Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ten kot na szafie śpiący na głowie, mnie powalił :roflt:

to kotka :eviltong: ale mnie tez rozbawiła do łez :lol:

:roflt:... a ta trójka to kto? przyjaciele tego Pana co z duchami rozmawia?

to przyjaciele Wesołego Diabla, takich Ci u nas dodatek, szczególnie sie mnożą jak sie robi ciepło :shake:

Bosz.... myślałam, że Ona tak o Felicjanie...

ja w pierwszej chwili też :evil_lol:

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):
ale gołodupiec śliczny! poklepałabym po zadeczku :lol:

no i przeczytałam całe zaległości i nie znalazłam jaką maszynkę kupiłaś :lol: więc zapytowuję :lol:

po prywatych poggaduchach i konsultacjach z Dżambi i Erią zakupilam Mosera 1230REX

Posted

Fides79 napisał(a):
po prywatych poggaduchach i konsultacjach z Dżambi i Erią zakupilam Mosera 1230REX

ja tam proponowałam wypasionego Aesculapa :sg168:

Posted

jambi napisał(a):

taa a Eria jeszcze mi proponowala Andisa o ile dobrze pamietam
jednak ze wzgledu na moje mocno ograniczone mozliwoasci finansowe stanęło na tym że dobry Moser nie jest zły :lol:;)

Posted

no i oczywiście trzeba pamiętać o jeszcze jednym malutkim szczególiku :cool3: odrobina talentu też nie zaszkodzi ;) nawet najbardziej wypasiona maszynka na nic sie nie zda w rękach kompletnego antytalencia ...

Posted

jambi napisał(a):

Fides79 napisał(a):
taa a Eria jeszcze mi proponowala Andisa o ile dobrze pamietam
jednak ze wzgledu na moje mocno ograniczone mozliwoasci finansowe stanęło na tym że dobry Moser nie jest zły :lol:;)

haha no tak - najpierw się proponuje te najlepsze :lol: a na jednego psiaka taki moser jest super wystarczający

Posted

Ulalala! Fides pełen szacun za strzyżenie! Świetnie się spisałaś! Na filmach pełna profeska, pewne ruchy, ciach, ciach i jedziesz z robotą ;) Miałaś dość i bolały cię plecy to teraz na pocieszenie wyobraź sobie trymowanie mocno zarośniętego olbrzyma i pomyśl jak wtedy bolą plecy i ręce ;) A mnie to właśnie czeka... Dirki prosi się o robotę.

Posted

weszka napisał(a):
Ulalala! Fides pełen szacun za strzyżenie! Świetnie się spisałaś! Na filmach pełna profeska, pewne ruchy, ciach, ciach i jedziesz z robotą ;) Miałaś dość i bolały cię plecy to teraz na pocieszenie wyobraź sobie trymowanie mocno zarośniętego olbrzyma i pomyśl jak wtedy bolą plecy i ręce ;) A mnie to właśnie czeka... Dirki prosi się o robotę.

dzieki za słowa uznania :p

a co do duzych psów i bolących pleców, to na szczescie nie miałam zamiaru sprawiac sobie psa wiekszego niz do kolana hi hi hi

Doginka
Na jednego Moser jest aqrat;-)Ten Moser;-)

ja proponowałam 1245:lol:

tak? to ja tego nic a nic nie kojarze :oops::roll:
a na 1245 nie było kasy, mojego 1230 i tak kupiłam w super promocji he he he

a teraz Was uracze kolejnymi felutkowymi zdjeciami :cool3:

Posted

malawaszka napisał(a):
czy to obróżka antykleszczowa? smierdzi?

hmmm kazdy ma inne odczuwanie zapachów
powiem subiektywnie tak, troszke ją czuć jak pies wlezie Ci np na kolana, ale po tygodniu juz luzik. Zapach nie jest mocno drażniący.
ta obrózka którą ma obecnie F zdecydowanie mniej śmierdzi niż taka: http://www.swiatkarm.pl/p,beaphar_obroza_insektobojcza_dla_psow_65cm_kolor_czarny,2614,63.html

a ciut bardziej lub porównywalnie do tej: http://www.swiatkarm.pl/p,beaphar_sos_zecken_folhband__obroza_insektobojcza_dla_psow_60cm_kolor_bialy,2620,63.html