Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Doginka napisał(a):
Ciekawi mnie, czy Feluś zbroił coś w pierwszy dzień wiosny:lol::hmmmm:

no tradycyjne pojadł, napił się wody, był na spacerkach, porozrabiał, powycierał brudne łapska w moje spodnie (i chodziłam jak fleja):lol::lol:

Posted

no to pozazdrościłam niektórym i postanowiłam również urozmaicić Felkową galerie o film
[video=youtube;BOJ8oEwHpOM]http://www.youtube.com/watch?v=BOJ8oEwHpOM[/video]

Posted

hihihi pancia go gonila z kamerka w .... telefonie? czy moze z aparatem a chlopak chcial sie z pancia pobawic!!!!
cieszyl sie ze pancia wrocila a ona za kamerke i cyk mu filmik zrobila , oj pancia pancia poganiaj psiurka , popiesc a nie kameruj!!!!
super skoki ale ucha ma cudne wiesz !!!!
i jak pieknie waruje !!!
moje tak nie chca maupy jedne

Posted

witamy, witamy :D
widzę, że Feluś to niezły rozbójnik :)
mój ma takie 'odpały' tylko po kąpieli, albo jak go naprawdę rozbaiwie :)
a tak to ciele by spało w domu najchętniej :D

a Felusia ucha są najlepsze :)

Posted

Tekla64
hihihi pancia go gonila z kamerka w .... telefonie? czy moze z aparatem a chlopak chcial sie z pancia pobawic!!!!
cieszyl sie ze pancia wrocila a ona za kamerke i cyk mu filmik zrobila , oj pancia pancia poganiaj psiurka , popiesc a nie kameruj!!!!
super skoki ale ucha ma cudne wiesz !!!!
i jak pieknie waruje !!!

makot'a
Jak on się szybko rusza! :P

tak więc to już była końcówka głupawki, bo jak Felka naprawde złapie to wtedy wystarczy kiwnąć jednym palcem albo pstryknąc w palce a Głupek lata po mieszkaniu skacząc przez łóżko jakby mu ktoś terpentyny w dupinke nalał :evil_lol::evil_lol:

Posted

Fides79 napisał(a):
tak więc to już była końcówka głupawki, bo jak Felka naprawde złapie to wtedy wystarczy kiwnąć jednym palcem albo pstryknąc w palce a Głupek lata po mieszkaniu skacząc przez łóżko jakby mu ktoś terpentyny w dupinke nalał :evil_lol::evil_lol:

No, głupawki fajna sprawa :D
U mnie tylko Basta miewa takie humorki szaleńcze, ale mimo wszelkich starań daleko jej do tej szybkości Felka :P
Jednak nie ma to jak mały, zwinny psiak - czasem mam wrażenie, że niektóre psy potrafią się ruszać w przyspieszonym tempie :)

Żądam więcej filmików :evil_lol:

Posted

ooo, to jednak udało Ci się wstawić ten filmik ;) ale widzisz, widzisz, teraz sie nie opędzisz :evil_lol:

makot'a;16548681 napisał(a):
Żądam więcej filmików :evil_lol:

Felusiowe zdjęcia obejrzałam wszystkie, za dużo tego co mi się podoba, żeby zacytować, ale - Felek Mistrzunio! :loveu:

Storczyk śliczny, ja miałam 4, miałam nadzieje na piękną hodowle, ale ostał mi sie ino jeden, reszta padła... za to ten jeden kwitnie mi 2 razy w roku!!!! i mam go już 3 rok :)

bosz... coś zrobiła szczurowi?!?! wygląda jak... wygląda jak... no kurde nawet nie wiem jak wygląda.... :roflt: http://img405.imageshack.us/img405/3741/dscn6782r.jpg

[quote name='Saththa']A taką miałaś nadzieję :diabloti: :turn-l:

serio miałaś nadzieje? :roflt: nadzieja odchodzi ostatnia :diabloti:

[quote name='WATACHA']A to też, ale Leo pobił kiedyś wszelkie rekordy i obsikał sobie brodę takie miał ciśnienie hi,hi

Watacha, Twój Leo to wogóle jest rekordzista, nie tak dawno pisałas u mnie coś o robieniu qpy stojąc na przednich nogach....

ha! wykryłam oszustwo!!! szczur ma paszcze!!!!

[quote name='Fides79']

odrosła?

Posted

Qrna Felek szybki jak meserszmit:roflt:
Lotos dostaje takiej głupawki jak moja Dominika kładzie się spać. Wtedy nie ma pomiłuj i Miśka musi się z nim bawić przez jakieś pół godziny:roflt:

Posted

[quote name='jambi']ooo, to jednak udało Ci się wstawić ten filmik ;) ale widzisz, widzisz, teraz sie nie opędzisz :evil_lol:

echh widzę, że moja naiwność chyba nie ma granic:roll:

Felusiowe zdjęcia obejrzałam wszystkie, za dużo tego co mi się podoba, żeby zacytować, ale - Felek Mistrzunio! :loveu:

bosz... coś zrobiła szczurowi?!?! wygląda jak... wygląda jak... no kurde nawet nie wiem jak wygląda.... :roflt: http://img405.imageshack.us/img405/3741/dscn6782r.jpg
jak pokemon :evil_lol:

ha! wykryłam oszustwo!!! szczur ma paszcze!!!!

odrosła?

a tą zagadkę rozwiązała Sandra

no i chyba teraz wsio jasne moja droga Jambi :razz:

Posted

Doginka napisał(a):
Qrna Felek szybki jak meserszmit:roflt:

Rzeczywiscie niezly jest, niezly :roflt:- daje mu 10 na 10 :lol:.

Doginka napisał(a):
Lotos dostaje takiej głupawki jak moja Dominika kładzie się spać. Wtedy nie ma pomiłuj i Miśka musi się z nim bawić przez jakieś pół godziny:roflt:

A Holly wariuje jak Miki wraca do domu - zamienia sie w istne tornado i kamikadze zarazem :evil_lol: (potrafi nie wyrobic sie na zakrecie do kuchni i wowczas grana jest lodowka :roflt:).

Posted

dziś dostaliśmy paczkę z karmą i innymi bajerami, mamy nożyczki, piłeczkę, płyn do uszu i obroże insektobójczą :)
a tak F zareagował na te zakupy:
[video=youtube;k4O0bumdr6s]http://www.youtube.com/watch?v=k4O0bumdr6s[/video]

Posted

Jaki grzeczniutki ten Twój Felicjanek.

Jami Leo to w ogóle ma sto pomysłów na minutę, nie da rady się z nim nudzić.Kiedyś by skończył żywot przez swoje łakomstwo, ale to już inna historia.Do tego był już panem szambiarzem, ostatnio został panem doktorem.Ach zawsze coś ma w zanadrzu.

Posted

[quote name='WATACHA']Jaki grzeczniutki ten Twój Felicjanek.

hmmm no ja to odbieram czasem ciut inaczej ;)

Jami Leo to w ogóle ma sto pomysłów na minutę, nie da rady się z nim nudzić.Kiedyś by skończył żywot przez swoje łakomstwo, ale to już inna historia.Do tego był już panem szambiarzem, ostatnio został panem doktorem.Ach zawsze coś ma w zanadrzu.

no ja nie wiem, troche zrozumienia, chłopak się stara, zapewnia Wam rozrywki a Ty marudzisz :evil_lol:

Posted

Fides79 napisał(a):
no ja nie wiem, troche zrozumienia, chłopak się stara, zapewnia Wam rozrywki a Ty marudzisz :evil_lol:

W życiu...ja go uwielbiam takiego jakim jest i dzięki niemu mam słabość do sznaucerków.

Posted

Fides79 napisał(a):
dziś dostaliśmy paczkę z karmą i innymi bajerami, mamy nożyczki, piłeczkę, płyn do uszu i obroże insektobójczą :)
a tak F zareagował na te zakupy:

:icon_roc: i Ty chcesz powiedzieć że on tak sie rwał do tego płynu do uszu i obroży insektobójczej? :evil_lol:

WATACHA napisał(a):
W życiu...ja go uwielbiam takiego jakim jest i dzięki niemu mam słabość do sznaucerków.

o, to to to to! to samo bym mogła powiedzieć i ja ;) święta racja! :p

Posted

jambi napisał(a):
:icon_roc: i Ty chcesz powiedzieć że on tak sie rwał do tego płynu do uszu i obroży insektobójczej? :evil_lol:

hi hi tak włąsnie, ale to pewnie dla tego, że nie wie co go czeka :evil_lol:
choć przy wymianie obroży nie było problemów :p