Tekla64 Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 proponuje kawe z czyms slodkim i moze sie rozjasni swiat hihihi ja juz po i mi lepiej ale wcale nie cieplej hihihi co do gardelka i loda - poczatkowe stadium lod jak najbardziej ale jak juz sie rozwleklo to inne srodki ja zawziecie lecze sie czosnkiem wlasnie na anginy i zapalenia ale to ja Quote
lilo Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Tekla64 napisał(a):proponuje kawe z czyms slodkim i moze sie rozjasni swiat hihihi ja juz po i mi lepiej ale wcale nie cieplej hihihi co do gardelka i loda - poczatkowe stadium lod jak najbardziej ale jak juz sie rozwleklo to inne srodki ja zawziecie lecze sie czosnkiem wlasnie na anginy i zapalenia ale to ja kawa z czyms slodkim to swietny plan , ale jak popatrze przez okno to mi sie nawet kawy nie chce robic ... a czosnek na gardlo nie zawsze jest dobry , w ostrych zapaleniach gardla nalezy go wrecz unikac , tak samo jak miodu, mleka itp. bo bardzo podrazniaja , ja niestety miewam tego typu zapalenia gardla dwa razy w roku :( robia sie wtedy ranki na gardle , boli jak diabli. Czosnek to raczej przy ogolnych przeziebieniach , katar , oslabienie itp. ja tez czosnek lubie i staram sie stosowac tak samo jak syrop z cebuli choc sama nazwa odstrasza:) Quote
Fides79 Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 jambi napisał(a):ee tam zaraz spalili... kuracja nie podziałała :niewiem:... choć z drugiej strony przez tą scenke, to ja ta lekture po dziś dzień pamiętam.... hi hi to tak jak ja a Ty jesteś pewna, że chcesz skorzystac z naszych porad? :diabloti: właśnie, pewna jesteś ?? :evil_lol: na gardło loda... no to napewno przyjemne, ale czy skuteczne :hmmmm: no cóż, lód lodowi nie równy :diabloti::cool3: Tekla64 proponuje kawe z czyms slodkim i moze sie rozjasni swiat hihihi ja juz po i mi lepiej ale wcale nie cieplej hihihi echh mnie to nawet kawa nie pomaga :shake: Quote
jambi Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 no cóż, lód lodowi nie równy :diabloti::cool3: no to ja Cię chciałam oświecić... bo byc może zwatpiłaś w mą entelygencje :razz:, że ja wiem co Ty miałas na myśli :diabloti::cool3: Quote
Fides79 Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 jambi napisał(a): no to ja Cię chciałam oświecić... bo byc może zwatpiłaś w mą entelygencje :razz:, że ja wiem co Ty miałas na myśli :diabloti::cool3: ha więc skoro napisałaś: na gardło loda... no to napewno przyjemne, ale czy skuteczne :hmmmm: skoro przyjemne to sie nastrój i samopoczucie poprawia, a jak sie poprawiają te dwie rzezy to sie juz o bólu gardła nie myśli, znaczy się ze skuteczne :evil_lol: Quote
Doginka Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Fides79 napisał(a):... na gardło proponuje loda :errrr: Ale jakiego:hmmmm::cool3::roflt: jambi napisał(a):...a Ty jesteś pewna, że chcesz skorzystac z naszych porad? :diabloti:... Czarujecie, a ja tez trochę param się magią;-)Tarot, Kabała, Voo Doo itp.:lol: ...na gardło loda... no to napewno przyjemne, ale czy skuteczne :hmmmm: no cóż, lód lodowi nie równy :diabloti::cool3: Dostałam ataku śmiechu:roflt: Dziewczyny zawiodłam się na Was:sad: Miałam nadzieję na jakąś odpowiednią qrację typu: szczypta sproszkowanych kości nieboszczyka wykopanego o północy z mogiły na niepoświęconej ziemi i takie tam podobne ...A Wy jakiś czosnek i lody mi proponujecie:roflt: jak szaleć z magią, to szaleć;-) Quote
Fides79 Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 ...na gardło loda... no to napewno przyjemne, ale czy skuteczne :hmmmm: no cóż, lód lodowi nie równy :diabloti::cool3: Dostałam ataku śmiechu:roflt: Dziewczyny zawiodłam się na Was:sad: Miałam nadzieję na jakąś odpowiednią qrację typu: szczypta sproszkowanych kości nieboszczyka wykopanego o północy z mogiły na niepoświęconej ziemi i takie tam podobne ...A Wy jakiś czosnek i lody mi proponujecie:roflt: jak szaleć z magią, to szaleć;-) wiesz jak zastosujesz lodową kurację o jakiej myśmy z Jambi myslały to mozesz się taką magią wykazać, że ho ho :evil_lol: :roflt::razz: Quote
Tekla64 Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 i finezja, i filutrnoscia .... :razz: sorki nie tyn temat?:diabloti: Quote
Doginka Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Tekla64 napisał(a):i finezja, i filutrnoscia .... :razz: sorki nie tyn temat?:diabloti: A teeeeeeeeeen:roflt: Quote
jambi Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Doginka napisał(a):Dziewczyny zawiodłam się na Was:sad: Miałam nadzieję na jakąś odpowiednią qrację typu: szczypta sproszkowanych kości nieboszczyka wykopanego o północy z mogiły na niepoświęconej ziemi i takie tam podobne ...A Wy jakiś czosnek i lody mi proponujecie:roflt: jak szaleć z magią, to szaleć;-) no przepraszam, ale ja proponowałam wódke ... a jak chcesz bardziej czarownie, to niezawodny sposób na pozbycie się bólu gardła to wyjść o północy na rozstajne drogi i skacząc na lewej nodze odegrac dwukrotnie na skrzypcach sonatę G-Dur ... po tym napewno zacznie boleć Cie lewa noga, więc o bólu gardła zapomnisz :grins: Quote
Fides79 Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 jambi napisał(a):no przepraszam, ale ja proponowałam wódke ... a jak chcesz bardziej czarownie, to niezawodny sposób na pozbycie się bólu gardła to wyjść o północy na rozstajne drogi i skacząc na lewej nodze odegrac dwukrotnie na skrzypcach sonatę G-Dur ... po tym napewno zacznie boleć Cie lewa noga, więc o bólu gardła zapomnisz :grins: :cool2::turn-l: ha ha to ja znam równie efektowny sposób, ale nie trzeba nigdzie po nocach łazić a tym bardziej grac, no chyba ze na nerwach, wystarczy współdomownika poprosic coby Cie kopnął/ęła np w piszczel, bedzie bolał piszczel o bólu czegos innego sie zapomina, czy to gardło, czy to głowa, czy to brzuch to juz sprawa drugorzędna równie pomocne jest mocne walnięcie pięścią w mięsień uda :evil_lol::diabloti: Quote
jambi Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 no ale to to juz by była przemoc... a poza tym...eee.. za mało efektowne :diabloti: Quote
Tekla64 Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 no wiecie? to ja tu wymyslam wyrazy na F a wy z brutalnoscia wychodzicie przed szereg!!! Quote
Fides79 Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 jambi napisał(a):no ale to to juz by była przemoc... a poza tym...eee.. za mało efektowne :diabloti: mało efektowne ale skuteczne :evil_lol: Quote
jambi Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 no wiesz Tekla, jeśli faktycznie Doginka zdecyduje się na tamten :cool3: sposób ...to poziom magii będzie zalezny li tylko i wyłącznie od jej finezji, filuterności, figlarności, fantazjii, fanaberii ewentualnie frustracji i oczywiście - fachowości :p Quote
ahedok Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 o same ciekawe metody tutaj, a ja też chora, może coś się nada :D Quote
