Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hi hi hi zła interpretacja, to nie była żadna obraza ani tym bardziej foch (bo takowych F z pewnością nie robi :eviltong: )
tylko odpoczynek po zabawie :lol:

Posted

Saththa napisał(a):
widze konsumpcja i ciastek i butelek dozwolona na łóżku :D

jak łóżko jest przykryte kocykami to owszem, wszelkie tego typu atrakcje sa dozwolone :evil_lol:

PS. Nagrałam filmik ze specjalna dedykacją dla Waszki ale wstawie później bo jest tak pięknie, ze idziemy na spacer, pewnie popstrykamy zdjęcia :p

Posted

Fides79 napisał(a):
jak łóżko jest przykryte kocykami to owszem, wszelkie tego typu atrakcje sa dozwolone :evil_lol:

PS. Nagrałam filmik ze specjalna dedykacją dla Waszki ale wstawie później bo jest tak pięknie, ze idziemy na spacer, pewnie popstrykamy zdjęcia :p

Ja się tak nie bawię u Jambi, jakieś husky tajemnice, tu filmik specjalnie dla Waszki.To jest dyskryminacja:placz:

Posted

WATACHA napisał(a):
Ja się tak nie bawię u Jambi, jakieś husky tajemnice, tu filmik specjalnie dla Waszki.To jest dyskryminacja:placz:

to nie dyskrymunacja, tylko efekt prowadzonych rozmów jakis czas temu (niestety nie pamietam czy to było w tym czy też innym wątku :roll:)

Tak więc film z dedykacją dla Waszki :p
[video=youtube;AFPzFqHzYBw]http://www.youtube.com/watch?v=AFPzFqHzYBw[/video]

oraz na pocieszenie dla calej reszty cioteczek króciutkie nagranko o psie-zającu hi hi
[video=youtube;_TgdvlugguU]http://www.youtube.com/watch?v=_TgdvlugguU[/video]

Posted

zabawa z butelką - ulubiona zabawa mojego dużego czarnego :lol:

lilo napisał(a):
Czasem się Was boję :oops:

mnie sie należy bać :diabloti:

Fides79 napisał(a):
eee tam zaraz makabryczny :roll:
makabryczny by był, jakbym napisała ze mnie jakis pies pogryzł, albo, że sie coś F stało
a tak, to tylko taki niewinny żarcik :lol:

ja tam nie chce nic mówić, ale wiesz jak to jest... los bywa przewrotny... i nie wywołuj wilka z lasu... moja mama kiedyś wywołała, we wtorek coś tam powiedziała " nigdy nie miałam nic złamanego" a w czwartek złamała nadgarstek własnie w 2 miejscach...

Saththa napisał(a):
widze konsumpcja i ciastek i butelek dozwolona na łóżku :D

podejrzewam, że - zależy komu :grins:

wszystkie zdjęcia piekne, ale mi się najbardziej podobała "kamienna sesja" :)

Posted

wow ale sie tu narobilo , i filmy i sesja zdjeciowa a tyle tego ze ciezko gadac na temat kazdego!!!
Felicjan jjest super i tyla a wiosna jak widze juz w calej karsie, u nas dzis pada-popaduje ale i to jest potrzebne

Posted

no wczoraj pięknie było :p
Feluś po 2 godzinach był tak zmachany i padniety ze nawet na wieczorny spacer nie był zbyt chetny hi hihi

dzis tez na razie ładnie ale pewnie to popadywanie dotrze i do nas z czasem :roll: