Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tak to oderwany blok, tam było pelno starych rozlecianych bunkrów, i to chyba od jednego z nich ten blok
a chodziło o tą Felkową łapkę, która sie zaplatała w kadrze, i którą zauważyłam dopiero przy wstawianiu tego zdjęcia :lol:

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kurcze, ten blok ciakawy...ale co to jest? Może jakiś fundament, bo zbrojenie widać? A czasem robi się takie "nieregularne" fundamenty, wylewa się po prostu beton w zaizolowany specjalną folią dół wykopany w ziemi...kurcze, ciekawe to jest :???:
Masz jeszcze jakieś zdjęcia tego ustrojstwa? :razz:

A noga Felkowa wpisuje się w ten kadr wprost idealnie :D

Posted

kilkadziesiąt minut to trwało, ale proszę, oto atrakcje jakie były na brzegu przekopu Wisły

wyzej wklejony głaz leżał w takich okolicznościach (tuz za kadrem, w prawym dolnym rogu)

i kilka metrow dalej:

Posted

[quote name='Fides79']... dla Erhana i dla wszystkich wielbicieli miejskich starówek :p
Jeśli o mam być szczery, to nad miejskie starówki przedkładam wiejskie lub plażowe młódki :evil_lol:
Komuś należy się "po nosie", bo szwenda się po moich ulubionych plażach przed sezonem i nie rzuci na pidablju propozycji do współszwendania :mad::evil_lol:
[quote name='malawaszka']
http://
desmond.imageshack.us/Himg269/scaled.php?server=269&filename=dscn3973u.jpg&res=medium

łomatko co to jest??!!!!! :mdleje:

[quote name='Fides79']no przecież napisalam, że jakieś ćmy czy tez inne tego typu owady:lol:
To jętki w dorosłej postaci, całkiem ładne i zupełnie niegroźne :evil_lol:

Posted

ooo a mnie sie zdawalo ze to kobiecie sklada sie propozycje ale moze to bylo dawniej , a dzieki za wyjasnienie co to w tym powietrzu bylo.
Mysle ze skoro to ulubione miejsce urlopowe Fides to macie jeszcze sznase poszwendac sie wspolnie

Posted

[quote name='Erhan']
Jeśli o mam być szczery, to nad miejskie starówki przedkładam wiejskie lub plażowe młódki :evil_lol:

hi hi a Erhan jak zwykle, wszystko do jednego sprowadza :evil_lol::evil_lol:
Komuś należy się "po nosie", bo szwenda się po moich ulubionych plażach przed sezonem i nie rzuci na pidablju propozycji do współszwendania :mad::evil_lol:
no "KOMUŚ" się nalezy:diabloti:, miałam taki pomysł, ale Ktoś nie zaglądał nic a nic na dogo to siem nie wychylałam, zresztą Felek nie najlepiej dogaduje się dorosłymi psami:roll: ale nic straconego w przyszłym roku też penie zawitamy do Mikoszewa :p

To jętki w dorosłej postaci, całkiem ładne i zupełnie niegroźne :evil_lol:
może i niegroźne, ale upierdliwe jak cholera, wlatywały do oczu, nosa i uszu :angryy:

Posted

a my sie dziś umówiliśmy na zawieranie nowych dogomaniackich psich znajomości, mam nadzieje, ze pogoda dopisze czyli nie zacznie lac i że Felek bedzie sie zachowywał ładnie i nie wystraszy nowego kolegi ani nie bedą się awanturowac :roll:

Posted

[quote name='Fides79']a my sie dziś umówiliśmy na zawieranie nowych dogomaniackich psich znajomości, mam nadzieje, ze pogoda dopisze czyli nie zacznie lac i że Felek bedzie sie zachowywał ładnie i nie wystraszy nowego kolegi ani nie bedą się awanturowac :roll:[/QUOTE]
I zachowywał się przecie bardo ładnie :) :D Teraz czekamy na fotki, których tyle nacykałaś :D

Posted

[quote name='Borówka16']I zachowywał się przecie bardo ładnie :) :D Teraz czekamy na fotki, których tyle nacykałaś :D[/QUOTE]

Ohhh to ja juz jutro raczej zobaczę;)

Posted

taaaak zachowywał się bardzo ładnie :evil_lol:, nie licząc tej kilkuminutowej awantury na powitanie :diabloti:

Ola nas zaskoczyła, i zamiast przyjść ze swoim Luckiem, przyszła z Greyem, ale i tak było super, chłopaki biegali, szaleli, chwilami znikali nam z oczu jednak szybko wracali :p
2,5 godzinki minęły raz dwa :lol:

Posted

a po powrocie do domu i 10 min ziajania na środku kuchni reszte wieczoru F spędził tak:

po 2 godzinkach wstał coś przekąsić i powrócił do wylegiwania :lol:

a link do galerii spacerowych zdjęć jutro ;)