Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Doginka napisał(a):
:crazyeye: Matyldo Rupieciowska, ale macie wetów:crazyeye:
Ja jestem zadowolona ze swoich dwóch wetek z "4 łap" Nie naciągają na kasę i stawiaja dobrą diagnozę, nie leczą antybiotykami bez potrzeby i zawsze wizyta u Nich jest połączona z wyczerpującymi odpowiedziami na moje pytania - a mam ich zawsze dużo:lol:

My właśnie się leczymy u Pani która tam kiedyś pracowała, ale wyszło jak wyszło i musiała odejść.A my za nią :).

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

WATACHA napisał(a):
My właśnie się leczymy u Pani która tam kiedyś pracowała, ale wyszło jak wyszło i musiała odejść.A my za nią :).

Oooo, ale które 4 Łapy, bo jest kilka filii;-) My mamy vetki na Paca 48 i powiem szczerze, że nie zamienię Ich na żadnego innego:lol: dziewczyny są naprawdę super;-) Do nich mam całkowite zaufanie, bo już nie jeden raz ratowały moje kundle, a w szczególności moje oczko w głowie - Gordonka:lol:

Posted

Doginka napisał(a):
Oooo, ale które 4 Łapy, bo jest kilka filii;-) My mamy vetki na Paca 48 i powiem szczerze, że nie zamienię Ich na żadnego innego:lol: dziewczyny są naprawdę super;-) Do nich mam całkowite zaufanie, bo już nie jeden raz ratowały moje kundle, a w szczególności moje oczko w głowie - Gordonka:lol:

My jeździliśmy na Olbrachta.Ale od 3 lat ganiamy za naszą wet po całej Warszawie :).Nie może skubana zagrzać miejsca.Marzy jej się własny gabinet, ale wiadomo, że nie jest łatwo.

Guest papillonek
Posted

Saththa napisał(a):
50 zł z wycisnięcie gruczołow?????????

MATKO BOSKA!!

:crazyeye::-o:smhair2::lying::question::shocked!::eek2::stupid::crazyeye::-o

Posted

Doginka napisał(a):
:crazyeye: Matyldo Rupieciowska, ale macie wetów:crazyeye:

powiem Ci, że na szczęście nie wszyscy w Łodzi tacy są
a ja się nieźle zdziwiłam bo jakieś 5 lat temu i wcześniej chodziłam do tej Kliniki z psem mojego ówczesnego chłopa i ze szczurem, i jakoś wszystko było ok
a co to sie teraz porobiło to szok :shake:
z F tam nie chodzę, bo mamy lecznice rzut beretem od domku, ale w poprzednim miejscu zamieszkania ta Klinika była najbliżej

Posted

Saththa napisał(a):
50 zł z wycisnięcie gruczołow?????????

MATKO BOSKA!!

Nie wiem za co mi ona policzyła, ale zanim zapłaciłam spytała czy już u nich byliśmy.Wydaje mi się, że policzyła za jakąś rejestrację jeszcze, nie wiem.Byłam w takim szoku, że nie zapytałam.A jak chciałam kupić proszki na odrobaczenie to u nich było o 2 zł drożej na jednym niż 2 ulice dalej.A musiałam kupić 4.Czyli zaoszczędziłam 8 zł.Straszne zdzierstwo.Więcej tam nie pójdę.

Posted

Doginka napisał(a):
To już istna kradzież:crazyeye::shocked!::eek2::stupid:
Ja to robię za darmo;-)

To następnym razem wpadnę do Ciebie :).

Posted

będąc nad morzem nagrałam na jednym ze spacerów odgłosy porannej łąki :)
ale najpierw musiałam pokombinować jak odnaleźć plik w telefonie, zmienić miejsce zapisu, potem przerzucić na kompa i w końcu wymyślec sposób, zeby wrzucić na youtube-a. ale sie udało i oto efekty (możliwe ze trzeba ustawić głośniki na maksa) :

[video=youtube;2YzlvTlNn-s]http://www.youtube.com/watch?v=2YzlvTlNn-s[/video]

Posted

Słodki Feluś poddaje się pieszczotom.Jaki on delikatny.Aaaaaaa jak buźka mu się cieszy.
A filmik przyrodniczy bardzo ładny.Ale najbardziej w oko wpadł mi łaciaty konik :)

Posted

filmik przyrodniczy powstał z konieczności ze zdjec robionych na urlopie :)
samego nagrania nie moglam wrzucic na YT a nie chialo mi sie rejestrowac na kolejnym portalu:roll:

Posted

a oto F na dzisiejszym wieczornym spacerku, juz po pierwszych wielkich szaleństwach z kumplem Rokim

[video=youtube;X7yWwb9S7DA]http://www.youtube.com/watch?v=X7yWwb9S7DA[/video]

a jutro prawdopodobnie zrobie sobie z Felka nowego pieska :cool3:

Posted

Fides79 napisał(a):
odpicowaliśmy się, ale nie mam siły w chwili obecej wstawiac zdjęc hi hi

Tekla pokaż no te swoje nowe sznupy :)

Ty tez pokaż, jak odpoczniesz.

A kto to biega jak nawiedzony (Z filmiku) :)?