Fides79 Posted June 11, 2011 Author Posted June 11, 2011 eee no odrobinke zarósł, szczególnie ze był tak "na golasa" ciachnięty :lol: najbardziej widac po uszach i po tułowiu, tzn 1/3 tułowia, tak od szyi, jakos wiecej siersci ma w obrębie noszenia szelek ;) Quote
Saththa Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Fides79 napisał(a):eee no odrobinke zarósł, szczególnie ze był tak "na golasa" ciachnięty :lol: najbardziej widac po uszach i po tułowiu, tzn 1/3 tułowia, tak od szyi, jakos wiecej siersci ma w obrębie noszenia szelek ;) właśnie odrobinke :) Tazzman był pod koniec kwietnia a już zarośnięty niesamowicie ;) i myślałam, żeś Felutka gdzieś po cichu oporządziła;) Quote
Fides79 Posted June 11, 2011 Author Posted June 11, 2011 no przed wyjazdem podgoliłam mu dupinę i ucha deczko ciachnełam nożyczkami, a po powrocie znów ucha, grzywkę i lapy, ale tez nozyczkami, nic wiecej nie robiłam :p poczekam jeszcze, pod koniec czerwca go pewnie objadę :cool3: Quote
Saththa Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Fides79 napisał(a):no przed wyjazdem podgoliłam mu dupinę i ucha deczko ciachnełam nożyczkami, a po powrocie znów ucha, grzywkę i lapy, ale tez nozyczkami, nic wiecej nie robiłam :p poczekam jeszcze, pod koniec czerwca go pewnie objadę :cool3: No mi się na zdjeciach na grzbiecie wydaje mało zarosnięty... ;) Może źle widzę a jak Ty to widzisz?:) Tazzman juz dośc długa ma na grzbiecie. Quote
Fides79 Posted June 11, 2011 Author Posted June 11, 2011 wiesz po tym moim pierwszym cieciu, F miał tak króciutką sierść, że mu było wszystkie pieprzyki na skórze widac a teraz jak wepchne paluchy w kudly to juz zaczynaja po woli wystawać z nad palców, a w tej przedniej 1/3 częsci tulowia to juz dobre pół centymetra nad moje paluchy siersc wystaje, wiec chyba jednak deczko zarósł ;) Quote
Fides79 Posted June 11, 2011 Author Posted June 11, 2011 sprawdziłam aż z własniej ciekawości, ciełam go 7 kwietnia F nigdy jakos strasznie szybko nie obrastal Quote
Saththa Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Tazzowi im bliżej zadu tym dłuzsze włosy wystające ponad palce od 1cm do 2cm :o a on był 25 kwietnia robiony :lol: Felutek dba o Twój kręgosłup ;) A wczesniej o stan portfela ;) Quote
WATACHA Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Fajny buldog.He,he u nas jest taki starszy trochę.Strasznie śmieszny, ciągle chce do moich psów.Kiedyś Mentor go pacnął łapą i się przewrócił.Wstał i dalej chce się zaprzyjaźnić.Leo go strasznie nie lubi i dostaje szału.Taki gapcio z niego, jęzor ciągle na wierzchu, głowa się kiwa, a jak biegnie ha,ha,ha,ha to po prostu trzeba by było zobaczyć :). Quote
Tekla64 Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 wedle mnie pieknie wyglada na tych zdjeciach i nie widac coby przsdnie za dlugi byl teraz wlasnie mu sie chyba wsio ladnie uklada na ciele i jeszcze nic nie odstawa tez bym jeszcze poczekala z cieciem piesy spacerowe piekne i zabawy szalone Quote
eria Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Fides79 napisał(a):Aniu to nie był parsonek, tylko zwykly mieszaniec wielorasowy ;) a to niespodzianka :) nigdy bym nie pomyślała! A po wytrymowaniu to już w ogóle byłby prosto na ring :) A Felek ma teraz fajny etap zarośnięcia, wszystko gładziutkie,ale nie łyse ;) Quote
Fides79 Posted June 12, 2011 Author Posted June 12, 2011 eee już się pojawiają "wicherki" szczególnie na karku i tak jakby międzi łopatkami, no i uszy ma już mocno kudłate, ale poczekam jak mówiłam do końca miesiąca ;) Quote
Fides79 Posted June 12, 2011 Author Posted June 12, 2011 miała być prezentacja szelek i zakupionej na Taksowym bazarku smyczy, szele juz widzieliście a teraz komplet: piesek nie był zbyt chetny do współpracy fotograficznej musiałam go zainteresować "łapówką" ale jak widać na powyższych zdjęciach udalo się świetnie dopasować spacerowe gadżety :multi: Quote
Saththa Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 łooo kurde jakżeś to zrobiła na odległość tak idealnie?:) Quote
Fides79 Posted June 12, 2011 Author Posted June 12, 2011 Saththa napisał(a):łooo kurde jakżeś to zrobiła na odległość tak idealnie?:) czyli że jak? :hmmmm: Quote
Saththa Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Fides79 napisał(a):czyli że jak? :hmmmm: No, że tak ładnie odcień dobrany;) Quote
Fides79 Posted June 12, 2011 Author Posted June 12, 2011 aaaa, no tak jakoś się udało, albo czysty przypadek, albo Taks i producenci szelek kupili takie same taśmy :evil_lol: Quote
makot'a Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 http://img402.imageshack.us/img402/8397/dscn5832e.jpg Felek jest wyraźnie znudzony tą sesją :D A to fakt, że smycz i szelki wyglądają jak komplet - ten sam odcień! :) Quote
Saththa Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Fides79 napisał(a):aaaa, no tak jakoś się udało, albo czysty przypadek, albo Taks i producenci szelek kupili takie same taśmy :evil_lol: Coś w tym jest :lol: Quote
chi23 Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Czy ja tam widzę boscha dla małych burków? Gabi też to je;) Felicjanowi bardzo pasuje zieleń, no właśnie - jest nowy bazarek taks? edit: Przecież ja co roku przejeżdżam obok tej zagadki waszej! Quote
Fides79 Posted June 12, 2011 Author Posted June 12, 2011 chi23 napisał(a):Czy ja tam widzę boscha dla małych burków? Gabi też to je;) Felicjanowi bardzo pasuje zieleń, no właśnie - jest nowy bazarek taks? edit: Przecież ja co roku przejeżdżam obok tej zagadki waszej! tak bosch, kupiłam na spróbowanie, ale jeszcze nie rozpakowany a co do nowego bazarku to na swoim watku Taks nic na razie nie wspomina, musi miec troche czasu na uszycie nowych cudeniek ;) Quote
chi23 Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Fides79 napisał(a):tak bosch, kupiłam na spróbowanie, ale jeszcze nie rozpakowany a co do nowego bazarku to na swoim watku Taks nic na razie nie wspomina, musi miec troche czasu na uszycie nowych cudeniek ;) Możesz podać link do jej wątku? ;) Quote
Fides79 Posted June 12, 2011 Author Posted June 12, 2011 jest tak jak Ty w fotoblogach, znajdziesz bez problemu :) ja tak wchodze ;) Quote
Recommended Posts