Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wiejskie burki sa super :) u mnie na osiedlu najbardziej wiejskim burkiem jest mój :) najgłośniej ujada na każdego przechodzącego :)

a ja o koszykówce też nic nie wiem :(
ja tylko zużel oglądam namiętnie , formułę1 i motogp przy okazji bo TZ-t ogląda , a piłkę nożna , siatkówkę , piłkę ręczną , skoki , i biegi narciarskie też ogląda ale tego nie ogladam bo to nudy :) u nas sport leci wiecznie na przemian z TVNTurbo.

Boże jak mi się spac chce...

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fides79 napisał(a):
łoooj kobity, weźcie mnie nie dobijajcie, o Anwilu to na pewno słyszałyście
Zakłądy sponsorują drużynę koszykarską

a nie slyszeć o Anwilu (powstał w 1966r) to jak nie słyszeć o Polonii W-wa albo Radku Majdanie:niedowia: :roll::lol:

to ten były od Dody ?? :D
A jakby mi kazali wymienić 5 jkichś sportowych drużyn, to znam tylko dwie okoliczne i nie wpadłabym na Polonię Wa-wa :D

Posted

ja o koszykówce tez nie mam bladego pojęcia, ale o Anwilu zarówno o zakładach chemicznych jak i o druzynie trudno nie słyszeć, chociażby przy okazji oglądania pierwszych lepszych serwisów informacyjnych

Aniu, tak to ten od Dody :lol:

Posted

[quote name='Fides79']ja o koszykówce tez nie mam bladego pojęcia, ale o Anwilu zarówno o zakładach chemicznych jak i o druzynie trudno nie słyszeć, chociażby przy okazji oglądania pierwszych lepszych serwisów informacyjnych

Ja nie oglądam;) Bo mi zaraz ciśnienie skacze jak wiadomosci są;) czasem ni sie tylko zdarzy;)

Posted

Fides79 napisał(a):
ja o koszykówce tez nie mam bladego pojęcia, ale o Anwilu zarówno o zakładach chemicznych jak i o druzynie trudno nie słyszeć, chociażby przy okazji oglądania pierwszych lepszych serwisów informacyjnych

Ja ogladam wiadomości TVN, ale o jakimśtam Anvilu nie słyszałam:shake: - swoja drogą nazwa kojarzy mi się raczej z jakimś filmem SF:roflt:

Posted

dobra, skończmy już z tym Anwilem :)

pokręciły mi się dni i podmieniłam z wczoraj na dzisiaj Felusiowe imieninki :evil_lol:
i zamiast wczoraj to dziś dostał pyszne jedzonko, dużo pieszczot i zabawy :p
a wczoraj miałam chęc przemielić go na kotlety :angryy:

dziś w ramach obowiązków służbowych poszłam sobie do CH :cool3:
i kupiłam nam do pracy nowy czajnik, ooo taki śliczny i niedrogi http://www.vipelektronik.pl/img/p/514-744-thickbox.jpg

a dla siebie przy okazji wentylatorek, żebym z F nie padła jak wrócą upały
http://www.leroymerlin.pl/multimedia-storage/15/9b/1260a31398ab48edc58ec7cfba45-42836843_d.jpg

Posted

Hihi obowiązki służbowe :)
Jak pracowałam w biurze i musiałam iść na pocztę wysłać korespondencję to po drodze też zahaczałam o sklepy, o kebaba i różne takie obowiązki służbowe :)

Posted

Fides79 napisał(a):
łoooj kobity, weźcie mnie nie dobijajcie, o Anwilu to na pewno słyszałyście
Zakłądy sponsorują drużynę koszykarską

a nie slyszeć o Anwilu (powstał w 1966r) to jak nie słyszeć o Polonii W-wa albo Radku Majdanie:niedowia: :roll::lol:

Mój mąż by wiedział po ostatniej podpowiedzi, ale mnie nie było :(

Posted

Fides79 napisał(a):

Sandra, jakoś na początku kwietnia chyba (kurcze nie pamiętam) :roll:

Kurcze i on tak mało zarósł?:o Albo nie widze na zdjęciac h zarośnięcia;)