Fides79 Posted May 7, 2011 Author Posted May 7, 2011 u takiej elegantki kupiłam Felkowi szelki :) Quote
ahedok Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 łaaaał ile zdjęć :multi: a Felkowi do twarzy w zielonym ;) Quote
Fides79 Posted May 7, 2011 Author Posted May 7, 2011 powiem nieskromnie, że tak, bardzo ładnie mu w tym zielonym :lol: odcień zieleni tez super, "polowałam" na taki, albo na pomarańczowy, ale pomarańczowych akurat Pani nie miała, musze jutro zapytać, czy by mi smyczy do kompletu nie dorobili :cool3: Quote
WATACHA Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Piękne piesy. A Ty teraz tytuł wątku musisz zmienić na "Felek co nosi szelki" :) Quote
Tekla64 Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 nie nosil szelek ale juz nosi hhihi zielen jest przepiekna i cudnie pasowa czemu sie nie dziwie bo zielen zawsze pasuje zdjecia cudne piesow masa i takich rozniatych i ... eeehhh co bede gadac uczta dla oczu wielka i licze na powtorkie z rozrywki jutro!!! robisz nam super atrakcje swoimi zdjeciami z wystawy Quote
eria Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Super fotorelacja ! Nowy aparat się spisał :) A sznupki będą jutro ? Bo dobki widziałam a sznupów niet ;) I dziękować za brie i birdołki - nacieszyłam oczy ! Quote
chi23 Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Będziesz jutro z Felkiem?:razz: Ja ostatnio kupiłam Gabi zapasowe szelki w kolorze fluoroscencyjnego pomarańczu:p Quote
chi23 Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 [quote name='eria']Super fotorelacja ! Nowy aparat się spisał :) A sznupki będą jutro ? Bo dobki widziałam a sznupów niet ;) I dziękować za brie i birdołki - nacieszyłam oczy ![/QUOTE] Sznupki jutro o 10;) Quote
Doginka Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Błagam, zrób foty czarno-srebrnym sznupkom mini - będą miotowi bracia Lotosa - Lilak i Listek:lol: Quote
Fides79 Posted May 7, 2011 Author Posted May 7, 2011 sznupki jutro :) podzielili tak: sobota: grupy [FONT=Tahoma]1, 3, 4, 5 i 6 niedziela: 2, 7, 8, 9 i 10 [/FONT] zdjecia robione w polowie na trybie automatycznym a w połowie na tematycznym-krajobraz :razz: chi23 Będziesz jutro z Felkiem?:razz: Ja ostatnio kupiłam Gabi zapasowe szelki w kolorze fluoroscencyjnego pomarańczu:-P niee, bede sama, Felek by oszalał a ja bym osiwiała i staciła obie ręce :roll: no własnie chcialam zielone albo pomarańczowe, ale albo nie ma albo mają ceny z kosmosu, a nie stac mnie żeby płacić po 50 zł za szelki :shake: Quote
Fides79 Posted May 7, 2011 Author Posted May 7, 2011 Doginka Błagam, zrób foty czarno-srebrnym sznupkom mini - będą miotowi bracia Lotosa - Lilak i Listek:lol: postaram się, ale nie obiecuje, bo nie bede stała tylko przy jednym ringu cały czas :roll: Quote
chi23 Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 [quote name='Fides79']sznupki jutro :) podzielili tak: sobota: grupy [FONT=Tahoma]1, 3, 4, 5 i 6 [/FONT] [FONT=Tahoma]niedziela: 2, 7, 8, 9 i 10 [/FONT] zdjecia robione w polowie na trybie automatycznym a w połowie na tematycznym-krajobraz :razz: niee, bede sama, Felek by oszalał a ja bym osiwiała i staciła obie ręce :roll: no własnie chcialam zielone albo pomarańczowe, ale albo nie ma albo mają ceny z kosmosu, a nie stac mnie żeby płacić po 50 zł za szelki :shake: Właśnie, z parcianych zwykłych to są zazwyczaj czerwone, niebieskie i zielone (jak się dobrze trafi) ale mnie się udało upolować pomarańczowe ze zwykłej taśmy;) w ludzkej cenie;) Już myślałam że poznam osobiście Felka mordercę pokemonów:) Quote
jambi Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 no właśnie... sznaucery będą dzisiaj, przez to Wystawa stała się konkurencją dla naszej "akcji" :lol: ale trzymam kciuki za tych którzay tam są - ja błagam o zdjecia olbrzymów i bialych miników ;) Quote
Fides79 Posted May 8, 2011 Author Posted May 8, 2011 taaa Morderca znów dziś mnie przyprawił o zawał (ale o tym opowiem później) chciałam tylko nadmini, że ciut popsuła się pogoda, w nocy padało, jest zachmurzone, czasem mży i jest dosc mokro :roll: i w związku z tym, niebede na wystawie od ponkt 10:00, pojade prawdopodobnie ciut później EDIT: zaczyna się odrobinkę i nieśmialo przejaśniać :p Quote
Tekla64 Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 no nie badz taka z cukru nie jestes !!!! hihihi oki oki bedziemy sie cieszyc i tak z kazdego zdjecia ale ja licze ze porobisz ciutkie odgow i wilczarzy bo chyba tymi tez sama jestes zainteresowana hihihi trzymam kciuki za pogode i na wystawie i na warszawskiej akcji a na opowiesc czekam niecierlpiwie Quote
Doginka Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Sznupy juz pewnie po, mam nadzieję, że zobaczę Listka i Lilaka:modla: Quote
eria Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 czekam niecierpliwie, postaraj się Kinga wstawić do 20 zanim wyjdę z domku hihiih Quote
Fides79 Posted May 8, 2011 Author Posted May 8, 2011 uchh udało się :) 5 godzin na wystawie, spacer z psem, godzinne zgrywanie zdjęć do Picasy i oto efekty dzisiejszego szaleństwa: https://picasaweb.google.com/100493496609271553524/DropBox?authkey=Gv1sRgCMK7rKeG5fXHYw# Pozdrowionka dla spotkanych i poznanych w realu Borówki16, Chi23, NadpilickichBestyjek i CzarnychGwiazd :) Quote
Tekla64 Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 serdeczne dzieki za te cala mozolna prace , piekne foty cudne psy !!!! a teraz czekamy na poranny zawal Quote
lilo Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 super fotorelacja , brawo Kinia :) jak było wogóle ?? pogoda się udała ?? Quote
Illusion Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Widzę, że bardzo skupiłaś się na sznupach, ciekawe dlaczego... :evil_lol: Fajna fotorelacja :). Quote
Fides79 Posted May 8, 2011 Author Posted May 8, 2011 lilo super fotorelacja , brawo Kinia :smile: jak było wogóle ?? pogoda się udała ?? :lol:, hmmm na "Kinię" to już chyba ciut za stara jestem ;) a pogoda owszem, udała, po dotarciu na miejsce pięknie świeciło slońce :multi: Illusion Widzę, że bardzo skupiłaś się na sznupach, ciekawe dlaczego... :evil_lol: Fajna fotorelacja :smile:. no własnie nie wiem, bo wcale nie miałam takiego planu, jakoś tak samo wyszło :roll: Quote
Culineo Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 jakie cudne dogi argentyńskie :loveu: a jakie piękne wilczarze :-o a olbrzymówm jakoś mało było na wystawie :( Quote
Tekla64 Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 sporo innych piesow jest nie bede wymieniac ale jest tego sporo i roznistych pieknie sie spisala i starala sie to widac no ale wszystkich sie nie dalo Quote
chi23 Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 A ja nie widziałam żadnego wilczarza;) Doga argentyńskiego też żadnego.. Moja spostrzegawczość na 5+:evil_lol: Quote
Recommended Posts