WATACHA Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Doginka napisał(a)::crazyeye: Matyldo Rupieciowska, ale macie wetów:crazyeye: Ja jestem zadowolona ze swoich dwóch wetek z "4 łap" Nie naciągają na kasę i stawiaja dobrą diagnozę, nie leczą antybiotykami bez potrzeby i zawsze wizyta u Nich jest połączona z wyczerpującymi odpowiedziami na moje pytania - a mam ich zawsze dużo:lol: My właśnie się leczymy u Pani która tam kiedyś pracowała, ale wyszło jak wyszło i musiała odejść.A my za nią :). Quote
Doginka Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 WATACHA napisał(a):My właśnie się leczymy u Pani która tam kiedyś pracowała, ale wyszło jak wyszło i musiała odejść.A my za nią :). Oooo, ale które 4 Łapy, bo jest kilka filii;-) My mamy vetki na Paca 48 i powiem szczerze, że nie zamienię Ich na żadnego innego:lol: dziewczyny są naprawdę super;-) Do nich mam całkowite zaufanie, bo już nie jeden raz ratowały moje kundle, a w szczególności moje oczko w głowie - Gordonka:lol: Quote
WATACHA Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Doginka napisał(a):Oooo, ale które 4 Łapy, bo jest kilka filii;-) My mamy vetki na Paca 48 i powiem szczerze, że nie zamienię Ich na żadnego innego:lol: dziewczyny są naprawdę super;-) Do nich mam całkowite zaufanie, bo już nie jeden raz ratowały moje kundle, a w szczególności moje oczko w głowie - Gordonka:lol: My jeździliśmy na Olbrachta.Ale od 3 lat ganiamy za naszą wet po całej Warszawie :).Nie może skubana zagrzać miejsca.Marzy jej się własny gabinet, ale wiadomo, że nie jest łatwo. Quote
Saththa Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 50 zł z wycisnięcie gruczołow????????? MATKO BOSKA!! Quote
Guest papillonek Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Saththa napisał(a):50 zł z wycisnięcie gruczołow????????? MATKO BOSKA!! :crazyeye::-o:smhair2::lying::question::shocked!::eek2::stupid::crazyeye::-o Quote
Doginka Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Saththa napisał(a):50 zł z wycisnięcie gruczołow????????? MATKO BOSKA!! To już istna kradzież:crazyeye::shocked!::eek2::stupid: Ja to robię za darmo;-) Quote
Fides79 Posted June 22, 2011 Author Posted June 22, 2011 Doginka napisał(a)::crazyeye: Matyldo Rupieciowska, ale macie wetów:crazyeye: powiem Ci, że na szczęście nie wszyscy w Łodzi tacy są a ja się nieźle zdziwiłam bo jakieś 5 lat temu i wcześniej chodziłam do tej Kliniki z psem mojego ówczesnego chłopa i ze szczurem, i jakoś wszystko było ok a co to sie teraz porobiło to szok :shake: z F tam nie chodzę, bo mamy lecznice rzut beretem od domku, ale w poprzednim miejscu zamieszkania ta Klinika była najbliżej Quote
WATACHA Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Saththa napisał(a):50 zł z wycisnięcie gruczołow????????? MATKO BOSKA!! Nie wiem za co mi ona policzyła, ale zanim zapłaciłam spytała czy już u nich byliśmy.Wydaje mi się, że policzyła za jakąś rejestrację jeszcze, nie wiem.Byłam w takim szoku, że nie zapytałam.A jak chciałam kupić proszki na odrobaczenie to u nich było o 2 zł drożej na jednym niż 2 ulice dalej.A musiałam kupić 4.Czyli zaoszczędziłam 8 zł.Straszne zdzierstwo.Więcej tam nie pójdę. Quote
WATACHA Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Doginka napisał(a):To już istna kradzież:crazyeye::shocked!::eek2::stupid: Ja to robię za darmo;-) To następnym razem wpadnę do Ciebie :). Quote
Fides79 Posted June 23, 2011 Author Posted June 23, 2011 :p:p [video=youtube;AmRoDdShbrc]http://www.youtube.com/watch?v=AmRoDdShbrc[/video] Quote
Fides79 Posted June 23, 2011 Author Posted June 23, 2011 będąc nad morzem nagrałam na jednym ze spacerów odgłosy porannej łąki :) ale najpierw musiałam pokombinować jak odnaleźć plik w telefonie, zmienić miejsce zapisu, potem przerzucić na kompa i w końcu wymyślec sposób, zeby wrzucić na youtube-a. ale sie udało i oto efekty (możliwe ze trzeba ustawić głośniki na maksa) : [video=youtube;2YzlvTlNn-s]http://www.youtube.com/watch?v=2YzlvTlNn-s[/video] Quote
WATACHA Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Słodki Feluś poddaje się pieszczotom.Jaki on delikatny.Aaaaaaa jak buźka mu się cieszy. A filmik przyrodniczy bardzo ładny.Ale najbardziej w oko wpadł mi łaciaty konik :) Quote
Fides79 Posted June 23, 2011 Author Posted June 23, 2011 filmik przyrodniczy powstał z konieczności ze zdjec robionych na urlopie :) samego nagrania nie moglam wrzucic na YT a nie chialo mi sie rejestrowac na kolejnym portalu:roll: Quote
Doginka Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Szkoda, ze ten filmik z Felutkiem taki rozmazany, ale chociaż widać jego radochę:lol: Odgłosy łąki fajnie uspokajają;-) Quote
Fides79 Posted June 24, 2011 Author Posted June 24, 2011 a oto F na dzisiejszym wieczornym spacerku, juz po pierwszych wielkich szaleństwach z kumplem Rokim [video=youtube;X7yWwb9S7DA]http://www.youtube.com/watch?v=X7yWwb9S7DA[/video] a jutro prawdopodobnie zrobie sobie z Felka nowego pieska :cool3: Quote
ahedok Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 czekam na efekty :loveu: my też w trakcie cudownej przemiany :D Quote
Tekla64 Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 ja mam calkiem dwa nowe sznupy ale zupelnie , wersja letnia! Quote
Fides79 Posted June 25, 2011 Author Posted June 25, 2011 odpicowaliśmy się, ale nie mam siły w chwili obecej wstawiac zdjęc hi hi Tekla pokaż no te swoje nowe sznupy :) Quote
WATACHA Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 Fides79 napisał(a):odpicowaliśmy się, ale nie mam siły w chwili obecej wstawiac zdjęc hi hi Tekla pokaż no te swoje nowe sznupy :) Ty tez pokaż, jak odpoczniesz. A kto to biega jak nawiedzony (Z filmiku) :)? Quote
Fides79 Posted June 25, 2011 Author Posted June 25, 2011 nawiedzona, jak nawiedzona biega Coco, JRT, była o niej mowa gdzies w poczatkowej czesci a na zdjecia musicie poczekac do jutra Quote
Fides79 Posted June 26, 2011 Author Posted June 26, 2011 hi hi hi no wedle mojej subiektywnej oceny nie jest źle z tymi nogami :lol: troche zarosnietego Felka: Quote
Recommended Posts