Fides79 Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 chi23 Ładnie tam:loveu::loveu::loveu: Mów mi tutaj szybko czy Feluś się ucieszył z tego zielonego:cool3:? Bo mam podobne coś na oku dla Kapsla;) chodzi Ci o zabawkę? przez 1,5 dnia leżała nietknięta, bo w sumie była jak dla małego Felusia dośc ciężka, szczególnie te małe końcóweczki, ale wczoraj po południu F postanowił bardziej sie zainteresować nowym nabytkiem i rozpracował ustrojstwo w 30 min, sznurek wylądował w koszu i została nam do zabawy własciwie tylko ta środkowa czesc :evil_lol::roll: nie wiem jak Twój Kapsel traktuje zabawki, ale doszłam do wniosku, że trwałość tej zajączkowej, jest zdecydowanie nieadekwatna do ceny :angryy: Saththa Bardzo ładne tereny na spacerki:-D I ile żabków :smile: kaho Fantastyczne wiosenne foty:lol:, mam nadzieje, ze F nie skapal sie w jeziorku:cool3:;) fakt teren piękny, a F sie nie kąpał w tych stawach, bo tam pieskom wchodzić nie wolno ;) Quote
jambi Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 http://img152.imageshack.us/img152/9421/dscn0298b.jpg - tajemniczy ogród :) podoba mi się http://img140.imageshack.us/img140/8788/dscn0324g.jpg - a to mi wygląda na żabie zaloty ;) Fides79 napisał(a): F sie nie kąpał w tych stawach, bo tam pieskom wchodzić nie wolno ;) no to akurat niewiele znaczy... znam takich co za nic mają jakies tam zakazy... :roll: nawet kurka bardzo dobrze znam... :evil_lol::eviltong: Quote
Fides79 Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 no moze w pierwszy dzień Świąt udałoby siś gdzieś przez płot przemycić Felka, bo w taki normalny dzień to już nie, zreszta za wiejscie do tego wspaniałego Ogrodu się płaci, więc jakaś kontrola jest ;) Quote
Tekla64 Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Felicjan jak zwykle lapie mnie za serducho, dekoracje super, spacerek piekny i taki wiosenny Quote
chi23 Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Fides79 napisał(a):nie wiem jak Twój Kapsel traktuje zabawki, ale doszłam do wniosku, że trwałość tej zajączkowej, jest zdecydowanie nieadekwatna do ceny :angryy: Kapsel nic nie robi zabawkom poza tym że są masakrycznie brudne więc takie coś długo by pewnie pożyło u nas:) Kiedyś chyba kupię;) Quote
Saththa Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Alez macie nowy ładny banerek :) (ten świateczny tez widziałam :)) Quote
jambi Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Kinga te bannerki to Ty sama robisz? co do ogrodu - a to ja myślałam, że to jest taki otwarty ogólno dostępny jak nasze Pola na przykład ;) bo takie co to się płaci za wstęp i ze zwierzyna nie wolno tez mamy - ale ja nie chadzam :grins: Quote
Fides79 Posted April 27, 2011 Author Posted April 27, 2011 Saththa Alez macie nowy ładny banerek :smile: (ten świateczny tez widziałam :smile:) a dziekować, tak mi sie wczoraj wena włączyła :evil_lol: jambi Kinga te bannerki to Ty sama robisz? tak sama, przy pomocy ogólnie dostępnych programów: Picasa i MS Office PowerPoint ;) co do ogrodu - a to ja myślałam, że to jest taki otwarty ogólno dostępny jak nasze Pola na przykład ;) bo takie co to się płaci za wstęp i ze zwierzyna nie wolno tez mamy - ale ja nie chadzam :grins: a myśmy sie wybrali (raz nie zawsze), to Ogród Botaniczny :lol: Quote
Doginka Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Witamy się poświątecznie:hand: Ale u Was wiosna zapachniało porządnie:loveu: Wszystkie foty ze spacerku takie radościa napawające oczka:loveu: Quote
Fides79 Posted April 27, 2011 Author Posted April 27, 2011 prosze bardzo, teraz prezentacja Felusiowych zdolności, czyli jak rozpracować nową zabawkę w 20 min i wkurzyć Pańcie :diabloti: Quote
Fides79 Posted April 27, 2011 Author Posted April 27, 2011 no i w efekcie F ma teraz taką zabawkę: nio spadła, PAŃCIAA!!!! SPADŁA!! wracaj mi tu szybko! co tak leżysz?!?! Quote
jambi Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 może i rozpracował w 20 minut, może i zabawka nie warta swojej ceny, ale za to ile radochy a i mina Felka bezcenna :lol: http://img10.imageshack.us/img10/4048/dscn0394u.jpg Quote
Tekla64 Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Felek wiedzial od poczatku o co mu chodzilo jak dzialal cobyw koncu najlepsza zabaweczke miec zamiast sznurkow i kulkow hihihi moje[ mam na mysli Gustawa] z takimi w krotszym czasie daja rade coby miec swietna rzecz do zabawy ale zajety byl ma maksa i radoche tez mial to widac pieknie chlopak wyglada!!!! Quote
Fides79 Posted April 27, 2011 Author Posted April 27, 2011 taaa piesek miał chwile radochy, ja krótszą bo tylko przy wybieraniu, mina mi ciut zrzedła przy kasie:shock: a jak zobaczyłam co F wykombinował to ręce mi opadły :splat::mdleje: Quote
WATACHA Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 No to patrząc na to co Felek z nią zrobił to cena rzeczywiście wygórowana ;) Quote
Fides79 Posted April 27, 2011 Author Posted April 27, 2011 a najlepsze jest to, że kupowałam w hurtowni hi hi hi Quote
Fides79 Posted April 27, 2011 Author Posted April 27, 2011 taaa taaanio ale inaczej ;) ale jak ktos nie ma w główce to i nie ma w portfelu he he Quote
ahedok Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 czy mina Felusia na ostatnim zdjęciu podniosła zabawkę? bo sugestywna :D Quote
Doginka Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 To ja mam coś dla Felutka na pocieszenie;-) Wystarczy skopiować i wkleić, bo zmniejszyłam odpowiednio ciężar obrazków;-) Quote
Tekla64 Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 wow no to znaczy ze teraz Felicjan bedzie mial co i rusz nowego banerka???? to ja sie pogubie hihihi Doginko fajne rzeczy robisz !!!! Quote
Recommended Posts