Fides79 Posted June 26, 2011 Author Posted June 26, 2011 a wczoraj mój model nie chciał współpracować w kwestii fotografowania i pozowania, za to w czasie strzyżenia zachowywał sie nie nagannie i uwineliśmy się w niecałe 1,5 godzinki :lol: (niestety zdjęcia sa marnej jakości) tuż przed strzyżeniem: i po całej akcji: może później najdzie me wena, a F bedzie miał wiecej checi na fotografowanie, to Was jeszcze uraczę zdjęciami mojego "nowego" psa :p Quote
Fides79 Posted June 26, 2011 Author Posted June 26, 2011 a teraz dedykacja dla Tekli, dla Erhana i dla wszystkich wielbicieli miejskich starówek :p Quote
malawaszka Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 wow cudnie http://desmond.imageshack.us/Himg692/scaled.php?server=692&filename=dscn4922i.jpg&res=medium Quote
Saththa Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Ale Ładny Felutek :loveu::) http://desmond.imageshack.us/Himg833/scaled.php?server=833&filename=dscn4876u.jpg&res=medium co temu Panu zakrywa krok?:) Quote
Borówka16 Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Hej Kingusia :loveu: Mam u Was sporo do nadrobienia....piękny Felicjan po strzyżeniu, normalnie jak wystawowy sznup :p Buziaczki i zapraszam do mnie :) Quote
ahedok Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 profesjonalny Feluś :loveu: a starówka bardzo ładna, lubię takie klimaty ;) Quote
Tekla64 Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 ja Felicjan elegancik , mowilam ze wlasna maszynka na siebie szybko zarobi hihihi a cos ty w Gadansku robila ? serdecznie dziekuje za .... no dawno nie bylam na gdanskiej starowce a zawsze byla piekna starowki w ogole sa nastrojowe!!! Quote
malawaszka Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Saththa napisał(a): http://desmond.imageshack.us/Himg833/scaled.php?server=833&filename=dscn4876u.jpg&res=medium co temu Panu zakrywa krok?:) to musi być jakieś pnącze :roflt: Quote
Fides79 Posted June 27, 2011 Author Posted June 27, 2011 a cos ty w Gadansku robila ? serdecznie dziekuje za .... no dawno nie bylam na gdanskiej starowce a zawsze byla piekna starowki w ogole sa nastrojowe!!! no jak to co? bylam na urlopie w Mikoszewie, to wstyd do Gdańska nie pojechać, toż to rzut kamieniem ;) malawaszka Napisał Saththa http://desmond.imageshack.us/Himg833...jpg&res=medium co temu Panu zakrywa krok?:smile: to musi być jakieś pnącze :roflt: do okulisty Panie proszę :lol: toż to nie pnącze ino ogon, tego czy tez tej konio-ryby (stworzenia), które to Neptun przydeptuje swą lewą stopą :diabloti: Quote
makot'a Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Kurcze, podziwiam Cię za taką wprawę w strzyżeniu Felusia! Jak ja bym chciała ostrzyc psa, to aż boję się pomyśleć, co by z tego wyszło :D A tutaj proszę, jaki elegancki kawaler z niego! Nie myslałaś, żeby go trymować? Bo to chyba wpływa na jakość sierści, prawda? Pytam czysto ciekawsko, bo jak się łatwo po moich psach domyślić - o trymowaniu wiem NIC ;) A miejskie starówki....to to, co architekci kochają najbardziej :diabloti: No....praaawie :P Quote
Fides79 Posted June 27, 2011 Author Posted June 27, 2011 makot'a - jaka wprawa? drugi raz go ciełam. Myslalam o trymowaniu swego czasu, ale jedna z fryzjerek mi odradziła, zreszta to nie jest pies wystawowy, wiec co go bede męczyć ;) a skoro się tak podoba elegancik to prosze kolejna porcja Gagatka :p Quote
makot'a Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 No tak, wyrywanie sierści na pewno do przyjemnych nie należy, więc w sumie racja :) A widzisz, skoro po drugim razie tak Ci sprawnie idzie, to co będzie potem!! :diabloti: Mistrzostwo :D Quote
Fides79 Posted June 27, 2011 Author Posted June 27, 2011 eee pewnie specjalistki od strzyżenia, jakies "ale" by znalazły ;) Quote
dagg Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 ochh, czyżbyście byli z moich rodzinnych stron? (jestem z Gdyni) czy to wczasy nad morzem? :) Quote
Fides79 Posted June 27, 2011 Author Posted June 27, 2011 daguerrotype napisał(a):ochh, czyżbyście byli z moich rodzinnych stron? (jestem z Gdyni) czy to wczasy nad morzem? :) echhh tylko wczasy :p Quote
Doginka Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Matko, Ty mu ogoliłaś siusiaka:hmmmm:?:crazyeye: Ja tylko 1 raz to zrobiłam, później leczyliśmy zapalenie napletka:sad: Nigdy, ale to nigdy przenigdy nie tnij siusiaka na łyso:shake: Quote
Saththa Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Kurcze a ja się nie moge dopatrzec czy mu zistawiłas troszeczkę, odrobinkę firanki na klacie czy to cień mi tak pada :lol: hmmm pewnie to cien bo szelki robią nie dobrze:) Quote
Tekla64 Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 eee mnie sie zdawa ze wszystko zalezy od predyspozycji psa , i Hektorowi cielam i Nikodemowi tne a teraz Anusia i przynajmniej na jakis czas mam swiety spokoj z ufajdanymi klakami tam Felus wymiata, piekny jest zawsze ale zrobiony jest poprostu ... bardzo elegancki i sliczny Quote
Doginka Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Tekla64 napisał(a):eee mnie sie zdawa ze wszystko zalezy od predyspozycji psa , i Hektorowi cielam i Nikodemowi tne a teraz Anusia i przynajmniej na jakis czas mam swiety spokoj z ufajdanymi klakami tam Felus wymiata, piekny jest zawsze ale zrobiony jest poprostu ... bardzo elegancki i sliczny Ja nie mówię, żeby 2wcale nie strzyc ptaka:lol: Ja tylko mówię, żeby uważać przy ujściu:roflt: Żeby na samej końcóweczce zostało chociaż 3 mm;-) A tak poza tym fajnie Felek ma łepetynkę zrobioną:loveu: Quote
makot'a Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 O kurcze, jakie tematy :P Jak dobrze, że ja nie mam takich problemów...to strasznie wymagające jest :D Quote
Fides79 Posted June 29, 2011 Author Posted June 29, 2011 Doginka Matko, Ty mu ogoliłaś siusiaka:hmmmm:?:crazyeye: Ja tylko 1 raz to zrobiłam, później leczyliśmy zapalenie napletka:sad: Nigdy, ale to nigdy przenigdy nie tnij siusiaka na łyso:shake: ooo jaka panika :crazyeye::crazyeye: nie ma ogolonego na łyso, zreszta na łyso to bym sie bała, ustawiłam maszynkę na 3-4 mm i ciełam z włosem, wiec co nieco włosków mu zostało:cool3: tak na łyso to bym sie bała, że mu zrobie krzywde, zatne czy coś, bo przecież trzeba sie powiercić :razz: Saththa Kurcze a ja się nie moge dopatrzec czy mu zistawiłas troszeczkę, odrobinkę firanki na klacie czy to cień mi tak pada :lol: hmmm pewnie to cien bo szelki robią nie dobrze:smile: no może i cień, ale deczko ma zostawione i firanki i na piersi też :p Quote
Recommended Posts