Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='jambi']no własnie , moja mama tez jest teraz nad morzem, tylko bardziej w strone półwyspu ;) i mówi że straszne wietrzysko ... ale za to ile jodu :megagrin:

Pcha się do organizmu wszystkimi możliwymi dziurkami:lol:

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest papillonek
Posted

No właśnie,ale charakterystyczna jest bródka :)

Posted

papillonek
http://imageshack.us/m/577/985/dscn4503d.jpg
Nie powiedziałabym ,ze to sznaucer ,bo bródki nie widać :smile:

Saththa
ale łaby ofutrzone ibrwi latają;-)

papillonek
No właśnie,ale charakterystyczna jest bródka :smile:

Papillonku a jak ma być F brode widać, jak ma namordnik meda mała, broda pod kagancem :cool3:

weszka
Na tej fotce http://imageshack.us/m/577/985/dscn4503d.jpg Felutek wyszedł co najmniej jakby był średniakiem ;-) Na duuużo większego niż jest w rzeczywistości!

hmmm, a mnie sie caly czas wydaje, ze to taka mała pchła :lol:

Posted

chciałam tylko rzec, żeśmy już powrocili (wszystko co dobre (za)szybko się kończy:shake:)

na foty musicie deczko poczekać

a F ma chyba depresję pourlopową :roll: bo leży i śpi od rana, ożywił się deczko tylko na spacerze :p

Posted

aaale Wam super zazdroszczę tych wakacji - ja jeszcze dwa miesiące musze czekac :( ale Lilek nie jezdzi z nami niestety bo za daleko, psów nie przymują , na plaże nie można z psem no i ma chorobę lokomocyjna :) zostaje z ciocią ( czyli moją szwagierką ) i będzie miał w domu dwa tygodnie luzu - on będzie szefem :)

Posted

oo to jednak ktoś się cieszy, że wróciłam ;)

jak ogarne się deczko i powrócę do rzeczywistości, to uraczę Was zdjęciami (a własciwie linkiem do galerii)

ciut sie wczoraj niepokoiłam apatycznością i sennością Felkową, ale jeść je, pić pije, na spacerach szaleje, wiec też sie musi zaaklimatyzować :cool3: no i pewnie deczko teskono mu do Balbi :p

Posted

[quote name='Fides79']oo to jednak ktoś się cieszy, że wróciłam ;)

Oooo no wiesz co? Zwatpiłaś w naś?:mad:

jak ogarne się deczko i powrócę do rzeczywistości, to uraczę Was zdjęciami (a własciwie linkiem do galerii)

Czekamy z niecierpliwością :)

ciut sie wczoraj niepokoiłam apatycznością i sennością Felkową, ale jeść je, pić pije, na spacerach szaleje, wiec też sie musi zaaklimatyzować :cool3: no i pewnie deczko teskono mu do Balbi :p

Koniecznie koleżanke trzeba dla F. coby mu smutno nie było;)

Posted

I już po urlopie ;) czemu to tak szybko zawsze zleci ?
Czekamy na ten link do zdjęć, a fotka z bocianami bardzo przyjemna i letnia :)