Fides79 Posted June 8, 2011 Author Posted June 8, 2011 Sylwia, a coś Ty się tak tego Trójmiasta uczepiła ?? Quote
Doginka Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Fides79 napisał(a):Sylwia, a coś Ty się tak tego Trójmiasta uczepiła ?? A nie wiem, jakoś tak wyszło:roflt: Ja sie cofnęłam do tej foty, ale jej tam nie ma:crazyeye: Quote
Fides79 Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 jak to nie ma jak jest ;) w tym poscie widnieje http://www.dogomania.pl/threads/192963-FELEK-CO-NIE-NOSI%C5%81-SZELEK-plus-JA-)?p=16999940&viewfull=1#post16999940 Quote
Tekla64 Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 jejku Sylwia jestes jedna z pierwszych co to mowia ze wola w-we , wszyskie ktore do mnie zjezdzaja mowia ze jej nie lubia hihihi Quote
Fides79 Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 no, ja to nie wiem jak to jest z tym lubieniem czy tez nie W-wy, ale wybieram się tam 30 bm. Quote
Fides79 Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 uwaga, ostatnia deska ratunku czyli ostatnia z możliwych podpowiedź w kwestii zagadki zdjęciowej. przedstawione miejsce jest powiązane z jedna z drużyn koszykarskich ;) Quote
Doginka Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Tekla64 napisał(a):jejku Sylwia jestes jedna z pierwszych co to mowia ze wola w-we , wszyskie ktore do mnie zjezdzaja mowia ze jej nie lubia hihihi Warszawa to moje miasto - urodziłam się tutaj:lol: I inne miasta, a szczególnie Trójmiasto, Kraków, Zakopane itd. bardzo lubię, to jednak zawsze powrót do Wawki sprawia mi ogromną radość.:lol: Stare kąty, znane zakamarki, park, w którym Policja i SM nie ścigają psów bez smyczy:lol: PRZYWIĄZANIE:loveu: Zagadka - jakiś stadion?:hmmmm::lol: Nie znam obiektów sportowych spoza Wawki, no może Spodek Katowicki, bo tam jeździłam na Metalmanię;-) Quote
Fides79 Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 to nie stadion,ani obiekt sportowy, po za tym Spodek Katowicki raczej nie leży na trasie pociągu z Gdańska do Łodzi:roll: Quote
Doginka Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Fides79 napisał(a):to nie stadion,ani obiekt sportowy, po za tym Spodek Katowicki raczej nie leży na trasie pociągu z Gdańska do Łodzi:roll: Ale ja nie napisałam, że to Spodek Katowicki i że leży na trasie Łódź - Gdańsk. Kłania się czytanie ze zrozumieniem:lol: Nigdy mnie nie interesowała trasa pociągu Łódź-Gdańsk z tej prostej przyczyny, że do Gdańska jeżdżę samochodem:lol: Zdradź już tę zagadkę, bo i tak już nikt nie szuka i wszyscy czekamy na odpowiedź;-) Quote
Fides79 Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 no może masz i rację :roll: tak więc Leniuchy to był Włocławski Anwil który nocą prezentuje się tak ( z bliższej odległości, i nie focony z rozpędzonego i trzęsącego się pociągu): Quote
Doginka Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 A ja nie słyszałam nawet o czymś takim jak Włocławski Anwil:oops: Quote
Saththa Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Doginka napisał(a):A ja nie słyszałam nawet o czymś takim jak Włocławski Anwil:oops: Szczerze to ja tez nie ;) Quote
ahedok Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Saththa napisał(a):Szczerze to ja tez nie ;) łączę się w bólu - ja też nie :D Quote
Saththa Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 wujek google powiedział mi, że to duzyna koszykarska :hmmmm: Quote
Fides79 Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 łoooj kobity, weźcie mnie nie dobijajcie, o Anwilu to na pewno słyszałyście Zakłądy sponsorują drużynę koszykarską a nie slyszeć o Anwilu (powstał w 1966r) to jak nie słyszeć o Polonii W-wa albo Radku Majdanie:niedowia: :roll::lol: Quote
Saththa Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 [quote name='Fides79']łoooj kobity, weźcie mnie nie dobijajcie, o Anwilu to na pewno słyszałyście Zakłądy sponsorują drużynę koszykarską a nie slyszeć o Anwilu (powstał w 1966r) to jak nie słyszeć o Polonii W-wa albo Radku Majdanie:niedowia: :roll::lol: O tym ostatnim słyszałam bo ze szczecina jest :lol: i 30 lat temu spotykał się z moja ciocią :lol: Jakie zakłady? Quote
Fides79 Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 Saththa Jakie zakłady? weź mnie nie osłabiaj, cały czas mówimy o zakładach Anwil dobra dla zmiany tematu i poprawy mojego samopoczucia, wiejskie burki: a ten piesek wabił się Reksio :lol: Quote
Saththa Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Fides79 napisał(a):weź mnie nie osłabiaj, cały czas mówimy o zakładach Anwil Hmmm no ok. Przepraszam ale skąd ja mam niby to wiedzieć?:) drózyna koszykarska wyskoczyłomi w googlach tym się zasugerowałam ale o zakładach nie było nawet słowa;) Quote
ahedok Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Saththa napisał(a):wujek google powiedział mi, że to duzyna koszykarska :hmmmm: Producent polichlorku winylu, nawozów azotowych, granulatów i płyt z PCW oraz wielu chemikaliów. Quote
Saththa Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 ahedok napisał(a):Producent polichlorku winylu, nawozów azotowych, granulatów i płyt z PCW oraz wielu chemikaliów. Oooo super :mdleje: Quote
Fides79 Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 no i takim oto sposobem dwie osóbki się ciut dokształciły :cool3: Quote
Saththa Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Ale tylko troszku :lol: Fides79 napisał(a):no i takim oto sposobem dwie osóbki się ciut dokształciły :cool3: Quote
Doginka Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Fides79 napisał(a):łoooj kobity, weźcie mnie nie dobijajcie, o Anwilu to na pewno słyszałyście Zakłądy sponsorują drużynę koszykarską a nie słyszeć o Anwilu (powstał w 1966r) to jak nie słyszeć o Polonii W-wa albo Radku Majdanie:niedowia: :roll::lol: Kochana, nie każdy interesuje się sportem;-) Ja znam skoczków narciarskich, ale koszykówki nie oglądam, bo po prostu nie cierpię i dlatego nie znam ani zawodników, ani drużyn;-) Piłka nożna tez jest do doopy:roll: A już na 100% nie słyszałam o żadnym Anvilu czy jak to się tam zwie:diabloti: Za to z całą pewnością mogę pochwalić foteczki jakie dziś wstawiłaś;-):loveu: Quote
Tekla64 Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 kolekcje masz widze i nie powiem piekna jest zagadka rozwiazana i super ale nagrody nikt nie zgarnal czy przechodzi do nastepnej puli? Quote
Recommended Posts