Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fides79 napisał(a):
Sylwia, a coś Ty się tak tego Trójmiasta uczepiła ??

A nie wiem, jakoś tak wyszło:roflt:

Ja sie cofnęłam do tej foty, ale jej tam nie ma:crazyeye:

Posted

uwaga, ostatnia deska ratunku czyli ostatnia z możliwych podpowiedź w kwestii zagadki zdjęciowej. przedstawione miejsce jest powiązane z jedna z drużyn koszykarskich ;)

Posted

Tekla64 napisał(a):
jejku Sylwia jestes jedna z pierwszych co to mowia ze wola w-we , wszyskie ktore do mnie zjezdzaja mowia ze jej nie lubia hihihi

Warszawa to moje miasto - urodziłam się tutaj:lol: I inne miasta, a szczególnie Trójmiasto, Kraków, Zakopane itd. bardzo lubię, to jednak zawsze powrót do Wawki sprawia mi ogromną radość.:lol: Stare kąty, znane zakamarki, park, w którym Policja i SM nie ścigają psów bez smyczy:lol: PRZYWIĄZANIE:loveu:

Zagadka - jakiś stadion?:hmmmm::lol: Nie znam obiektów sportowych spoza Wawki, no może Spodek Katowicki, bo tam jeździłam na Metalmanię;-)

Posted

Fides79 napisał(a):
to nie stadion,ani obiekt sportowy, po za tym Spodek Katowicki raczej nie leży na trasie pociągu z Gdańska do Łodzi:roll:

Ale ja nie napisałam, że to Spodek Katowicki i że leży na trasie Łódź - Gdańsk. Kłania się czytanie ze zrozumieniem:lol:

Nigdy mnie nie interesowała trasa pociągu Łódź-Gdańsk z tej prostej przyczyny, że do Gdańska jeżdżę samochodem:lol:

Zdradź już tę zagadkę, bo i tak już nikt nie szuka i wszyscy czekamy na odpowiedź;-)

Posted

no może masz i rację :roll:
tak więc Leniuchy to był Włocławski Anwil
który nocą prezentuje się tak ( z bliższej odległości, i nie focony z rozpędzonego i trzęsącego się pociągu):

Posted

łoooj kobity, weźcie mnie nie dobijajcie, o Anwilu to na pewno słyszałyście
Zakłądy sponsorują drużynę koszykarską

a nie slyszeć o Anwilu (powstał w 1966r) to jak nie słyszeć o Polonii W-wa albo Radku Majdanie:niedowia: :roll::lol:

Posted

[quote name='Fides79']łoooj kobity, weźcie mnie nie dobijajcie, o Anwilu to na pewno słyszałyście

a nie slyszeć o Anwilu (powstał w 1966r) to jak nie słyszeć o Polonii W-wa albo Radku Majdanie:niedowia: :roll::lol:

O tym ostatnim słyszałam bo ze szczecina jest :lol: i 30 lat temu spotykał się z moja ciocią :lol:

Jakie zakłady?

Posted

Saththa
Jakie zakłady?

weź mnie nie osłabiaj, cały czas mówimy o zakładach Anwil

dobra dla zmiany tematu i poprawy mojego samopoczucia, wiejskie burki:

a ten piesek wabił się Reksio :lol:

Posted

Fides79 napisał(a):
weź mnie nie osłabiaj, cały czas mówimy o zakładach Anwil

Hmmm no ok. Przepraszam ale skąd ja mam niby to wiedzieć?:) drózyna koszykarska wyskoczyłomi w googlach tym się zasugerowałam ale o zakładach nie było nawet słowa;)

Posted

Saththa napisał(a):
wujek google powiedział mi, że to duzyna koszykarska :hmmmm:

Producent polichlorku winylu, nawozów azotowych, granulatów i płyt z PCW oraz wielu chemikaliów.

Posted

Fides79 napisał(a):
łoooj kobity, weźcie mnie nie dobijajcie, o Anwilu to na pewno słyszałyście

a nie słyszeć o Anwilu (powstał w 1966r) to jak nie słyszeć o Polonii W-wa albo Radku Majdanie:niedowia: :roll::lol:

Kochana, nie każdy interesuje się sportem;-)
Ja znam skoczków narciarskich, ale koszykówki nie oglądam, bo po prostu nie cierpię i dlatego nie znam ani zawodników, ani drużyn;-) Piłka nożna tez jest do doopy:roll: A już na 100% nie słyszałam o żadnym Anvilu czy jak to się tam zwie:diabloti:

Za to z całą pewnością mogę pochwalić foteczki jakie dziś wstawiłaś;-):loveu: