jambi Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 a ja już mówiłam co o tym myśle... :roll: no ale sie powtórze, moim zdaniem jak na pierwszy raz to jest lepiej niż "nie źle" jest super :multi:! A Felicjan wygląda ślicznie! ... choć, jako rzekłam wczesniej, ja bym mu jednak nieco więcej, gdzieniegdzie :razz: ... zostawiła :lol: http://img846.imageshack.us/img846/8964/dscn7049.jpg hiehiehie... a to mam jako zdjęcie kontaktu :evil_lol: Quote
jambi Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Dopiero miałam czas obejrzec filmiki - i powiem Ci Kinga ... :klacz: Brawo! oglądając film, nikt by nie uwierzył, że Ty to robiłaś po raz pierwszy! Super naprawde, a dla Felutka to juz wogóle ogromne brawa! chłopak wykazał fantastyczne opanowanie - miodzio! i jeszcze jedno, dopiero dojrzałam :oops:: Fides79 napisał(a):a teraz czas na zdjęcia z dedykacją :p Dla Jambi i Erii które mi doradzały w kwestiach wyboru maszynki oraz strzyżenia: http://img823.imageshack.us/img823/7792/dscn7050x.jpg oraz dla Jambi za moją tumankowość:B-fly::Rose: ;) http://img706.imageshack.us/img706/4929/dscn7052k.jpg Pięęękne! :lol: Dziękuję za tą specjalną dedykację :lol::lol::lol: Quote
Fides79 Posted April 8, 2011 Author Posted April 8, 2011 jambi Dopiero miałam czas obejrzec filmiki - i powiem Ci Kinga ... :klacz: Brawo! oglądając film, nikt by nie uwierzył, że Ty to robiłaś po raz pierwszy! Super naprawde, a dla Felutka to juz wogóle ogromne brawa! chłopak wykazał fantastyczne opanowanie - miodzio!DZIĘKOWAĆ :) a Felutek był bardzo dzielny, maszynka nie warczała jakoś mocno, a przed strzyżeniem F obejrzał, obwąchał i obmacał "narzędzie tortur", następnie maszynka została włączona i częścią nie tnącą czyli jakby rączką przejechałam F po grzbiecie i łepetynie, po czym F usiadł i zrobił minę: ooo jak dobzie, fajny masaż, jeszcze mmmm jeszcze:p" Quote
Fides79 Posted April 8, 2011 Author Posted April 8, 2011 a teraz Wam napiszę jak według mojego pieskeczka powinien wyglądać idealny sznaucerowy spacer: Na spacerze należy: * osikać rusztowanie * naszczekać na fruwające folie osłaniające rusztowania * próbować zjeść przeżutą, wyplutą leżącą na chodniku gumę do żucia * pochwycić, przememlać i wypluc papierek po cukierku * naszczekać na szczeniaka stojącego pod sklepem * wystraszyc się przejeżdżającego autobusu, który wydaje dźwięk "pppsssssss" * stanąc jak wryty i nigdzie nie iść * naszczekać na wychodzących z kościoła ludzi * naszczekać na "strasznie groźnego" labradora, który mnie ignoruje * próbować przeleźć pod metalowym ogrodzeniem na teren placu budowy * naszczekać na ciężarówkę - betoniarkę * pogonić gołębia * próbować zjeść zapleśniały chlebek * naszczekać na biegające dzieci * nawarczeć na "nową" koleżankę (szczeniaka shar-pei) * latać jak szalony i ganiać się z równie energicznym i wesołym pieskiem jak ja * próbować "zwinąć" chodnik i trawnik na widok koleżanek (dozyc niemieckich) * wysępić smakołyka * przełazić pod koszami na śmieci, zaczepić się o ich dno szelkami i stać jak pierdółka *awanturować się z grupą spotkanych mopsów *udawac głuchego na komendy Pańci, chyba ze ma w dłoni smakołyk *naszczekać na pijaka idącego drugą stroną ulicy i rozmawiającego z wyimaginowanym przyjacielem * drzec japę po wejściu w podwórze na widok psa sąsiadów Quote
jambi Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 ło matko! ale lista! toż strasznie zajęty pies! a ile wyście byli na tym spacerku, że on zdążył to wszystko zrobić? Quote
lilo Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 obejrzałam filmiki i popadłam w głęboką depresje - idę się:flaming: i znikam z tego forum na zawsze - nie wiem w którym momencie popełniłam błąd wychowawczy ale nasze zabiegi pielęgnacyjne .... eh szkoda gadac jak wyglądają - wolałabym czesac stado pędzących imadeł niz mojego psa - chyba go oddam do schronu :-( Nawet tygrys byłby grzeczniejszy :stormy-sad: Quote
Fides79 Posted April 8, 2011 Author Posted April 8, 2011 lilo napisał(a):obejrzałam filmiki i popadłam w głęboką depresje - idę się:flaming: i znikam z tego forum na zawsze - nie wiem w którym momencie popełniłam błąd wychowawczy ale nasze zabiegi pielęgnacyjne .... eh szkoda gadac jak wyglądają - wolałabym czesac stado pędzących imadeł niz mojego psa - chyba go oddam do schronu :-( Nawet tygrys byłby grzeczniejszy :stormy-sad: ani się waż :nono: wszystko da się naprawic, a F tylko udawał takiego super grzecznego :diabloti: jambi ło matko! ale lista! toż strasznie zajęty pies! a ile wyście byli na tym spacerku, że on zdążył to wszystko zrobić? około 30 min :evil_lol: dziś dokonalam drobnych poprawek kosmetycznych po sugestiach Doginki i Erii F nie był już tak wyrozumiały jak wczoraj :shake: Quote
Fides79 Posted April 8, 2011 Author Posted April 8, 2011 w czasie gdy pisalam poprzedni post mój piesek znalazł sobie swietne zającie , sprawił sobie okop :roll::diabloti::angryy: Quote
jambi Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Ty sie dziwisz że sie okopał??? dwa strzyżenia w ciągu 24 godzin??? :evil_lol: Quote
Tekla64 Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Felek moze teraz nie miec latwego zycia hihihi ale jak im to tak idzie to raz dwa sie przyzwyczaja i co dwa tyg bedziemy miec zawsze swizutkiego eleganckiego Felicjana a moze Fides rozwinie sie artystycznie i co jakis czas bedziemy miec zadziwiajace wcielenia Felutka??? zobaczymy , wszystko zalezy do Panci hihihi Quote
Saththa Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Lista nieziemska :) http://img715.imageshack.us/img715/4906/dscn7058.jpg jaka śliczna głowa:loveu::) Quote
WATACHA Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Fides79 napisał(a):a teraz Wam napiszę jak według mojego pieskeczka powinien wyglądać idealny sznaucerowy spacer: Na spacerze należy: * osikać rusztowanie * naszczekać na fruwające folie osłaniające rusztowania * próbować zjeść przeżutą, wyplutą leżącą na chodniku gumę do żucia * pochwycić, przememlać i wypluc papierek po cukierku * naszczekać na szczeniaka stojącego pod sklepem * wystraszyc się przejeżdżającego autobusu, który wydaje dźwięk "pppsssssss" * stanąc jak wryty i nigdzie nie iść * naszczekać na wychodzących z kościoła ludzi * naszczekać na "strasznie groźnego" labradora, który mnie ignoruje * próbować przeleźć pod metalowym ogrodzeniem na teren placu budowy * naszczekać na ciężarówkę - betoniarkę * pogonić gołębia * próbować zjeść zapleśniały chlebek * naszczekać na biegające dzieci * nawarczeć na "nową" koleżankę (szczeniaka shar-pei) * latać jak szalony i ganiać się z równie energicznym i wesołym pieskiem jak ja * próbować "zwinąć" chodnik i trawnik na widok koleżanek (dozyc niemieckich) * wysępić smakołyka * przełazić pod koszami na śmieci, zaczepić się o ich dno szelkami i stać jak pierdółka *awanturować się z grupą spotkanych mopsów *udawac głuchego na komendy Pańci, chyba ze ma w dłoni smakołyk *naszczekać na pijaka idącego drugą stroną ulicy i rozmawiającego z wyimaginowanym przyjacielem * drzec japę po wejściu w podwórze na widok psa sąsiadów Większość tych rzeczy mój Leoś uważa za pierwszorzędne na spacerze lilo napisał(a):obejrzałam filmiki i popadłam w głęboką depresje - idę się:flaming: i znikam z tego forum na zawsze - nie wiem w którym momencie popełniłam błąd wychowawczy ale nasze zabiegi pielęgnacyjne .... eh szkoda gadac jak wyglądają - wolałabym czesac stado pędzących imadeł niz mojego psa - chyba go oddam do schronu :-( Nawet tygrys byłby grzeczniejszy :stormy-sad: To Ty jeszcze nie widziałaś mojego Leo podczas zabiegów. Quote
Erhan Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 A taki był ładniutki, normalnie jak amerykancki, a tera łysy :shake: Takiego ostrza do maszynki, to się używa w gabinecie weta, ewentualnie jak się chce aby małżon lub małżona * (niepotrzebne skreślić ) wyglądał bardziej śtrasznie dla sąsiada :evil_lol: Na piesa proponuję zakupić 3 ;) Biedny Felek :-( :diabloti: Quote
