Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

chi23
Ładnie tam:loveu::loveu::loveu:

Mów mi tutaj szybko czy Feluś się ucieszył z tego zielonego:cool3:? Bo mam podobne coś na oku dla Kapsla;)

chodzi Ci o zabawkę? przez 1,5 dnia leżała nietknięta, bo w sumie była jak dla małego Felusia dośc ciężka, szczególnie te małe końcóweczki, ale wczoraj po południu F postanowił bardziej sie zainteresować nowym nabytkiem i rozpracował ustrojstwo w 30 min, sznurek wylądował w koszu i została nam do zabawy własciwie tylko ta środkowa czesc :evil_lol::roll:
nie wiem jak Twój Kapsel traktuje zabawki, ale doszłam do wniosku, że trwałość tej zajączkowej, jest zdecydowanie nieadekwatna do ceny :angryy:

Saththa
Bardzo ładne tereny na spacerki:-D I ile żabków :smile:

kaho
Fantastyczne wiosenne foty:lol:, mam nadzieje, ze F nie skapal sie w jeziorku:cool3:;)

fakt teren piękny, a F sie nie kąpał w tych stawach, bo tam pieskom wchodzić nie wolno ;)

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no moze w pierwszy dzień Świąt udałoby siś gdzieś przez płot przemycić Felka, bo w taki normalny dzień to już nie, zreszta za wiejscie do tego wspaniałego Ogrodu się płaci, więc jakaś kontrola jest ;)

Posted

Fides79 napisał(a):
nie wiem jak Twój Kapsel traktuje zabawki, ale doszłam do wniosku, że trwałość tej zajączkowej, jest zdecydowanie nieadekwatna do ceny :angryy:

Kapsel nic nie robi zabawkom poza tym że są masakrycznie brudne więc takie coś długo by pewnie pożyło u nas:) Kiedyś chyba kupię;)

Posted

Kinga te bannerki to Ty sama robisz?

co do ogrodu - a to ja myślałam, że to jest taki otwarty ogólno dostępny jak nasze Pola na przykład ;) bo takie co to się płaci za wstęp i ze zwierzyna nie wolno tez mamy - ale ja nie chadzam :grins:

Posted

Saththa
Alez macie nowy ładny banerek :smile: (ten świateczny tez widziałam :smile:)

a dziekować, tak mi sie wczoraj wena włączyła :evil_lol:

jambi
Kinga te bannerki to Ty sama robisz?

tak sama, przy pomocy ogólnie dostępnych programów: Picasa i MS Office PowerPoint ;)

co do ogrodu - a to ja myślałam, że to jest taki otwarty ogólno dostępny jak nasze Pola na przykład ;) bo takie co to się płaci za wstęp i ze zwierzyna nie wolno tez mamy - ale ja nie chadzam :grins:

a myśmy sie wybrali (raz nie zawsze), to Ogród Botaniczny :lol:

Posted

Felek wiedzial od poczatku o co mu chodzilo jak dzialal cobyw koncu najlepsza zabaweczke miec zamiast sznurkow i kulkow hihihi
moje[ mam na mysli Gustawa] z takimi w krotszym czasie daja rade coby miec swietna rzecz do zabawy

ale zajety byl ma maksa i radoche tez mial to widac
pieknie chlopak wyglada!!!!

Posted

taaa piesek miał chwile radochy, ja krótszą bo tylko przy wybieraniu, mina mi ciut zrzedła przy kasie:shock: a jak zobaczyłam co F wykombinował to ręce mi opadły :splat::mdleje: