Fides79 Posted July 3, 2011 Author Posted July 3, 2011 tak to oderwany blok, tam było pelno starych rozlecianych bunkrów, i to chyba od jednego z nich ten blok a chodziło o tą Felkową łapkę, która sie zaplatała w kadrze, i którą zauważyłam dopiero przy wstawianiu tego zdjęcia :lol: Quote
makot'a Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Kurcze, ten blok ciakawy...ale co to jest? Może jakiś fundament, bo zbrojenie widać? A czasem robi się takie "nieregularne" fundamenty, wylewa się po prostu beton w zaizolowany specjalną folią dół wykopany w ziemi...kurcze, ciekawe to jest :???: Masz jeszcze jakieś zdjęcia tego ustrojstwa? :razz: A noga Felkowa wpisuje się w ten kadr wprost idealnie :D Quote
Fides79 Posted July 3, 2011 Author Posted July 3, 2011 kilkadziesiąt minut to trwało, ale proszę, oto atrakcje jakie były na brzegu przekopu Wisły wyzej wklejony głaz leżał w takich okolicznościach (tuz za kadrem, w prawym dolnym rogu) i kilka metrow dalej: Quote
Saththa Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 http://desmond.imageshack.us/Himg8/scaled.php?server=8&filename=dscn4206z.jpg&res=medium oooo kurde Quote
Fides79 Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 [quote name='Saththa']http://desmond.imageshack.us/Himg8/scaled.php?server=8&filename=dscn4206z.jpg&res=medium oooo kurde ale, że co "kurde" ???? Quote
eria Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 a ja już chciałam obstawiać,że ta skała to nagrobek :D czarny humor jak zawsze hihihi Quote
WATACHA Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Widoczki super, ciemki beeeeeeeeeeeeeee.Chyba wszystkie mini szczekają w zabawie, burczą i inne odgłosy wydają. Quote
Saththa Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 [quote name='Fides79']ale, że co "kurde" ????[/QUOTE] nooo jak to co... jaki kurde widok, jkie kurde kolory ja chce tam kurde byc :lol: Quote
Erhan Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='Fides79']... dla Erhana i dla wszystkich wielbicieli miejskich starówek :p Jeśli o mam być szczery, to nad miejskie starówki przedkładam wiejskie lub plażowe młódki :evil_lol: Komuś należy się "po nosie", bo szwenda się po moich ulubionych plażach przed sezonem i nie rzuci na pidablju propozycji do współszwendania :mad::evil_lol: [quote name='malawaszka'] http:// desmond.imageshack.us/Himg269/scaled.php?server=269&filename=dscn3973u.jpg&res=medium łomatko co to jest??!!!!! :mdleje: [quote name='Fides79']no przecież napisalam, że jakieś ćmy czy tez inne tego typu owady:lol: To jętki w dorosłej postaci, całkiem ładne i zupełnie niegroźne :evil_lol: Quote
Tekla64 Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 ooo a mnie sie zdawalo ze to kobiecie sklada sie propozycje ale moze to bylo dawniej , a dzieki za wyjasnienie co to w tym powietrzu bylo. Mysle ze skoro to ulubione miejsce urlopowe Fides to macie jeszcze sznase poszwendac sie wspolnie Quote
Erhan Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='Tekla64']ooo a mnie sie zdawalo ze to kobiecie sklada sie propozycje ...[/QUOTE] Tylko bez polityki, proszę ... ;) Quote
malawaszka Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 noo przemknęło mi przez myśl, ze to mogą być jętki, ale nie chciałam się wygłupić :D Quote
Tekla64 Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 od dzisiejszej polityki to ja jak najdalej ale mozna to i za takie starodawne politykowanie uznac hihihi Quote
Fides79 Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 [quote name='Erhan'] Jeśli o mam być szczery, to nad miejskie starówki przedkładam wiejskie lub plażowe młódki :evil_lol: hi hi a Erhan jak zwykle, wszystko do jednego sprowadza :evil_lol::evil_lol: Komuś należy się "po nosie", bo szwenda się po moich ulubionych plażach przed sezonem i nie rzuci na pidablju propozycji do współszwendania :mad::evil_lol: no "KOMUŚ" się nalezy:diabloti:, miałam taki pomysł, ale Ktoś nie zaglądał nic a nic na dogo to siem nie wychylałam, zresztą Felek nie najlepiej dogaduje się dorosłymi psami:roll: ale nic straconego w przyszłym roku też penie zawitamy do Mikoszewa :p To jętki w dorosłej postaci, całkiem ładne i zupełnie niegroźne :evil_lol: może i niegroźne, ale upierdliwe jak cholera, wlatywały do oczu, nosa i uszu :angryy: Quote
Fides79 Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 a my sie dziś umówiliśmy na zawieranie nowych dogomaniackich psich znajomości, mam nadzieje, ze pogoda dopisze czyli nie zacznie lac i że Felek bedzie sie zachowywał ładnie i nie wystraszy nowego kolegi ani nie bedą się awanturowac :roll: Quote
jambi Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 żeby nie było, jestem ;) [quote name='Fides79']ma jednym ze spacerów F wypatrzył takiego osobnika http://desmond.imageshack.us/Himg828/scaled.php?server=828&filename=dscn4277u.jpg&res=medium to jeż jest :diabloti: [quote name='Fides79']i zdjęcie roku, ciekawe kto się dopatrzy dla czego :evil_lol: http://desmond.imageshack.us/Himg834/scaled.php?server=834&filename=dscn4196f.jpg&res=medium wygląda jak fotel ... Quote
Borówka16 Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='Fides79']a my sie dziś umówiliśmy na zawieranie nowych dogomaniackich psich znajomości, mam nadzieje, ze pogoda dopisze czyli nie zacznie lac i że Felek bedzie sie zachowywał ładnie i nie wystraszy nowego kolegi ani nie bedą się awanturowac :roll:[/QUOTE] I zachowywał się przecie bardo ładnie :) :D Teraz czekamy na fotki, których tyle nacykałaś :D Quote
Saththa Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='Borówka16']I zachowywał się przecie bardo ładnie :) :D Teraz czekamy na fotki, których tyle nacykałaś :D[/QUOTE] Ohhh to ja juz jutro raczej zobaczę;) Quote
Fides79 Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 taaaak zachowywał się bardzo ładnie :evil_lol:, nie licząc tej kilkuminutowej awantury na powitanie :diabloti: Ola nas zaskoczyła, i zamiast przyjść ze swoim Luckiem, przyszła z Greyem, ale i tak było super, chłopaki biegali, szaleli, chwilami znikali nam z oczu jednak szybko wracali :p 2,5 godzinki minęły raz dwa :lol: Quote
Fides79 Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 a po powrocie do domu i 10 min ziajania na środku kuchni reszte wieczoru F spędził tak: po 2 godzinkach wstał coś przekąsić i powrócił do wylegiwania :lol: a link do galerii spacerowych zdjęć jutro ;) Quote
WATACHA Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Tak zwany "zrzut" :) http://desmond.imageshack.us/Himg18/scaled.php?server=18&filename=dscn6271i.jpg&res=medium Quote
eria Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Wczoraj na nocnym dyżurze był u nas sobowtór Felka ! Identyczny !! Quote
Recommended Posts