Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tekla64 napisał(a):
wow
no to znaczy ze teraz Felicjan bedzie mial co i rusz nowego banerka????
to ja sie pogubie hihihi
Doginko fajne rzeczy robisz !!!!

E tam, takie z nudów zrobiłam na szybko, bo Feluś ma zawsze jakiś taki niewymiarowy ten banerek:lol:

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Łooo 20 zł za taka zabwkę :o o kurczę trochu dużo rzeczywiście zwarzywszy na trwałość... Ale Felutek pewnie nie narzekał :lol:

Bardzo ciekawa jakie będzie Wasze nowe ubranko :lol:

Posted

no i wlazłam na ostatnią stone, czytam i nie wiem o co biega, cofam się i :-o:-o
Banerki i avek bardzo ładne, DZIĘKI SYLWIA :Rose:

Feluś ma zawsze jakiś taki niewymiarowy ten banerek:lol:

ejj, a właśnie, że wymiarowy wg regulaminu ;) a ze moje zdolnosci obsługi programów są ograniczone to jest jak jest :eviltong:
a avek był taki sam jak na sznaucerach, zrobiłam to specjalnie coby niektórzy mogli mnie łatwo i bez problemów skojarzyć :p

a czy mogiem prosić :modla::modla: ten http://i54.tinypic.com/nobol1.jpg z napisem "WIOSENNY FELUTEK" ?? z samymi czerwonymi literkami, bez zółtej obwódki :modla::modla:

Posted

lece po subskrypcjach, ale zamiast klikac na link galerii, która nie wiadomo gdzie mi sie otworzy to sobie klikam na numerek oststniej trony albo na strzałkę kierującą do ostatniego postu :D

Posted

Fides79 napisał(a):
lece po subskrypcjach, ale zamiast klikac na link galerii, która nie wiadomo gdzie mi sie otworzy to sobie klikam na numerek oststniej trony albo na strzałkę kierującą do ostatniego postu :D

Kinguś! nie klikaj w linka tylko klikaj w takie niebieskie kółeczko po lewej stronie nazwy galerii! to jest odnośnik do ostatniego nieczytanego przez Ciebie postu!

Posted

jambi napisał(a):
Kinguś! nie klikaj w linka tylko klikaj w takie niebieskie kółeczko po lewej stronie nazwy galerii! to jest odnośnik do ostatniego nieczytanego przez Ciebie postu!

Właśnie miałam to pisac;) Ale jambi bardzo ładnie to ujeła;)

Posted

lilo! ja tu chciałam zgłosić petycje do Ciebie!!! weź Ty w końcu nie płacz! jest tyle pieknych ikonek, usmieszków, plizzzz... bo jak ja tak patrze na Twoje posty to mam ciagle wrażenie że albo Cie cos boli, albo cos sie stało

Posted

jambi napisał(a):
ja własnie tak patrze i mi się też wydaje że on się coraz przystojniejszy robi .... chyba masz za dużo czasu, taki zadbany ;)

jaki?? zadbany??? no to ciekawe kto o niego dba? Bo ja najwyzej raz w tygodniu pospiesznie szczota przeczesze brode i łapy :lol:

Posted

jambi napisał(a):
lilo! ja tu chciałam zgłosić petycje do Ciebie!!! weź Ty w końcu nie płacz! jest tyle pieknych ikonek, usmieszków, plizzzz... bo jak ja tak patrze na Twoje posty to mam ciagle wrażenie że albo Cie cos boli, albo cos sie stało

przepraszam :(

Dobra dobra juz nie będę , wyszłam na strasznego mazgaja !!

Posted

Fides79 napisał(a):
...a czy mogiem prosić :modla::modla: ten http://i54.tinypic.com/nobol1.jpg z napisem "WIOSENNY FELUTEK" ?? z samymi czerwonymi literkami, bez zółtej obwódki :modla::modla:

Już się robi psze pani;-)

Ale piękne te ostatnie foty - a szczególnie ta pierwsza z ostatnich - wykorzystać do banerka?:hmmmm:

Edit: Już zrobiłam;-)