WATACHA Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Moje wszystkie ulubione rasy, piękności nad pięknościami :) Quote
Doginka Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Super fotorelacja:thumbs::loveu: Dziękuję za Listka i Lilaka:buzi: Mogę znać Twoje zdanie na temat Listka, Lilaka i Lotosa?:modla: Tylko tak bardzo, bardzo szczerze, obiektywnie, nie obrażę się za szczerość;-) Widziałaś już wszystkich trzech braci, no może Lotosa na żywo jeszcze nie poznałaś, ale jaki taki pogląd już masz, chociażby z filmiku z Opola;-) Quote
Fides79 Posted May 9, 2011 Author Posted May 9, 2011 Klaudia: sznaucerów było sporo, wszelkiej maści i wielkości, ale jak stałam przy mini to nie mogłam być jednocześnie gdzie indziej :gent: Chi23: a bo wilczarze wypatrzyłam jak już się rozeszłyśmy :roll: Doginka: w sumie nie byłam pewna, czy dobrze ufociłam braci Lotosa, i nawet bym ich nie rozpoznała, tzn, jeden wydawał sie znajomy, jakąś taką Lotosową minkę miał, ale który jest który to nie mam pojęcia :oops: Poza spotkanymi osobami z Dogo i e-sznaucerów, spotkałam też oczywiście właścielkę hodowli z Błękitnych Wydm, wraz z synem, który biegał z psami w ringu, spotkałam Felkową koleżankę Nane z właścielem oraz znajomą nauczycielkę (ze szkoły z którą współpracuję) z córką :) To był bardzo udany weekend :Cool!: Quote
Tekla64 Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 no a teraz o wczorajszym zawale chcialbym uslyszec?! Quote
Fides79 Posted May 9, 2011 Author Posted May 9, 2011 hi hi wiedziałam, że się upomnisz no więc wstałam wczoraj rano, niezbyt zachwycona aurą, bo mżyło:roll: wziełam Felka i polazłam do parku, gdzie spotkaliśmy Enzo, który z wielkiej radości tak zaczepiał F, że miałam problem z odpięciem smyczy. Enzo "dręczył" Felka, Felek uciekał, wracał, powarkiwał, poszczekiwał, i ogólnie był zadowolony, wracał jak go wołałam, w nagrodę dostawał ciasteczko i wsio było pięknie. Pan Wet (właściciel DON-ka) i ja oddaliśmy się rozmowie o pogodzie i sobotniej części wystawy :) Po kilku minutkach podszedł jeszcze jeden pan, z psem mocno w typie ON-ka, o szarej maści, Felek nadal był zajęty Enzo a szary kolega - Szrek był zajęty swoimi psimi sprawami. I znów wszystko było ładnie i pięknie do czasu kiedy F i Szrek trzymali się w odpowiedniej odległości od siebie, no ale F nie byłby Felkiem, gdyby nie poleciał się bliżej zapoznać. Mała Menda doleciała do Szreka, nastąpiło standardowe wąchanko, po czym F myśląc chyba, że jest rottweilerem burknął na Sz i w ułamku sekundy został spacyfikowany. Szrek rzucił się na F z zębami Na szczęście Pan będący właścicielem Sz zareagował naprawdę szybko, złapał swojego rozbójnika, no ale Felek oczywiście mała wstrętna pchła dalej się rzucał i miałam problem żeby go pochwycić, w końcu udało mi się złapać go za tylną łapę, i psy zostały rozdzielone. Szrek się uspokoił i poszedł w swoją stronę, F oczywiście darł japę i sie wyrywał a Enzo stał wystraszony kilka metrów od całego zdarzenia, gotowy brać nogi za pas Felek został obejrzany przeze mnie i przez Pana Weta, na szczęście obyło się bez żadnych poważnych obrażeń i jakichkolwiek zadrapań, F został tylko wytarzany w mokrym piachu i ustawiony do pionu. Z Panem od Szreka przeprosiliśmy się nawzajem i z Felkiem udałam się na kontynuacje spaceru, jednak juz w przeciwnym kierunku. Kiedyś przerobię tą moją małą cholerę na kotlety :mad: Dziś od rana też mieliśmy okazję spotkać Szreka i F oczywiście strasznie się wyrywał i gdyby mógł zwinąłby chodnik, ale Szrek był w odległości około 4-5 m od nas pochłonięty swoimi sprawami i zupełnie zignorował Felka. Z Właścicielem Sz zamieniłam 2 zdania, pytał czy F nic nie jest. Spotkaliśmy też Enzo i Pana Weta, który również pytał o Felusiowe samopoczucie. Quote
Tekla64 Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 eee tam takie psie gadanie i ustawianie , ja myslalam ze cos naprawde moglo byc blisko zawalu! najczesciej i calkiem normalne psy zalatwiaj z wielkim warkotem i ogromnym szumem ale bez wielkich konsekwencji dla kontrahentow poza zgnebiona duma a jak widac Felicjan jest ogromnie dumnym psem z ogromnie "walecznym sercem " hihihi psykacz wielki i tylko coniektore biora go bardziej powaznie Quote
jambi Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 No ale Kinga odwaliła kawał dobrej roboty z tymi zdjęciami!!!! Matko, jaka masa zdjęć!!!! tyle oglądania, miód dla mego serca, normalnie czuje się jakbym tam była :) :) :) i sznaucery, i nowofundlandy, i charty, i gryfoniki, i dogi, i afgany i cała masa pięknych zdjęć.... ach... :loveu: Quote
malawaszka Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 wow ale fot! chyba tydzień będą mi się otwierały :lol: Quote
eria Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Mogę znać Twoje zdanie na temat Listka, Lilaka i Lotosa?:modla:Doginka pokaż ,które to są na Kingowych fotkach :) , chętnie zerknę, choć jestem przekonana,że Lotos jest najpiękniejszy! Kreoś totalnie ignorował takie małe pchełki rzucające mu się z jazgotem do kostek , patrzył tylko z politowaniem i pytał mnie wzrokiem ' pańcia zabierz go dobrze?', były zdecydowanie poniżej jego godności. Raz odmówił przejścia obok takiego małego jazgota z sąsiedniej klatki , usiadł po prostu i stwierdził ,że on tędy nie idzie, musieliśmy dookoła :) Quote
Doginka Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 [quote name='eria']Doginka pokaż ,które to są na Kingowych fotkach :) , chętnie zerknę, choć jestem przekonana,że Lotos jest najpiękniejszy!... Eria, już się robi;-) Mam nadzieję, że Kinga nam wybaczy kopiowanko i wstawienie fot zamiast linku;-) NIESTETY KINGA NIE UFOCIŁA ICH W POSTAWIE;-) Wszystkie foty zrobiła Fides79, ja tylko zmniejszyłam i wstawiam;-) To jest Lilak Quote
Fides79 Posted May 9, 2011 Author Posted May 9, 2011 a trza było linki wstawic :mad: http://i55.tinypic.com/xmsco6.jpg po tej mince, podejrzewałam, że to jeden z Lotosowych braciszków :cool3: Quote
ahedok Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 to ile Lotos, Listek i Lilak mają lat, że jedni kopiowani, a inni nie? Quote
Doginka Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 LOTOS;-) Eria, najlepiej je porównać od tyłu:lol: Quote
Doginka Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 [quote name='ahedok']to ile Lotos, Listek i Lilak mają lat, że jedni kopiowani, a inni nie?[/QUOTE] To są bracia miotowi;-) Mają po 11 miesięcy;-) Listek miał być sprzedany za granicę i miał być niekopiowany, ale ludzie zrezygnowali i został naturalny;-) Quote
ahedok Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 [quote name='Doginka']To są bracia miotowi;-) Listek miał być sprtzedany za granicę i miał byc niekopiowany, ale ludzie zrezygnowali i został naturalny;-)[/QUOTE] wiem, że bracia miotowi, tylko pytam w jakim wieku, że był wybór ;) Quote
Doginka Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 [quote name='Fides79']a trza było linki wstawic :mad: http://i55.tinypic.com/xmsco6.jpg po tej mince, podejrzewałam, że to jeden z Lotosowych braciszków :cool3: Tak, to Lilak:lol: Sorki, ale większość nie lubi linków, wybaczysz:modla:?:hmmmm: Quote
eria Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Lilak jest ładny, ale coś mi w jego linii górnej nie pasuje - Lotos ma lepszą. A Listek jakoś mi nie pasi , już w Doginkowych zdjęciach z innej wystawy mi się nie spodobał. Dobra kończmy już ten off , to temat Felutka !! -> czas więc na piękne spacerkowe fotki Felutka hihihih Quote
Fides79 Posted May 9, 2011 Author Posted May 9, 2011 [quote name='Doginka']Tak, to Lilak:lol: Sorki, ale większość nie lubi linków, wybaczysz:modla:?:hmmmm:[/QUOTE] he he, ale tylko ten jeden raz :diabloti: masz szczęście żeś sie natrudziła nad Fekowym banerkiem :lol: No i wyrażę opinie, Lilak ładniejszy o Listka ale Lotos i tak najbardziej mi sie podoba ;) Quote
Doginka Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 [quote name='eria']...Dobra kończmy już ten off , to temat Felutka !! -> czas więc na piękne spacerkowe fotki Felutka hihihih[/QUOTE] Jestem za;-), ale dzięki za dodanie otuchy na kolejną wystawę, bo ja zwątpiłam lekko w Lotosa:sad: Quote
Fides79 Posted May 9, 2011 Author Posted May 9, 2011 [quote name='eria'] Dobra kończmy już ten off , to temat Felutka !! -> czas więc na piękne spacerkowe fotki Felutka hihihih[/QUOTE] taaaa może i czas, ale takowych nie ma, a jak sa to F lub inny koleżka wygladaja jak rozmazane plamki :roll: Quote
Doginka Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 [quote name='Fides79']taaaa może i czas, ale takowych nie ma, a jak sa to F lub inny koleżka wygladaja jak rozmazane plamki :roll:[/QUOTE] Ale foty z wystawy super;-) szkoda, ze Broadwayowe dzieci trochę od tyły:roflt:, ale i tak baaaaaaardzo dziękuję:buzi: Quote
Fides79 Posted May 9, 2011 Author Posted May 9, 2011 no od tyłu ale nic na to nie poradze, na ring wleść nie wolno, a jak sama widzisz tak to wszystko jakos rosplanowali, ze jak przyjechali wystawcy i porozstawiali sie z namiotami to był problem zeby sie przecisnac albo dojsc do ringu, masakra jakas :shake: nie wiem kto to wymyslił, ale w tym roku strasznie ciasno było :roll: Quote
Doginka Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 [quote name='Fides79']no od tyłu ale nic na to nie poradze, na ring wleść nie wolno, a jak sama widzisz tak to wszystko jakos rosplanowali, ze jak przyjechali wystawcy i porozstawiali sie z namiotami to był problem zeby sie przecisnac albo dojsc do ringu, masakra jakas :shake: nie wiem kto to wymyslił, ale w tym roku strasznie ciasno było :roll:[/QUOTE] Wymyślili wystawcy;-) Bo wyobraż sobie teraz sytuację, gdzie zaczyna padać deszcz, to gdzie schowasz psa, żeby nie mókł?:hmmmm:Albo świeci słońce i cienia brak?:hmmmm: Quote
Recommended Posts