Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a teraz to ja juz nic nie rozumam!!!!
a jeszcze nic nie pilam ,slowo
pisalam jak dalas przyzwolenie i nie bylo Felutka!!!!

a teraz sie musze przyznac Felicjan coraz mocniej podbija me serducho zwlaszcza z tym ozorkiem na wierchu hihihi

Posted

jak to gdzie, poplątały się od tej wody i wycieli (jak u Tazia):razz:
Tekla64
a teraz to ja juz nic nie rozumam!!!!
a jeszcze nic nie pilam ,slowo
pisalam jak dalas przyzwolenie i nie bylo Felutka!!!!

no ja też nie wiem o co tu chodzi hi hi bo napisałam ze "już" po wstawieniu i Felkowych zdjęc :niewiem:

Lilo Felutek dziękuje za całusa :buzi:

Posted

musze przyznać, że czarne olbrzymy mnie zaskoczyły :evil_lol:

cóż za finezyjnie fikuśne fotki figlarnych foczek fachowo (ob)fotografowanych :p

[quote name='weszka']Felutek w spineczce mnie powalił :)

ta to dopiero ma zaleglości :roll: :evil_lol:

Posted

Saththa

Łuuu to nie dobrze, jak to olbrzym bez brody :lol:

Tazio dał rade to i te podołają temu małemu brakowi :evil_lol:
jambi
musze przyznać, że czarne olbrzymy mnie zaskoczyły :evil_lol:

cóż za finezyjnie fikuśne fotki figlarnych foczek fachowo (ob)fotografowanych :-P

hi hi i właśnie o zaskoczenie chodziło ;)

a widzę, że przymiotniki na F (Finezyjne, Fikuśne, Frywolne, Fantazyjne, Fachowe) bardzo Ci przypadły do gustu :evil_lol::evil_lol::eviltong:

Posted

[quote name='jambi']musze przyznać, że czarne olbrzymy mnie zaskoczyły :evil_lol:

cóż za finezyjnie fikuśne fotki figlarnych foczek fachowo (ob)fotografowanych :p

Łooo jakież szaleństwo na F :D

[quote name='Fides79']Tazio dał rade to i te podołają temu małemu brakowi :evil_lol:

A no w sumie ja pod wrazeniem jestem, że po 5 miesiącach jest juz prawie tak jak było;)

Posted

[quote name='Doginka']Wow, wchodzę, patrzę, będą olbrzymy i ... Hahaha, są foczki:loveu:

hi hi hi Ty sama jetes Foczka :evil_lol::evil_lol: to Uchatki Patagońskie :eviltong:

lilo
ja kocham literke F - to moja ulubiona i lubie jeszcze L :smile:

ha ha, my wczoraj w ramach konszachtów prywatnych wyjaśniałyśmy sobie znaczenie słowa FOCH i dlatego te wszystkie przymiotniki na F a Ta teraz mi tu takie rzeczy pisze, :mdrmed::roflt:oooo moja nieszczęsna wyobraźnia :splat::cooldevi::cooldevi:

Posted

Doginka napisał(a):
Ej no, napisałam foczka w przenośni, hahahaha:roflt:
Bo dziś prima aprilis;-)

hi hi a jak tak w formie komplementa :p

mój nastrój prima aprilisowy jest dzis sredni bo przez F mam lewy nadgarstek w gipsie :shake::angryy: maala menda mnie zalatwiła :mad:

Posted

Fides79 napisał(a):
hi hi a jak tak w formie komplementa :p

mój nastrój prima aprilisowy jest dzis sredni bo przez F mam lewy nadgarstek w gipsie :shake::angryy: maala menda mnie zalatwiła :mad:

Co zrobił menda? kurcze ze az w gipsie?

Posted

Saththa napisał(a):
Co zrobił menda? kurcze ze az w gipsie?

postanowił "wyskoczyć" do jakiegos psa, i tak mnie niefortunnie pociągnął ze potknełam sie o wystajaca płyte chodnikowa i wyrznęłam jak długa :angryy::shake: w nadgarstku cosik popękało i co najmniej 2 tyg "rękawiczki" :-?

Posted

lilo napisał(a):
ja kocham literke F - to moja ulubiona i lubie jeszcze L :)

gdybys wiedziała, jak daleko może zajśc interpretacja niektórych słów i znaczeń .... :cool3:

Fides79 napisał(a):
postanowił "wyskoczyć" do jakiegos psa, i tak mnie niefortunnie pociągnął ze potknełam sie o wystajaca płyte chodnikowa i wyrznęłam jak długa :angryy::shake: w nadgarstku cosik popękało i co najmniej 2 tyg "rękawiczki" :-?

oj biedna ... tu sie nie ma z czego śmiać! takie niewinne pęknięcia różnie się kończą... obu Ci tylko szyny nie załozyli :roll:

Posted

lilo napisał(a):
jesteście straszne:placz: FOCH :obrazic:

ja Was blagam i zaklinam bez FOCHÓW mi tutaj
troche przyzwoitości, przecież tu nieletni zaglądają i jeszcze nie ma 22:00 :cool3::diabloti:

Posted

klaudusia0219 napisał(a):
oj tam :diabloti: my 'douczone' pokolenie jesteśmy :)

aa to ja wiem, bo z takimi "douczonymi" pracuje, ale nie musze się do tego douczania dokładać :evil_lol: