Fides79 Posted May 30, 2011 Author Posted May 30, 2011 Oooo no wiesz co? Zwatpiłaś w naś?:mad: ja? a gdzież bym śmiała :lol: też się cieszę, ze Wy się cieszycie :p Koniecznie koleżanke trzeba dla F. coby mu smutno nie było;-) taaaaaa, ale to chyba dopiero jak wygram w totka, albo znajdę majętnego męża :eviltong::cool3: eria I już po urlopie ;-) czemu to tak szybko zawsze zleci ? Czekamy na ten link do zdjęć echh niestety już po, i po pierwszym dniu w pracy (przydałoby się jeszcze drugie tyle wolnego:evil_lol:) na razie proszę na pocieszenie dwa filmiki telefonowe :) [video=youtube;DSPCZJvmuvM]http://www.youtube.com/watch?v=DSPCZJvmuvM[/video] [video=youtube;LRy1UUlJeKk]http://www.youtube.com/watch?v=LRy1UUlJeKk[/video] Quote
chi23 Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 Kup F koleżankę:razz: Sznaucerkę olbrzymkę do kompletu:razz: Quote
Fides79 Posted May 30, 2011 Author Posted May 30, 2011 chi23 napisał(a):Kup F koleżankę:razz: Sznaucerkę olbrzymkę do kompletu:razz: no to Cię poniosła fantazja :lol::evil_lol: Quote
Doginka Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 Felek najpierw wypił wodę z oczka wodnego a później obsikał dmuchawce na łące:roflt: Niezły aparat z niego jest:lol::loveu: Quote
Fides79 Posted May 31, 2011 Author Posted May 31, 2011 wczesniej oczywiście wlazł do tego oczka, ale nie zdążyłam tego "złapać":roll: a skoro Balbina piła tą oczkową wodę, to F tez musiał :cool3: ta w misce nie była taka smaczna :diabloti: Quote
Doginka Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 Fides79 napisał(a):wczesniej oczywiście wlazł do tego oczka, ale nie zdążyłam tego "złapać":roll: a skoro Balbina piła tą oczkową wodę, to F tez musiał :cool3: ta w misce nie była taka smaczna :diabloti: Hahahaha:lol: Quote
jambi Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 Fides79 napisał(a):a F ma chyba depresję pourlopową :roll: bo leży i śpi od rana, ożywił się deczko tylko na spacerze :p no przecie on tam kobiete zostawił!!! a ja się wcale nie cieszę że już wróciliście ;) no bo co fajnego w takim powrocie? znowu "kierat" ... a teraz letnia pora, nastrój wakacyjny, błogie lenistwo... achhh.... kiedy następny urlop? ja jadę w lipcu... ale nie zdradze gdzie :evil_lol: Quote
Guest papillonek Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 Fides79 napisał(a):Papillonku a jak ma być F brode widać, jak ma namordnik meda mała, broda pod kagancem :cool3: :lol: Namordnik he he Życzę F powrotu do zdrowia,oby deprecha szybko mijała :D Quote
Doginka Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 I jak tam Felosław? już wrócił do normy chłopsiaczek?:hmmmm: :hand: Quote
Fides79 Posted June 1, 2011 Author Posted June 1, 2011 wedle planu nastepny urlop w pierwszej połowie lipca :cool3: deprecha Felkowa mija, ale chyba upał mu doskwiera, bo leży i drzemie całe dnie, tylko na wieczornym spacerku wstępuje w niego nowe życie hi hi Quote
makot'a Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 Kwiaty w brodzie potargał wiatr :diabloti: http://imageshack.us/m/96/6589/dscn4307u.jpg Quote
Tekla64 Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 przy tych upalach to wsie zwierzaki wieczorkiem ozywaja zreszta ja tyz i sie nikomu nie dziwie Quote
Doginka Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Lotos szaleje - nawet w te upały:roflt: Mam drańca, szatańskie nasienie, łobuza, psuje zabawek:roflt::mad::diabloti: Quote
Fides79 Posted June 3, 2011 Author Posted June 3, 2011 nadeszła chwila, kiedy to będą zdjęcia :) jednak to nie te zdjęcia na ktore pewnie czekacie, bo te urlopowe w ilości hurtowej prawdopodobnie jutro (po południu lub wieczorem:roll:) teraz kilka innych, tak na pocieszenie ;) takie "pamiątki" w ilości sztuk 5, przyniósł sobie Felutek w swojej brodzie z jednego ze spacerków po plaży, kiedy to biegał "luzem" a teraz mały podróżnik :p Quote
Fides79 Posted June 3, 2011 Author Posted June 3, 2011 a takie widoki mieliśmy z okien pociągu :lol: Quote
Fides79 Posted June 3, 2011 Author Posted June 3, 2011 i na koniec zagadka :cool3: co za miejsce (w pewnym sensie mozna powiedziec, że obiekt) przedstawia poniższe zdjęcie? mozna tez zapytać cóż autorka chciała Wam tu pokazac? :diabloti: Quote
Doginka Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Latarnia morska?:hmmmm: Albo palący się gaz z tych kominów przed Trójmiastem:lol: Quote
Saththa Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 http://img18.imageshack.us/img18/8946/dscn3593v.jpg a co to za cholerstwo? :hmmmm: A co do zagadki to ja nie wiem :) Quote
Fides79 Posted June 3, 2011 Author Posted June 3, 2011 ąła podpowiedź: nie skupiajcie się na tym jasnym światełku po prawej stronie, weźcie pod uwage raczej drugi plan i to ze zdjecie było robione z pociągu na trasie Gdańsk-Łódź;) Sandra, nie wiem co to za cholerstwo, ale strasznie kłujące, bardzo mocno wczepiało i oplątywało się w kłaki i rosło na takich małych krzaczkach na skraju wydm, bałam się że tego nie wysuplam i bede musiała F pół brody wyciąć :evil_lol: Quote
Fides79 Posted June 3, 2011 Author Posted June 3, 2011 [quote name='ahedok']ładne widoki, a Felek kiedy? no jest przecież, 7 postów wyzej :eviltong: Saththa dobrze ze się dało wysupłać :razz: no fakt, ale nieźle się namęczyłam, a F jaki był spanikowany :diabloti: Quote
Saththa Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Fides79 napisał(a): no fakt, ale nieźle się namęczyłam, a F jaki był spanikowany :diabloti: Może go tam ciągneło czy cos... W każdym razie ja nie polecam sznauca bez brody... :razz: Quote
Fides79 Posted June 3, 2011 Author Posted June 3, 2011 pewnie tak, z pewnością tez kuło no i nie był zachwycony z pozycji w jakiej leżał (kołami do gory z odchyloną łepetyną) gdybym nie wydłubala tego czegoś, to byłby sznaucer z polową brody :evil_lol: Quote
Recommended Posts