Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

eee no odrobinke zarósł, szczególnie ze był tak "na golasa" ciachnięty :lol:
najbardziej widac po uszach i po tułowiu, tzn 1/3 tułowia, tak od szyi, jakos wiecej siersci ma w obrębie noszenia szelek ;)

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fides79 napisał(a):
eee no odrobinke zarósł, szczególnie ze był tak "na golasa" ciachnięty :lol:
najbardziej widac po uszach i po tułowiu, tzn 1/3 tułowia, tak od szyi, jakos wiecej siersci ma w obrębie noszenia szelek ;)

właśnie odrobinke :)

Tazzman był pod koniec kwietnia a już zarośnięty niesamowicie ;) i myślałam, żeś Felutka gdzieś po cichu oporządziła;)

Posted

no przed wyjazdem podgoliłam mu dupinę i ucha deczko ciachnełam nożyczkami, a po powrocie znów ucha, grzywkę i lapy, ale tez nozyczkami, nic wiecej nie robiłam :p
poczekam jeszcze, pod koniec czerwca go pewnie objadę :cool3:

Posted

Fides79 napisał(a):
no przed wyjazdem podgoliłam mu dupinę i ucha deczko ciachnełam nożyczkami, a po powrocie znów ucha, grzywkę i lapy, ale tez nozyczkami, nic wiecej nie robiłam :p
poczekam jeszcze, pod koniec czerwca go pewnie objadę :cool3:

No mi się na zdjeciach na grzbiecie wydaje mało zarosnięty... ;) Może źle widzę a jak Ty to widzisz?:)

Tazzman juz dośc długa ma na grzbiecie.

Posted

wiesz po tym moim pierwszym cieciu, F miał tak króciutką sierść, że mu było wszystkie pieprzyki na skórze widac a teraz jak wepchne paluchy w kudly to juz zaczynaja po woli wystawać z nad palców, a w tej przedniej 1/3 częsci tulowia to juz dobre pół centymetra nad moje paluchy siersc wystaje, wiec chyba jednak deczko zarósł ;)

Posted

Tazzowi im bliżej zadu tym dłuzsze włosy wystające ponad palce od 1cm do 2cm :o a on był 25 kwietnia robiony :lol:

Felutek dba o Twój kręgosłup ;) A wczesniej o stan portfela ;)

Posted

Fajny buldog.He,he u nas jest taki starszy trochę.Strasznie śmieszny, ciągle chce do moich psów.Kiedyś Mentor go pacnął łapą i się przewrócił.Wstał i dalej chce się zaprzyjaźnić.Leo go strasznie nie lubi i dostaje szału.Taki gapcio z niego, jęzor ciągle na wierzchu, głowa się kiwa, a jak biegnie ha,ha,ha,ha to po prostu trzeba by było zobaczyć :).

Posted

wedle mnie pieknie wyglada na tych zdjeciach i nie widac coby przsdnie za dlugi byl teraz wlasnie mu sie chyba wsio ladnie uklada na ciele i jeszcze nic nie odstawa tez bym jeszcze poczekala z cieciem
piesy spacerowe piekne i zabawy szalone

Posted

Fides79 napisał(a):
Aniu to nie był parsonek, tylko zwykly mieszaniec wielorasowy ;)

a to niespodzianka :) nigdy bym nie pomyślała! A po wytrymowaniu to już w ogóle byłby prosto na ring :)

A Felek ma teraz fajny etap zarośnięcia, wszystko gładziutkie,ale nie łyse ;)

Posted

eee już się pojawiają "wicherki" szczególnie na karku i tak jakby międzi łopatkami, no i uszy ma już mocno kudłate, ale poczekam jak mówiłam do końca miesiąca ;)

Posted

miała być prezentacja szelek i zakupionej na Taksowym bazarku smyczy, szele juz widzieliście a teraz komplet:

piesek nie był zbyt chetny do współpracy fotograficznej

musiałam go zainteresować "łapówką"

ale jak widać na powyższych zdjęciach udalo się świetnie dopasować spacerowe gadżety :multi:

Posted

Czy ja tam widzę boscha dla małych burków? Gabi też to je;) Felicjanowi bardzo pasuje zieleń, no właśnie - jest nowy bazarek taks?

edit: Przecież ja co roku przejeżdżam obok tej zagadki waszej!

Posted

chi23 napisał(a):
Czy ja tam widzę boscha dla małych burków? Gabi też to je;) Felicjanowi bardzo pasuje zieleń, no właśnie - jest nowy bazarek taks?

edit: Przecież ja co roku przejeżdżam obok tej zagadki waszej!

tak bosch, kupiłam na spróbowanie, ale jeszcze nie rozpakowany

a co do nowego bazarku to na swoim watku Taks nic na razie nie wspomina, musi miec troche czasu na uszycie nowych cudeniek ;)

Posted

Fides79 napisał(a):
tak bosch, kupiłam na spróbowanie, ale jeszcze nie rozpakowany

a co do nowego bazarku to na swoim watku Taks nic na razie nie wspomina, musi miec troche czasu na uszycie nowych cudeniek ;)

Możesz podać link do jej wątku? ;)