Ashtahar Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Pozwolę sobie dodać zdjęcie z wystawy, ale z pokazów posłuszeństwa :) Druga od lewej to Akita BAFI Rilaf Quote
zubiri Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Serdecznie dziękuję za gratulacje i kibicowanie dla KEIKO DBV i CHOTTO Go Namitori. Opiekunom Akaia Go Namitori gratuluje CACIBA i udanego powrotu na ring. Obecnym na wystawie we Wrocławiu dziękuję za wspaniałą sportową i przyjacielską atmosferę. Przecież następnym razem ktoś inny będzie miał "swój czas". Pozdrawiam wszystkich miłośników AKIT.:lol:;) Quote
Kasia_Dawid Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Przyłączamy się do gratulacji dla wszystkich Zwycięzców :-) :-) w tym szczególne dla KEIKO za Zwycięstwo Rasy :-) :-) Quote
Asiunia02 Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 zubiri napisał(a):Serdecznie dziękuję za gratulacje i kibicowanie dla KEIKO DBV i CHOTTO Go Namitori. Opiekunom Akaia Go Namitori gratuluje CACIBA i udanego powrotu na ring. Obecnym na wystawie we Wrocławiu dziękuję za wspaniałą sportową i przyjacielską atmosferę. Przecież następnym razem ktoś inny będzie miał "swój czas". Pozdrawiam wszystkich miłośników AKIT.:lol:;) Ja też tam chciałam być :( Niestety wylądowałam w szpitalu, ale to nic mam nadzieję, że w Poznaniu będzie również super i to w dwa dni. Już się nie mogę doczekać :) Jeśli ktoś ma zdjęcia mojej Hachiko Pa-Lis proszę o przesłanie. Quote
Recommended Posts