jambi Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 a u nas był cudny weekend i teraz mamy cudny poniedziałek :grins: ... pomijając fakt rozkopania połowy Warszawy, akurat na trasie mój dom - moja praca... ech... nie mam jak dojeżdzać! Quote
lilo Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 a ja po cuudnym weekendzie mam poniedziałek bez ciepłej wody :( i właśnie czekam na pana miłego który przyjedzie na przegląd pieca ... zapytam czy nie chce psa to może mi z ceny spuści bo trochę się jej boję... Quote
jambi Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 [quote name='Fides79']PS. Nagrałam filmik ze specjalna dedykacją dla Waszki to dla Waszki czy dla Weszki??? [quote name='Saththa']Mimo, ze jeden dla Weszki był:lol: u prząśniczki siedza jak anioł dzieweeeeczki, przęda przęda sobie jedwabne majteeeczki Quote
Saththa Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 [quote name='jambi']to dla Waszki czy dla Weszki??? u prząśniczki siedza jak anioł dzieweeeeczki, przęda przęda sobie jedwabne majteeeczki NoTak przepraszam pomyliłam sie :) Quote
Erhan Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 lilo napisał(a): właśnie czekam na pana miłego który przyjedzie ... no nieźle się zaczyna, zobaczymy może się opowieść rozkręci...:cool3::evil_lol: Quote
Fides79 Posted April 4, 2011 Author Posted April 4, 2011 Erhan Napisał lilo właśnie czekam na pana miłego który przyjedzie ... no nieźle się zaczyna, zobaczymy może się opowieść rozkręci...:cool3::evil_lol: do mnie jak przyszedł pan żeby naprawić bojlerek, to mi całą szafkę rozebrał zanim się dostał tam gdzie powinien :diabloti: Quote
lilo Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 a mój pan po rozebraniu pieca ( tylko pieca ) dobił mnie na najbliższy tydzień ... pompa się zepsuła - potem pokazał mi w katalogu cenę i przezyłam szok a nastepnie dodal ze to cena netto i poszłam walic głową w ścianę - jakkolwiek pana bardzo lubię i znam go już dośc długo to w tym momencie wydał mi się potworem bez serca ... no ale cóż - to nie jego wina on nie policzył nawet za usługę po starej znajomości i obiecał poszukac zamiennika pompy... Erhan to jednak łobuz nieprzeciętny jest :) powiem Wam tylko że pompa droższa niż mój pies ... Quote
Fides79 Posted April 4, 2011 Author Posted April 4, 2011 no to ja Ci Lilo nie zazdroszczę tej awarii, trzymam kciuki za pomyslowość ów Pana od naprawy :p a tak Felutek spędził wczorajsze przedpołudnie ;) Quote
malawaszka Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 no to w końcu dla mnie czy nie dla mnie bo nic nie rozumiem :lol: Quote
Fides79 Posted April 4, 2011 Author Posted April 4, 2011 [quote name='malawaszka']no to w końcu dla mnie czy nie dla mnie bo nic nie rozumiem :lol: a co tu http://www.dogomania.pl/threads/192963-FELEK-CO-NIE-NOSI%C5%81-SZELEK-plus-JA-)?p=16627213&viewfull=1#post16627213 zostało napisane? film z dedykacją dla Waszki :-P To skoro jesteś Waszka, to dla Ciebie ;) Quote
malawaszka Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 nooo tamto czytałam, a potem to mnie zmyliło :D podziękował w takim razie :loveu: Quote
Tekla64 Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 aaa to widze ze Felutek nic nie robil ino spal przed poludnierm hihihi ale jak malowniczo za to fiu fiu Quote
Saththa Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 [quote name='malawaszka']nooo tamto czytałam, a potem to mnie zmyliło :D podziękował w takim razie :loveu: Ja ptrzepraszam to moja wina ehhh http://img148.imageshack.us/img148/9991/dscn6981.jpg normalnie my slałam żes go farbneła :lol: Quote
WATACHA Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Felutek spał jak zabity nawet zabaweczki wkoło go nie interesowały Quote
Fides79 Posted April 4, 2011 Author Posted April 4, 2011 Tekla64 napisał(a):aaa to widze ze Felutek nic nie robil ino spal przed poludnierm hihihi ale jak malowniczo za to fiu fiu ee nie calkiem, najpierw wytarmosił szczura, potem maltrerował butelke, później wytarzał sie na piłce a potem dopiero spał zmęczony:evil_lol: Quote
Doginka Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Fides79 napisał(a):...dzis tez na razie ładnie ale pewnie to popadywanie dotrze i do nas z czasem :roll: Do nas juz doszło, cały czas od paru godzin pada:sad: Quote
Saththa Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Ale za to jak nadejdzie do Was to co mam teraz nad głowa to slicznie będzie :) Ale jutro znowu pada ehh Quote
Tekla64 Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 ja dzis mam tyz sloneczko od rana a wczoraj cudny zachod byl przez te szare ponure chmury purpurowe blyski zachodzacego na czerwono slonca cus piknego Quote
jambi Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 No wczoraj koło południa Kinga mi doniosła , że u niej pada i pewnie do nas tez dojdzie, ja jej na to że zapewne dojdzie i to pewnie wtedy gdy akurat będę do domu wracać, no i co? wykrakałam... :diabloti: [quote name='Fides79']całą szafkę rozebrał zanim się dostał tam gdzie powinien :diabloti: ja nie chcę wiedzieć gdzie to jest "gdzie powinien" [quote name='lilo']a mój pan po rozebraniu pieca ( tylko pieca )... czy ja słysze żal...? :razz: [quote name='lilo']powiem Wam tylko że pompa droższa niż mój pies ... jeśli Twemu sercu to nie dobrze... :shake: :evil_lol: [quote name='Fides79']a tak Felutek spędził wczorajsze przedpołudnie ;) http://img228.imageshack.us/img228/4756/dscn6990r.jpg http://img801.imageshack.us/img801/3443/dscn6991.jpg http://img845.imageshack.us/img845/9670/dscn6992.jpg no dość leniwie powiedziałabym :lol: Quote
Fides79 Posted April 5, 2011 Author Posted April 5, 2011 taa cuś piknego to ja mam mniej wiecej od 10:00 :p Quote
lilo Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 jambi napisał(a): czy ja słysze żal...? :razz: jeśli Twemu sercu to nie dobrze... :shake: :evil_lol: tu trzeba wszystko wyjaśniac od razu bo zaraz wujek Erhan przylezie i będzie insynuował coś :) nie mojemu sercu , mojej kieszeni - narazie chodzi a my chodzimy wkoło niej na paluszkach i boimy się wody używac w dużych ilościach :) Quote
Fides79 Posted April 5, 2011 Author Posted April 5, 2011 ja nie chcę wiedzieć gdzie to jest "gdzie powinien" a ja Ci i tak powiem :evil_lol: do termostatu :lol: a teraz jeszcze "gorący" Felutek z pokemonem :diabloti: [video=youtube;j5NZ2Flx4d0]http://www.youtube.com/watch?v=j5NZ2Flx4d0[/video] Quote
Tekla64 Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 oj Felicjan !!! no troche pobawilem sie ale szalu nie bylo hihihi chbya mialem inny pomysl na ten czas co? Quote
Recommended Posts