Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a wczoraj mój model nie chciał współpracować w kwestii fotografowania i pozowania, za to w czasie strzyżenia zachowywał sie nie nagannie i uwineliśmy się w niecałe 1,5 godzinki :lol: (niestety zdjęcia sa marnej jakości)

tuż przed strzyżeniem:

i po całej akcji:

może później najdzie me wena, a F bedzie miał wiecej checi na fotografowanie, to Was jeszcze uraczę zdjęciami mojego "nowego" psa :p

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja Felicjan elegancik , mowilam ze wlasna maszynka na siebie szybko zarobi hihihi
a cos ty w Gadansku robila ? serdecznie dziekuje za .... no dawno nie bylam na gdanskiej starowce a zawsze byla piekna
starowki w ogole sa nastrojowe!!!

Posted

a cos ty w Gadansku robila ? serdecznie dziekuje za .... no dawno nie bylam na gdanskiej starowce a zawsze byla piekna
starowki w ogole sa nastrojowe!!!

no jak to co? bylam na urlopie w Mikoszewie, to wstyd do Gdańska nie pojechać, toż to rzut kamieniem ;)

malawaszka
Napisał Saththa
http://desmond.imageshack.us/Himg833...jpg&res=medium co temu Panu zakrywa krok?:smile:

to musi być jakieś pnącze :roflt:

do okulisty Panie proszę :lol:

toż to nie pnącze ino ogon, tego czy tez tej konio-ryby (stworzenia), które to Neptun przydeptuje swą lewą stopą :diabloti:

Posted

Kurcze, podziwiam Cię za taką wprawę w strzyżeniu Felusia! Jak ja bym chciała ostrzyc psa, to aż boję się pomyśleć, co by z tego wyszło :D
A tutaj proszę, jaki elegancki kawaler z niego!
Nie myslałaś, żeby go trymować? Bo to chyba wpływa na jakość sierści, prawda? Pytam czysto ciekawsko, bo jak się łatwo po moich psach domyślić - o trymowaniu wiem NIC ;)
A miejskie starówki....to to, co architekci kochają najbardziej :diabloti:
No....praaawie :P

Posted

makot'a - jaka wprawa? drugi raz go ciełam. Myslalam o trymowaniu swego czasu, ale jedna z fryzjerek mi odradziła, zreszta to nie jest pies wystawowy, wiec co go bede męczyć ;)

a skoro się tak podoba elegancik to prosze kolejna porcja Gagatka :p

Posted

No tak, wyrywanie sierści na pewno do przyjemnych nie należy, więc w sumie racja :)
A widzisz, skoro po drugim razie tak Ci sprawnie idzie, to co będzie potem!! :diabloti:
Mistrzostwo :D

Posted

Matko, Ty mu ogoliłaś siusiaka:hmmmm:?:crazyeye:
Ja tylko 1 raz to zrobiłam, później leczyliśmy zapalenie napletka:sad: Nigdy, ale to nigdy przenigdy nie tnij siusiaka na łyso:shake:

Posted

Kurcze a ja się nie moge dopatrzec czy mu zistawiłas troszeczkę, odrobinkę firanki na klacie czy to cień mi tak pada :lol: hmmm pewnie to cien bo szelki robią nie dobrze:)

Posted

eee mnie sie zdawa ze wszystko zalezy od predyspozycji psa , i Hektorowi cielam i Nikodemowi tne a teraz Anusia i przynajmniej na jakis czas mam swiety spokoj z ufajdanymi klakami tam

Felus wymiata, piekny jest zawsze ale zrobiony jest poprostu ... bardzo elegancki i sliczny

Posted

Tekla64 napisał(a):
eee mnie sie zdawa ze wszystko zalezy od predyspozycji psa , i Hektorowi cielam i Nikodemowi tne a teraz Anusia i przynajmniej na jakis czas mam swiety spokoj z ufajdanymi klakami tam

Felus wymiata, piekny jest zawsze ale zrobiony jest poprostu ... bardzo elegancki i sliczny

Ja nie mówię, żeby 2wcale nie strzyc ptaka:lol: Ja tylko mówię, żeby uważać przy ujściu:roflt: Żeby na samej końcóweczce zostało chociaż 3 mm;-)
A tak poza tym fajnie Felek ma łepetynkę zrobioną:loveu:

Posted

Doginka
Matko, Ty mu ogoliłaś siusiaka:hmmmm:?:crazyeye:
Ja tylko 1 raz to zrobiłam, później leczyliśmy zapalenie napletka:sad: Nigdy, ale to nigdy przenigdy nie tnij siusiaka na łyso:shake:

ooo jaka panika :crazyeye::crazyeye:
nie ma ogolonego na łyso, zreszta na łyso to bym sie bała, ustawiłam maszynkę na 3-4 mm i ciełam z włosem, wiec co nieco włosków mu zostało:cool3:
tak na łyso to bym sie bała, że mu zrobie krzywde, zatne czy coś, bo przecież trzeba sie powiercić :razz:

Saththa
Kurcze a ja się nie moge dopatrzec czy mu zistawiłas troszeczkę, odrobinkę firanki na klacie czy to cień mi tak pada :lol: hmmm pewnie to cien bo szelki robią nie dobrze:smile:

no może i cień, ale deczko ma zostawione i firanki i na piersi też :p