Erhan Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 http://img638.imageshack.us/img638/8015/dscn5411l.jpg przyznaj się chciałaś z Felka zrobić powyższe straszydło :evil_lol:, które gdzieś na początku tej galeryi się pałęta :lol: Quote
Fides79 Posted April 8, 2011 Author Posted April 8, 2011 Erhan napisał(a):A taki był ładniutki, normalnie jak amerykancki, a tera łysy :shake: Takiego ostrza do maszynki, to się używa w gabinecie weta, ewentualnie jak się chce aby małżon lub małżona * (niepotrzebne skreślić ) wyglądał bardziej śtrasznie dla sąsiada :evil_lol: Na piesa proponuję zakupić 3 ;) Biedny Felek :-( :diabloti: hi hi wcale nie taki łysy, bo 6 mm-trowy:evil_lol: i nic nowego zakupywac nie bedę, bo już brak zaskórniaków:shake: łodrośnie i bedzie pikny :p a biedny to on był dwa lata temu :roll: Quote
eria Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 *naszczekać na pijaka idącego drugą stroną ulicy i rozmawiającego z wyimaginowanym przyjacielem ten podpunkt mnie szczerze rozbawił !!!!!!!!! :D Quote
makot'a Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Widzę, że tu się jakieś salony kosmetyczne otworzyły, kiedy mnie nie było :D Na strzyżeniu psów się kompletnie nie znam, ale na filmikach wyglądasz jak profesjonalistka! A Felkowi moim zdaniem ładnie w nowej fryzurce :loveu: Quote
Erhan Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Fides79 napisał(a):hi hi wcale nie taki łysy, bo 6 mm-trowy:evil_lol: A to nie jest źle ;), na zdjęciach wygląda jakbyś go do gołej skóry objechała :) Quote
Fides79 Posted April 8, 2011 Author Posted April 8, 2011 Takiego ostrza do maszynki, to się używa w gabinecie weta, ewentualnie jak się chce aby małżon lub małżona * (niepotrzebne skreślić ) wyglądał bardziej śtrasznie dla sąsiada :evil_lol: ale wtedy golić z włosem czy pod włos :hmmmm: Erhan http://img638.imageshack.us/img638/8015/dscn5411l.jpg przyznaj się chciałaś z Felka zrobić powyższe straszydło :evil_lol:, które gdzieś na początku tej galeryi się pałęta :lol:łoooj a cóż to za posądzenia :icon_roc: cosik chyba nie bardzo mi poszło, bo nie ten wzorzec brałam pod uwagę :evil_lol: makot'a Widzę, że tu się jakieś salony kosmetyczne otworzyły, kiedy mnie nie było :-D Na strzyżeniu psów się kompletnie nie znam, ale na filmikach wyglądasz jak profesjonalistka! A Felkowi moim zdaniem ładnie w nowej fryzurce :loveu:dzięuje, a ładnemu we wszystkim ładnie (mam tu na mysli Felicjana) ;) eria *naszczekać na pijaka idącego drugą stroną ulicy i rozmawiającego z wyimaginowanym przyjacielem ten podpunkt mnie szczerze rozbawił !!!!!!!!! :-D a mamy tu takiego delikwenta, co to pomyka po ulicach i czasem nawet z wiecej niz jednym przyjacielem nie widocznym dla innych rozmawia :mdrmed: Quote
Erhan Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Fides79 napisał(a):a mamy tu takiego delikwenta, co to pomyka po ulicach i czasem nawet z wiecej niz jednym przyjacielem nie widocznym dla innych rozmawia :mdrmed: Gość ma bogate życie duchowe, a tu się z niego nabijają :shake: Jakby miał codziennie pić sam, to mógłby przecie w alkoholizm popaść, nieprawdaż :evil_lol: Quote
Fides79 Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 eria Foksia by go pokochała:loveu::loveu::evil_lol:ojj myślę, że mogla by mieć dużo więcej obiektów do okazywania swoich uczuc :evil_lol: w zeszle lato była u nas taka trójka wspaniałych: Atos, Portos i Domestos Quote
ahedok Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 łał, parę dni mnie nie było, a tu takie zmiany śliczny golasek z Felutka :D Quote
Fides79 Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 idealna pozycja do spania ... ...na myślicielkę :lol: Quote
Recommended Posts