Doginka Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Tekla64 napisał(a):wow no to znaczy ze teraz Felicjan bedzie mial co i rusz nowego banerka???? to ja sie pogubie hihihi Doginko fajne rzeczy robisz !!!! E tam, takie z nudów zrobiłam na szybko, bo Feluś ma zawsze jakiś taki niewymiarowy ten banerek:lol: Quote
Saththa Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Łooo 20 zł za taka zabwkę :o o kurczę trochu dużo rzeczywiście zwarzywszy na trwałość... Ale Felutek pewnie nie narzekał :lol: Bardzo ciekawa jakie będzie Wasze nowe ubranko :lol: Quote
Chantell Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 http://img195.imageshack.us/img195/2580/dscn0401g.jpg dowowdy zbrodni :diabloti: Quote
jambi Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 hohohoho! jak Kinga wpadnie to padnie! takie prezenta na nią czekają ! nowe banerki i avatarki... hohohoho! Quote
Fides79 Posted April 28, 2011 Author Posted April 28, 2011 no i wlazłam na ostatnią stone, czytam i nie wiem o co biega, cofam się i :-o:-o Banerki i avek bardzo ładne, DZIĘKI SYLWIA :Rose: Feluś ma zawsze jakiś taki niewymiarowy ten banerek:lol: ejj, a właśnie, że wymiarowy wg regulaminu ;) a ze moje zdolnosci obsługi programów są ograniczone to jest jak jest :eviltong: a avek był taki sam jak na sznaucerach, zrobiłam to specjalnie coby niektórzy mogli mnie łatwo i bez problemów skojarzyć :p a czy mogiem prosić :modla::modla: ten http://i54.tinypic.com/nobol1.jpg z napisem "WIOSENNY FELUTEK" ?? z samymi czerwonymi literkami, bez zółtej obwódki :modla::modla: Quote
jambi Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 dobry wybór ;0 mi się tez ten własnie najbardziej podobał :) a czemu Ty czytasz tylko ostatnią stronę?? nie lecisz po subskrybcjach? Quote
Fides79 Posted April 28, 2011 Author Posted April 28, 2011 lece po subskrypcjach, ale zamiast klikac na link galerii, która nie wiadomo gdzie mi sie otworzy to sobie klikam na numerek oststniej trony albo na strzałkę kierującą do ostatniego postu :D Quote
jambi Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Fides79 napisał(a):lece po subskrypcjach, ale zamiast klikac na link galerii, która nie wiadomo gdzie mi sie otworzy to sobie klikam na numerek oststniej trony albo na strzałkę kierującą do ostatniego postu :D Kinguś! nie klikaj w linka tylko klikaj w takie niebieskie kółeczko po lewej stronie nazwy galerii! to jest odnośnik do ostatniego nieczytanego przez Ciebie postu! Quote
Saththa Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 jambi napisał(a):Kinguś! nie klikaj w linka tylko klikaj w takie niebieskie kółeczko po lewej stronie nazwy galerii! to jest odnośnik do ostatniego nieczytanego przez Ciebie postu! Właśnie miałam to pisac;) Ale jambi bardzo ładnie to ujeła;) Quote
malawaszka Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 wow to to jużdziała? :lol: byłczas kiedy nie działało i też przestałam tego używać :evil_lol: Quote
jambi Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 no to sie wyjasniła tajemnica dlaczego Wy nie czytacie... toż to działa od bardzo dawna! Quote
jambi Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 lilo! ja tu chciałam zgłosić petycje do Ciebie!!! weź Ty w końcu nie płacz! jest tyle pieknych ikonek, usmieszków, plizzzz... bo jak ja tak patrze na Twoje posty to mam ciagle wrażenie że albo Cie cos boli, albo cos sie stało Quote
Tekla64 Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 ooo prosze to i ja sie czego naumam znowu cos nowego opanuje hihihi Quote
Tekla64 Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 nooo portreciki sa cudniaste a Felicjan chyba coraz bardziej przystojnysie robi i te jego oczy ugh malyna Quote
Fides79 Posted April 28, 2011 Author Posted April 28, 2011 jakos mnie sie wyjatkowo na tym pierwszym podoba hi hi ot cały Feluś, uroczy kombinator ;) Quote
jambi Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 ja własnie tak patrze i mi się też wydaje że on się coraz przystojniejszy robi .... chyba masz za dużo czasu, taki zadbany ;) Quote
Saththa Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Ale śliczne każde jedno Felutkowe zdjęcie :) I widze nowy avek:) Quote
WATACHA Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 [quote name='Fides79'] To jest przesłodkie :) Quote
Fides79 Posted April 28, 2011 Author Posted April 28, 2011 jambi napisał(a):ja własnie tak patrze i mi się też wydaje że on się coraz przystojniejszy robi .... chyba masz za dużo czasu, taki zadbany ;) jaki?? zadbany??? no to ciekawe kto o niego dba? Bo ja najwyzej raz w tygodniu pospiesznie szczota przeczesze brode i łapy :lol: Quote
lilo Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 jambi napisał(a):lilo! ja tu chciałam zgłosić petycje do Ciebie!!! weź Ty w końcu nie płacz! jest tyle pieknych ikonek, usmieszków, plizzzz... bo jak ja tak patrze na Twoje posty to mam ciagle wrażenie że albo Cie cos boli, albo cos sie stało przepraszam :( Dobra dobra juz nie będę , wyszłam na strasznego mazgaja !! Quote
Culineo Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 lilo napisał(a):przepraszam :( Dobra dobra juz nie będę , wyszłam na strasznego mazgaja !! hahah znowu :lol: sorry ja nie złośliwie :) Quote
Doginka Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Fides79 napisał(a):...a czy mogiem prosić :modla::modla: ten http://i54.tinypic.com/nobol1.jpg z napisem "WIOSENNY FELUTEK" ?? z samymi czerwonymi literkami, bez zółtej obwódki :modla::modla: Już się robi psze pani;-) Ale piękne te ostatnie foty - a szczególnie ta pierwsza z ostatnich - wykorzystać do banerka?:hmmmm: Edit: Już zrobiłam;-) Quote
Recommended Posts