Doginka Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 jambi napisał(a):no przepraszam, ale ja proponowałam wódke ... a jak chcesz bardziej czarownie, to niezawodny sposób na pozbycie się bólu gardła to wyjść o północy na rozstajne drogi i skacząc na lewej nodze odegrac dwukrotnie na skrzypcach sonatę G-Dur ... po tym napewno zacznie boleć Cie lewa noga, więc o bólu gardła zapomnisz :grins: Była mowa o zlikwidowaniu bólu gardła, a nie o zmuszaniu do zakładania pampersów, jak się wchodzi do tej galerii:roflt: Fides79 napisał(a)::cool2::turn-l: ha ha to ja znam równie efektowny sposób, ale nie trzeba nigdzie po nocach łazić a tym bardziej grac, no chyba ze na nerwach, wystarczy współdomownika poprosic coby Cie kopnął/ęła np w piszczel, bedzie bolał piszczel o bólu czegos innego sie zapomina, czy to gardło, czy to głowa, czy to brzuch to juz sprawa drugorzędna równie pomocne jest mocne walnięcie pięścią w mięsień uda :evil_lol::diabloti: ja tu widzę sadystyczne zapędy jambi napisał(a):no wiesz Tekla, jeśli faktycznie Doginka zdecyduje się na tamten :cool3: sposób ...to poziom magii będzie zalezny li tylko i wyłącznie od jej finezji, filuterności, figlarności, fantazjii, fanaberii ewentualnie frustracji i oczywiście - fachowości :p ahedok napisał(a):o same ciekawe metody tutaj, a ja też chora, może coś się nada :D To weź ten sposób, co to później Tekla musi wymyslać wyrazy na "F" Quote
Fides79 Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 ahedok o same ciekawe metody tutaj, a ja też chora, może coś się nada :-Da dla Ciebie to mam specjalną propozycje, idz do lekarza hi hi hi :cool3: ja tu widzę sadystyczne zapędyoj tam zaraz sadystyczne, jedno małe kopnięcie czy uderzenie dla dobra i zdrowia można uznać, że niby przypadkiem sie odbyło :evil_lol: o weź ten sposób, co to później Tekla musi wymyslać wyrazy na "F":lying: łoooojj to Cie poniosło, w tej galerii młodych ludzi, niepełnoletnich nie namawiamy do takich rzeczy :lmaa: ja wiem, ze młodzież teraz bardziej wyedukowana, ale jednak co za wiele to niesmaczne :stop::nono: Quote
ahedok Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Fides79 napisał(a):a dla Ciebie to mam specjalną propozycje, idz do lekarza hi hi hi :cool3: ejj, tak to ja się nie bawię :shake: :diabloti: Quote
Tekla64 Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 ponoc na naprawde fajne rzeczy powinno sie czekac cobu umiec je docenic hihihi ale mysle ze jakos ci zleci ten czas w oczekiwaniu hihihi Quote
Doginka Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Fides79 napisał(a):...łoooojj to Cie poniosło, w tej galerii młodych ludzi, niepełnoletnich nie namawiamy do takich rzeczy :lmaa: ja wiem, ze młodzież teraz bardziej wyedukowana, ale jednak co za wiele to niesmaczne :stop::nono: Ajajajaj, ja tylko o lodach myślałam:roll: takich w wafelku;-) - truskawkowe są dobre z bita śmietaną:lol: Quote
Tekla64 Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 no pewnie.... z bita smietana!!!! a kalorie??? Quote
jambi Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 właśnie, a kalorie? :grins: Tekla64 napisał(a):ponoc na naprawde fajne rzeczy powinno sie czekac cobu umiec je docenic hihihi ale mysle ze jakos ci zleci ten czas w oczekiwaniu hihihi ... w kolejce do lekarza ;) Quote
Tekla64 Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Fides,Jambi odezwij sie do mnie na gg, mnie sie deczko skomplikowaly techniczne sprawy Quote
Recommended Posts