Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziś gdy wracalam z F z Wyspy Sobieszewskiej, zaczepił mnie Pan kierujący kutrem, który napedza prom i wyraził chęć zaopiekowania sie jakims sznupkiem mini, ktory szuka domku :multi: A ponieważ Pan dysponuje w domku internetem wiec obiecalam ze przyniose mu adres do strony adopcyjnej sznupków ;)
Pan mówil, że miał juz sznupki, jednego średniaka i jednego mini, i bardzo chciałby mini, chwilowo zajmuje sie 13 letnim sznupkiem swojej siostry.

a teraz filmik, Felkowe szalenstwa z Balbiną :evil_lol:
[video=youtube;PIjY9xxdzQw]http://www.youtube.com/watch?v=PIjY9xxdzQw[/video]

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fides79 napisał(a):
hi hi starcia nie bylo, najpierw była WIELKA ciekawośc, a jak F zaczął szczekać to sie krówki deczko wystraszyły bidulki

bidulki??? kretynki! takiego małego wypierdka sie bać! :eviltong:

no prosze! agenci sznupkowi działają nawet na urlopie! :evil_lol:

Fides79 napisał(a):
Dziś gdy wracalam z F z Wyspy Sobieszewskiej, zaczepił mnie Pan kierujący kutrem, który napedza prom i wyraził chęć zaopiekowania sie jakims sznupkiem mini, ktory szuka domku :multi: A ponieważ Pan dysponuje w domku internetem wiec obiecalam ze przyniose mu adres do strony adopcyjnej sznupków ;)
Pan mówil, że miał juz sznupki, jednego średniaka i jednego mini, i bardzo chciałby mini, chwilowo zajmuje sie 13 letnim sznupkiem swojej siostry.

super! oby sie szybko zdecydował, to zrobisz wizyte przedadopcyjną :megagrin:

Posted

jambi napisał(a):

super! oby sie szybko zdecydował, to zrobisz wizyte przedadopcyjną :megagrin:

no własnie własnie :lol:

kapitalne zdjęcia!!!!!!! widoki niesamowite :loveu: bardzo mi tęskno do morza ech...

Posted

hi hi hi no nie wiem jak to będzie, czy pan sie nie zniechęci tym, ze pieski są n w drugim koncu Polski :roll:

ciooo tam masz?

dajj dajjj to mój patik

rzucisz jesce ras?

maaaamm maaaamm :multi:

Posted

Zdjęcia absolutna rewelacja! Te morskie widoki powalają i aż troszkę jednak zżera zazdrość hiihi ;)
Felutek ma super wakacje, tyle atrakcji i szaleństwa z koleżanką.

Posted

Fides79 napisał(a):
hi hi hi no nie wiem jak to będzie, czy pan sie nie zniechęci tym, ze pieski są n w drugim koncu Polski :roll:

są 3 sznaucerki w schronisku w Inowrocławiu - więc bliżej ;) jest suczka mini, średniak chłopak i suczka chyba średniaczka czarna albo ciut większa

WATACHA napisał(a):
Felutek nie będzie chciał wracać :)

też bym nie chciała :loveu:

Posted

Foty śliczne, zwłaszcza widoki znad samego morza:loveu:

Ze Stegny do Mikoszewa przechodziłam plażą. Wcale się nie czuje tych 10 km:lol:
Pewne w tym roku tez tam zajrzę;-)
A Felusia po tym kleszczu to teraz bardzo dokładnie obserwuj, pierwsza babeszjoza u mojego Rapcia była właśnie stamtąd:nerwy:

Posted

malawaszka napisał(a):
są 3 sznaucerki w schronisku w Inowrocławiu - więc bliżej ;) jest suczka mini, średniak chłopak i suczka chyba średniaczka czarna albo ciut większa

Pan mowil, że chce miniaturę :cool3:

mialam iśc dziś zanieśc mu adres strony, ale się rozpadało :shake: no ale co się odwlecze...

:)

Posted

Ooo jakie Wy sobie wakacje urządzacie...! :)
Ładnie to tak demotywować człowieka tuż przed sesją? :diabloti:
Widzę, że Felkowi się podoba takie wczasowe życie, wrócisz do domu to Ci będzie marudził, że nudne spacery :D

Pozdrawiam :)

Posted

Cesć Ciotki :lol: miałem pojechać dzis na wyiecke ale siem zepsiuł plom i siem nie udało :shake: i naplawiali caaaałyyyy dzień i nie naplawili nooo :sad:

ale zia to chodzem sobie po plazy :p a casem leżem i obryzam patolki:cool3:

alb Pańcia mnie gdzies wsadzi :watpliwy: i każe poziować

chodzimy tes na łonke i widać tam klowy

i mogę siobie pobiegać i poniuchać :multi:
no ale tu ciut przegłem :oops:

no ale tu ciut przeglem :oops:
i skończyło siem karom :roll: