła jest na mnie jak nie wiem:evil_lol: Quote
Recommended Posts