Doginka Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Ciekawi mnie, czy Feluś zbroił coś w pierwszy dzień wiosny:lol::hmmmm: Quote
Fides79 Posted March 22, 2011 Author Posted March 22, 2011 Doginka napisał(a):Ciekawi mnie, czy Feluś zbroił coś w pierwszy dzień wiosny:lol::hmmmm: no tradycyjne pojadł, napił się wody, był na spacerkach, porozrabiał, powycierał brudne łapska w moje spodnie (i chodziłam jak fleja):lol::lol: Quote
Fides79 Posted March 22, 2011 Author Posted March 22, 2011 Tekla64 napisał(a):znaczy wiosna juz w pelni??? no możliwe, bo nawet slonko u nas w końcu wyjrzało, tylko wieje Quote
Fides79 Posted March 22, 2011 Author Posted March 22, 2011 no to pozazdrościłam niektórym i postanowiłam również urozmaicić Felkową galerie o film [video=youtube;BOJ8oEwHpOM]http://www.youtube.com/watch?v=BOJ8oEwHpOM[/video] Quote
kaho Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Wreszcie do Was dotarlam :lol:;). Troche nas nie bylo, ale widze ze Feloslaw nie zmienil sie nic a nic :loveu: - nadal jest z niego wspanialy pogromca szkodnikow :evil_lol:. A na dodatek jak pilnuje swojego lupu :cool3: http://img141.imageshack.us/img141/8253/dscn6784.jpg. Pozdrawiamy serdecznie i obiecujemy bywac u Was regularnie ;). Quote
Tekla64 Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 hihihi pancia go gonila z kamerka w .... telefonie? czy moze z aparatem a chlopak chcial sie z pancia pobawic!!!! cieszyl sie ze pancia wrocila a ona za kamerke i cyk mu filmik zrobila , oj pancia pancia poganiaj psiurka , popiesc a nie kameruj!!!! super skoki ale ucha ma cudne wiesz !!!! i jak pieknie waruje !!! moje tak nie chca maupy jedne Quote
Saththa Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Heheh ale skoczek :) Fajnie go było zobaczyć :) I z bliska i z daleka, super:) Quote
Culineo Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 witamy, witamy :D widzę, że Feluś to niezły rozbójnik :) mój ma takie 'odpały' tylko po kąpieli, albo jak go naprawdę rozbaiwie :) a tak to ciele by spało w domu najchętniej :D a Felusia ucha są najlepsze :) Quote
Fides79 Posted March 22, 2011 Author Posted March 22, 2011 Tekla64 hihihi pancia go gonila z kamerka w .... telefonie? czy moze z aparatem a chlopak chcial sie z pancia pobawic!!!! cieszyl sie ze pancia wrocila a ona za kamerke i cyk mu filmik zrobila , oj pancia pancia poganiaj psiurka , popiesc a nie kameruj!!!! super skoki ale ucha ma cudne wiesz !!!! i jak pieknie waruje !!! makot'a Jak on się szybko rusza! :P tak więc to już była końcówka głupawki, bo jak Felka naprawde złapie to wtedy wystarczy kiwnąć jednym palcem albo pstryknąc w palce a Głupek lata po mieszkaniu skacząc przez łóżko jakby mu ktoś terpentyny w dupinke nalał :evil_lol::evil_lol: Quote
makot'a Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Fides79 napisał(a):tak więc to już była końcówka głupawki, bo jak Felka naprawde złapie to wtedy wystarczy kiwnąć jednym palcem albo pstryknąc w palce a Głupek lata po mieszkaniu skacząc przez łóżko jakby mu ktoś terpentyny w dupinke nalał :evil_lol::evil_lol: No, głupawki fajna sprawa :D U mnie tylko Basta miewa takie humorki szaleńcze, ale mimo wszelkich starań daleko jej do tej szybkości Felka :P Jednak nie ma to jak mały, zwinny psiak - czasem mam wrażenie, że niektóre psy potrafią się ruszać w przyspieszonym tempie :) Żądam więcej filmików :evil_lol: Quote
WATACHA Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Potwierdzam wcześniejsze opinie ucha są cudne. Quote
jambi Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 ooo, to jednak udało Ci się wstawić ten filmik ;) ale widzisz, widzisz, teraz sie nie opędzisz :evil_lol: makot'a;16548681 napisał(a): Żądam więcej filmików :evil_lol: Felusiowe zdjęcia obejrzałam wszystkie, za dużo tego co mi się podoba, żeby zacytować, ale - Felek Mistrzunio! :loveu: Storczyk śliczny, ja miałam 4, miałam nadzieje na piękną hodowle, ale ostał mi sie ino jeden, reszta padła... za to ten jeden kwitnie mi 2 razy w roku!!!! i mam go już 3 rok :) bosz... coś zrobiła szczurowi?!?! wygląda jak... wygląda jak... no kurde nawet nie wiem jak wygląda.... :roflt: http://img405.imageshack.us/img405/3741/dscn6782r.jpg [quote name='Saththa']A taką miałaś nadzieję :diabloti: :turn-l: serio miałaś nadzieje? :roflt: nadzieja odchodzi ostatnia :diabloti: [quote name='WATACHA']A to też, ale Leo pobił kiedyś wszelkie rekordy i obsikał sobie brodę takie miał ciśnienie hi,hi Watacha, Twój Leo to wogóle jest rekordzista, nie tak dawno pisałas u mnie coś o robieniu qpy stojąc na przednich nogach.... ha! wykryłam oszustwo!!! szczur ma paszcze!!!! [quote name='Fides79'] odrosła? Quote
