Fides79 Posted May 23, 2011 Author Posted May 23, 2011 [quote name='Saththa']Heheh to co tak nabroił ze zakratowany? A to Ci łobuzy no :mad: [QUOTE] aaa zeżarł "czipsy" o smaku krowich odchodów:angryy: no łobuzy :watpliwy: Quote
Saththa Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 [quote name='Fides79'][quote name='Saththa']Heheh to co tak nabroił ze zakratowany? A to Ci łobuzy no :mad: aaa zeżarł "czipsy" o smaku krowich odchodów:angryy: no łobuzy :watpliwy: W sumie to ja myslę, ze lepiej, ze zjadł a nie się w nich połozył :evil_lol: Quote
Doginka Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 No cóż, chłopsiak zjada witaminki naturalne i jeszcze za to kratują biedaka:roflt: A za Balbiną to będzie tęsknił po powrocie, oj będzie:lol: I ona za nim pewnie też;-) Quote
Saththa Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Doginka napisał(a):No cóż, chłopsiak zjada witaminki naturalne i jeszcze za to kratują biedaka:roflt: A za Balbiną to będzie tęsknił po powrocie, oj będzie:lol: I ona za nim pewnie też;-) Trzeba będzie zrekompensowac Felutkowi stratę i adoptowac jakąś dziewczynke :lol: Quote
Tekla64 Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 po wakacjach i urlopowym szczesciu zawsze kiedys jest powrot do normalnosci ale za to bedzie mial o czym snic i to jak przyjemne beda sny Quote
Doginka Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Tekla64 napisał(a):po wakacjach i urlopowym szczesciu zawsze kiedys jest powrot do normalnosci ale za to bedzie mial o czym snic i to jak przyjemne beda sny Całe szczęście na snach się skończy i przychówku z tego nie będzie:roflt: Quote
WATACHA Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 [quote name='Fides79']Cesć Ciotki :lol: miałem pojechać dzis na wyiecke ale siem zepsiuł plom i siem nie udało :shake: i naplawiali caaaałyyyy dzień i nie naplawili nooo :sad: ale zia to chodzem sobie po plazy :p a casem leżem i obryzam patolki:cool3: alb Pańcia mnie gdzies wsadzi :watpliwy: i każe poziować chodzimy tes na łonke i widać tam klowy i mogę siobie pobiegać i poniuchać :multi: no ale tu ciut przegłem :oops: no ale tu ciut przeglem :oops: i skończyło siem karom :roll: A mnie się o tygrysa-Tygrysa czepiała ;) (taki żarcik) A tak poważnie to mój Leos też lubi różnorodną dietę.Ale jak już bym miała wybierać to bym wolała, żeby skosztował tej krowiej, a nie ludzkiej.Przynajmniej broda mniej upaprana :shake: Quote
eria Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 http://imageshack.us/m/849/8448/dscn3965.jpg hihihih śmiesznota :D Foksia od kilku tygodni chodzi w ogóle bez kagańca , jest wolność i swoboda- do pierwszego 'marketu ' :diabloti::diabloti: Quote
Fides79 Posted May 24, 2011 Author Posted May 24, 2011 dziś znów byliśmy na Wyspie Sobieszewskiej, a jak wracalismy to napatoczył się Pan "od ewentualnej adopcji" i dopominał się o adres internetowy, bo myslał ze zapomnialam :roll: Mile Go zaskoczylam, dając karteczkę z adresem, wyjasniłam wszystko, Pan się ucieszył i podziekowal :) Quote
Doginka Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 To mi się bardzo podoba:loveu: http://desmond.yfrog.com/Himg705/scaled.php?tn=0&server=705&filename=dscn4100t.jpg&xsize=640&ysize=640 Quote
Saththa Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 http://desmond.yfrog.com/Himg32/scaled.php?tn=0&server=32&filename=dscn4103v.jpg&xsize=640&ysize=640 przywiązałas go tam?:) http://desmond.yfrog.com/Himg534/scaled.php?tn=0&server=534&filename=dscn4080p.jpg&xsize=640&ysize=640 :) http://desmond.yfrog.com/Himg705/scaled.php?tn=0&server=705&filename=dscn4100t.jpg&xsize=640&ysize=640 włosy we brodzie potargał wiatr :lol: Quote
Fides79 Posted May 24, 2011 Author Posted May 24, 2011 [quote name='Saththa']http://desmond.yfrog.com/Himg32/scaled.php?tn=0&server=32&filename=dscn4103v.jpg&xsize=640&ysize=640 przywiązałas go tam?:) tak, bo zlazłam na dół, zniosłam torbę a potem po Gamońka wróciłam :lol: Quote
WATACHA Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 No ,nie nudzi sie Felek, nie nudzi.Wiatr mu brodę czochra... Quote
Saththa Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Fides79 napisał(a):tak, bo zlazłam na dół, zniosłam torbę a potem po Gamońka wróciłam :lol: Aaaaha :) .....(znaki) Quote
jambi Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 WATACHA napisał(a):A mnie się o tygrysa-Tygrysa czepiała ;) (taki żarcik) he he he... no ja własnie tez się tak zastanawiałam co z tą ortografią... piliście coś? ;) no krowie packi to niestety jeden z ulubionych "smakołyków"... :roll: a po zdjęciach wnioskuję, że faktycznie intensywnie czas spędzacie :lol: Quote
Tekla64 Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 no wlezci i zlezc z tymi wszytskimi tobolami latwo nie bylo a pewnie jakby zostal na dole to by sie zakrzyczal co???/ a choc podziwial wszystkie widoi z tej wiezy???/ no fajowo macie Quote
Fides79 Posted May 25, 2011 Author Posted May 25, 2011 a po zdjęciach wnioskuję, że faktycznie intensywnie czas spędzacie :lol: aa tak tylko odrobinkę:roll: no wlezci i zlezc z tymi wszytskimi tobolami latwo nie bylo a pewnie jakby zostal na dole to by sie zakrzyczal co???/ a choc podziwial wszystkie widoi z tej wiezy???/ torbę miałam jedną, na ta platforme widokową wlazłam za jednym zamachem ze wszystkim:cool3: ale schodzić wygodniej byo na raty nie wiem czy by krzyczał, mniej by mu wiało, wiec moze by sie ułożył i czekał grzecznie :hmmmm: Quote
jambi Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Tekla64 napisał(a):no wlezci i zlezc z tymi wszytskimi tobolami latwo nie bylo a pewnie jakby zostal na dole to by sie zakrzyczal co???/ a choc podziwial wszystkie widoi z tej wiezy???/ no fajowo macie no ale jak to tak? być przy takiej wieży i nie wleźc na nią? ;) Quote
Doginka Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 A jak u Was z pogodą, bo dziś w Wawce strasznie wieje zimny wiatr:roll: Quote
Fides79 Posted May 25, 2011 Author Posted May 25, 2011 Doginka napisał(a):A jak u Was z pogodą, bo dziś w Wawce strasznie wieje zimny wiatr:roll: echh dziś wiatr, wiatr, wiatr i chmury :roll: i F sie zbuntowal, nie chciał chodzić po plaży Quote
chi23 Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Ja się mogę wypowiedzieć na temat intensywnego spędzania czasu. Zwiedzanie baaaardzo ważnych rzeczy od 6 rano do 21:mdleje::evil::evil: Z przewodnikiem.. Na szczęście mam to już za sobą:evil_lol: U nas ciepło i miło ale w weekend ma być znowu zimno:shake: Quote
jambi Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 Fides79 napisał(a):echh dziś wiatr, wiatr, wiatr i chmury :roll: i F sie zbuntowal, nie chciał chodzić po plaży no własnie , moja mama tez jest teraz nad morzem, tylko bardziej w strone półwyspu ;) i mówi że straszne wietrzysko ... ale za to ile jodu :megagrin: Quote
Recommended Posts