Fides79 Posted March 19, 2011 Author Posted March 19, 2011 [quote name='Doginka']A co Ty mu całe podwozie wycięłaś?:hmmmm: http://img5.imageshack.us/img5/9086/dscn6646vr.jpg Ale pozy to Felicjan przybiera ciekawe:lol: Doberek:hand: aa witam :p jeśli chodzi Ci o brak firanek, to tak wycielam mu podwozie hi hi hi powodów jest kilka: raz: wyciera mu się od szelek :roll: dwa: to co sie nie wytrze, to sie kołtuni i potem sa cyrki z rozczesaniem, bo przeciez trzeba sie wiercić i wyrywać bo to tak strasznie boli i ogromna krzywda sie dzieje:shake: trzy: co sie nie wytrze i nie skołtuni samo to sobie Felek wyliże i w ten sposób zrobi własnojęzycznie dredy, ktore i tak trzeba wycinać:evil_lol: tak wiec kłaki na brzuchu są ograniczone do minimum, mnie to nie przeszkadza a nawet ułatwia nasze wspólne życie hi hi hi;) Quote
WATACHA Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Fides79 napisał(a):aa witam :p jeśli chodzi Ci o brak firanek, to tak wycielam mu podwozie hi hi hi powodów jest kilka: raz: wyciera mu się od szelek :roll: dwa: to co sie nie wytrze, to sie kołtuni i potem sa cyrki z rozczesaniem, bo przeciez trzeba sie wiercić i wyrywać bo to tak strasznie boli i ogromna krzywda sie dzieje:shake: trzy: co sie nie wytrze i nie skołtuni samo to sobie Felek wyliże i w ten sposób zrobi własnojęzycznie dredy, ktore i tak trzeba wycinać:evil_lol: tak wiec kłaki na brzuchu są ograniczone do minimum, mnie to nie przeszkadza a nawet ułatwia nasze wspólne życie hi hi hi;) Tak, zgadzam się w 100%, mój jeszcze dodatkowo sobie obsikuje. Ale Felicjan się "przekitrasza". Quote
Fides79 Posted March 19, 2011 Author Posted March 19, 2011 WATACHA napisał(a):Tak, zgadzam się w 100%, mój jeszcze dodatkowo sobie obsikuje. Ale Felicjan się "przekitrasza". hi hi Felek to sobie sika na przednie lapy czasem :roll: Quote
WATACHA Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Fides79 napisał(a):hi hi Felek to sobie sika na przednie lapy czasem :roll: A to też, ale Leo pobił kiedyś wszelkie rekordy i obsikał sobie brodę takie miał ciśnienie hi,hi Quote
Fides79 Posted March 20, 2011 Author Posted March 20, 2011 WATACHA A to też, ale Leo pobił kiedyś wszelkie rekordy i obsikał sobie brodę takie miał ciśnienie hi,hi hi hi hi aaa to dobre :roflt::roflt: F za to kiedyś olał i to doslownie mocno nietrzeźwego kloszarda, który stał za filarem i miał duże kłopoty z zachowaniem równowagi :diabloti: Quote
Fides79 Posted March 20, 2011 Author Posted March 20, 2011 no rzuć, rzuć scura, Pańcia ... mam go, mam go :multi::diabloti: glyść, memlać, moldować, malterować :diabloti::diabloti: Quote
Fides79 Posted March 20, 2011 Author Posted March 20, 2011 aaaaalleeee siem zmenczyłem czas odpocąć Quote
lilo Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Feluś jest strasznie śmieszny - widac że szczur to jego ukochana zabawka - gorzej jak sie calkiem zepsuje- gdzie Ty takiego drugiego dokupisz?? Quote
Fides79 Posted March 20, 2011 Author Posted March 20, 2011 lilo napisał(a):Feluś jest strasznie śmieszny - widac że szczur to jego ukochana zabawka - gorzej jak sie calkiem zepsuje- gdzie Ty takiego drugiego dokupisz?? ten szczuro-pokemon jest już drugi, pierwszy stracił ryjek, uszy, ogon i 2 łapki :evil_lol: a dokupie w Ikea:eviltong: no chyba, że wycofają ze sprzedaży :roll: Quote
makot'a Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Fides79 napisał(a):ten szczuro-pokemon jest już drugi, pierwszy stracił ryjek, uszy, ogon i 2 łapki :evil_lol: a dokupie w Ikea:eviltong: no chyba, że wycofają ze sprzedaży :roll: Trzeba kupić zapas :P Quote
WATACHA Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Fides79 napisał(a):ten szczuro-pokemon jest już drugi, pierwszy stracił ryjek, uszy, ogon i 2 łapki :evil_lol: a dokupie w Ikea:eviltong: no chyba, że wycofają ze sprzedaży :roll: to może od razu zakup większą ilość. Quote
Doginka Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Biedny szczur, że on jeszcze żyje:roflt: No ale jak się ma prywatnego lekarza, który robi operacje plastyczne, to można zabawiać Felka :lol: Quote
lilo Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 ja tam nie wiem czy chciałabym przejsc aż taka metamorfozę po operacji plastycznej ;p Quote
Culineo Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 ten szczrosław jeszcze żyjeeee?! :D wow. a Feluś jaki odpicowany fiu, fiu,fiu :) a tak wgl to witam wieczorową porą :hand: Quote
Saththa Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 http://img859.imageshack.us/img859/9581/dscn6610.jpg ooo lewitacja :) Widze, że szczur to szczur jeszcze http://img218.imageshack.us/img218/7774/dscn6632.jpg a nie pokemon :) Pozdrawiamy i głaskamy:) Quote
Fides79 Posted March 20, 2011 Author Posted March 20, 2011 makot'a Trzeba kupić zapas :P WATACHA to może od razu zakup większą ilość. hi hi hi mamy w zapasie inne atrakcje jakby co ;) szczur na zdjeciach jeszcze wygląda jak szczur a nie pokemon, bo to zdjęcia sprzed metamorfozy lilo ja tam nie wiem czy chciałabym przejsc aż taka metamorfozę po operacji plastycznej ;p ha ha ha ja tez nie wiem czy bym tak chciała klaudusia0219 ten szczrosław jeszcze żyjeeee?! :-D wow. a Feluś jaki odpicowany fiu, fiu,fiu :smile: a tak wgl to witam wieczorową porą :hand: oo Klaudusiu witaj po przerwie :multi: ahedok witam, śliczny Feluś <3 zapraszam do Iryska ooo witam witam :lol: a moze jakiś link?? Quote
Tekla64 Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 mnie sie podoba to co Felus robi z tym szczurem o przynajmniej ja nie mam az tak dziwnych psow hihihi witamy sie wiosennie Quote
weszka Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Świetna sesja ze szczurem. Moje tez takiego mają tylko kremowego ale aż tak się nad nim nie pastwią i dzięki temu ma juz ze 2 lata i jest w całości. Nie licząc lekko przetartego ogonka ;) Quote
Fides79 Posted March 21, 2011 Author Posted March 21, 2011 weszka napisał(a):Świetna sesja ze szczurem. Moje tez takiego mają tylko kremowego ale aż tak się nad nim nie pastwią i dzięki temu ma juz ze 2 lata i jest w całości. Nie licząc lekko przetartego ogonka ;) hi hi u nie kremowy szybko by zmienił kolor na szaro-bury:roll: szkoda, ze tych dużych nie ma brązowych albo szarych, u nas sa tylko kremowe i czarne, w innych kolorach sa ale te malutkie Quote
makot'a Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Te szczury to widzę, że mają wesołe życie :P Quote
Recommended Posts