Saththa Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 zdjęcia nie dodawane chronologicznie to i odrosła :D Quote
Doginka Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Qrna Felek szybki jak meserszmit:roflt: Lotos dostaje takiej głupawki jak moja Dominika kładzie się spać. Wtedy nie ma pomiłuj i Miśka musi się z nim bawić przez jakieś pół godziny:roflt: Quote
Fides79 Posted March 23, 2011 Author Posted March 23, 2011 [quote name='jambi']ooo, to jednak udało Ci się wstawić ten filmik ;) ale widzisz, widzisz, teraz sie nie opędzisz :evil_lol: echh widzę, że moja naiwność chyba nie ma granic:roll: Felusiowe zdjęcia obejrzałam wszystkie, za dużo tego co mi się podoba, żeby zacytować, ale - Felek Mistrzunio! :loveu: bosz... coś zrobiła szczurowi?!?! wygląda jak... wygląda jak... no kurde nawet nie wiem jak wygląda.... :roflt: http://img405.imageshack.us/img405/3741/dscn6782r.jpg jak pokemon :evil_lol: ha! wykryłam oszustwo!!! szczur ma paszcze!!!! odrosła? a tą zagadkę rozwiązała Sandra no i chyba teraz wsio jasne moja droga Jambi :razz: Quote
kaho Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Doginka napisał(a):Qrna Felek szybki jak meserszmit:roflt: Rzeczywiscie niezly jest, niezly :roflt:- daje mu 10 na 10 :lol:. Doginka napisał(a): Lotos dostaje takiej głupawki jak moja Dominika kładzie się spać. Wtedy nie ma pomiłuj i Miśka musi się z nim bawić przez jakieś pół godziny:roflt: A Holly wariuje jak Miki wraca do domu - zamienia sie w istne tornado i kamikadze zarazem :evil_lol: (potrafi nie wyrobic sie na zakrecie do kuchni i wowczas grana jest lodowka :roflt:). Quote
Fides79 Posted March 23, 2011 Author Posted March 23, 2011 dziś dostaliśmy paczkę z karmą i innymi bajerami, mamy nożyczki, piłeczkę, płyn do uszu i obroże insektobójczą :) a tak F zareagował na te zakupy: [video=youtube;k4O0bumdr6s]http://www.youtube.com/watch?v=k4O0bumdr6s[/video] Quote
Fides79 Posted March 23, 2011 Author Posted March 23, 2011 nowa wiosenna obróżka ;) i wariacje z piłeczką na smakołyki :evil_lol: [video=youtube;afNOGN5oLIk]http://www.youtube.com/watch?v=afNOGN5oLIk[/video] Quote
WATACHA Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Jaki grzeczniutki ten Twój Felicjanek. Jami Leo to w ogóle ma sto pomysłów na minutę, nie da rady się z nim nudzić.Kiedyś by skończył żywot przez swoje łakomstwo, ale to już inna historia.Do tego był już panem szambiarzem, ostatnio został panem doktorem.Ach zawsze coś ma w zanadrzu. Quote
Fides79 Posted March 23, 2011 Author Posted March 23, 2011 [quote name='WATACHA']Jaki grzeczniutki ten Twój Felicjanek. hmmm no ja to odbieram czasem ciut inaczej ;) Jami Leo to w ogóle ma sto pomysłów na minutę, nie da rady się z nim nudzić.Kiedyś by skończył żywot przez swoje łakomstwo, ale to już inna historia.Do tego był już panem szambiarzem, ostatnio został panem doktorem.Ach zawsze coś ma w zanadrzu. no ja nie wiem, troche zrozumienia, chłopak się stara, zapewnia Wam rozrywki a Ty marudzisz :evil_lol: Quote
WATACHA Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Fides79 napisał(a):no ja nie wiem, troche zrozumienia, chłopak się stara, zapewnia Wam rozrywki a Ty marudzisz :evil_lol: W życiu...ja go uwielbiam takiego jakim jest i dzięki niemu mam słabość do sznaucerków. Quote
jambi Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Fides79 napisał(a):dziś dostaliśmy paczkę z karmą i innymi bajerami, mamy nożyczki, piłeczkę, płyn do uszu i obroże insektobójczą :) a tak F zareagował na te zakupy: :icon_roc: i Ty chcesz powiedzieć że on tak sie rwał do tego płynu do uszu i obroży insektobójczej? :evil_lol: WATACHA napisał(a):W życiu...ja go uwielbiam takiego jakim jest i dzięki niemu mam słabość do sznaucerków. o, to to to to! to samo bym mogła powiedzieć i ja ;) święta racja! :p Quote
Fides79 Posted March 24, 2011 Author Posted March 24, 2011 jambi napisał(a)::icon_roc: i Ty chcesz powiedzieć że on tak sie rwał do tego płynu do uszu i obroży insektobójczej? :evil_lol: hi hi tak włąsnie, ale to pewnie dla tego, że nie wie co go czeka :evil_lol: choć przy wymianie obroży nie było problemów :p Quote
Recommended Posts