Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Doginka']A co Ty mu całe podwozie wycięłaś?:hmmmm:
http://img5.imageshack.us/img5/9086/dscn6646vr.jpg

Ale pozy to Felicjan przybiera ciekawe:lol:
Doberek:hand:

aa witam :p

jeśli chodzi Ci o brak firanek, to tak wycielam mu podwozie hi hi hi
powodów jest kilka:
raz: wyciera mu się od szelek :roll:
dwa: to co sie nie wytrze, to sie kołtuni i potem sa cyrki z rozczesaniem, bo przeciez trzeba sie wiercić i wyrywać bo to tak strasznie boli i ogromna krzywda sie dzieje:shake:
trzy: co sie nie wytrze i nie skołtuni samo to sobie Felek wyliże i w ten sposób zrobi własnojęzycznie dredy, ktore i tak trzeba wycinać:evil_lol:
tak wiec kłaki na brzuchu są ograniczone do minimum, mnie to nie przeszkadza a nawet ułatwia nasze wspólne życie hi hi hi;)

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fides79 napisał(a):
aa witam :p

jeśli chodzi Ci o brak firanek, to tak wycielam mu podwozie hi hi hi
powodów jest kilka:
raz: wyciera mu się od szelek :roll:
dwa: to co sie nie wytrze, to sie kołtuni i potem sa cyrki z rozczesaniem, bo przeciez trzeba sie wiercić i wyrywać bo to tak strasznie boli i ogromna krzywda sie dzieje:shake:
trzy: co sie nie wytrze i nie skołtuni samo to sobie Felek wyliże i w ten sposób zrobi własnojęzycznie dredy, ktore i tak trzeba wycinać:evil_lol:
tak wiec kłaki na brzuchu są ograniczone do minimum, mnie to nie przeszkadza a nawet ułatwia nasze wspólne życie hi hi hi;)

Tak, zgadzam się w 100%, mój jeszcze dodatkowo sobie obsikuje.
Ale Felicjan się "przekitrasza".

Posted

WATACHA napisał(a):
Tak, zgadzam się w 100%, mój jeszcze dodatkowo sobie obsikuje.
Ale Felicjan się "przekitrasza".

hi hi Felek to sobie sika na przednie lapy czasem :roll:

Posted

Fides79 napisał(a):
hi hi Felek to sobie sika na przednie lapy czasem :roll:

A to też, ale Leo pobił kiedyś wszelkie rekordy i obsikał sobie brodę takie miał ciśnienie hi,hi

Posted

WATACHA

A to też, ale Leo pobił kiedyś wszelkie rekordy i obsikał sobie brodę takie miał ciśnienie hi,hi

hi hi hi aaa to dobre :roflt::roflt:

F za to kiedyś olał i to doslownie mocno nietrzeźwego kloszarda, który stał za filarem i miał duże kłopoty z zachowaniem równowagi :diabloti:

Posted

Feluś jest strasznie śmieszny - widac że szczur to jego ukochana zabawka - gorzej jak sie calkiem zepsuje- gdzie Ty takiego drugiego dokupisz??

Posted

lilo napisał(a):
Feluś jest strasznie śmieszny - widac że szczur to jego ukochana zabawka - gorzej jak sie calkiem zepsuje- gdzie Ty takiego drugiego dokupisz??

ten szczuro-pokemon jest już drugi, pierwszy stracił ryjek, uszy, ogon i 2 łapki :evil_lol:

a dokupie w Ikea:eviltong: no chyba, że wycofają ze sprzedaży :roll:

Posted

Fides79 napisał(a):
ten szczuro-pokemon jest już drugi, pierwszy stracił ryjek, uszy, ogon i 2 łapki :evil_lol:

Trzeba kupić zapas :P

Posted

Fides79 napisał(a):

to może od razu zakup większą ilość.

Posted

makot'a
Trzeba kupić zapas :P

WATACHA
to może od razu zakup większą ilość.

hi hi hi mamy w zapasie inne atrakcje jakby co ;)

szczur na zdjeciach jeszcze wygląda jak szczur a nie pokemon, bo to zdjęcia sprzed metamorfozy

lilo
ja tam nie wiem czy chciałabym przejsc aż taka metamorfozę po operacji plastycznej ;p

ha ha ha ja tez nie wiem czy bym tak chciała

klaudusia0219
ten szczrosław jeszcze żyjeeee?! :-D wow.
a Feluś jaki odpicowany fiu, fiu,fiu :smile:
a tak wgl to witam wieczorową porą :hand:

oo Klaudusiu witaj po przerwie :multi:

ahedok
witam, śliczny Feluś <3

zapraszam do Iryska

ooo witam witam :lol:
a moze jakiś link??

Posted

Świetna sesja ze szczurem. Moje tez takiego mają tylko kremowego ale aż tak się nad nim nie pastwią i dzięki temu ma juz ze 2 lata i jest w całości. Nie licząc lekko przetartego ogonka ;)

Posted

weszka napisał(a):
Świetna sesja ze szczurem. Moje tez takiego mają tylko kremowego ale aż tak się nad nim nie pastwią i dzięki temu ma juz ze 2 lata i jest w całości. Nie licząc lekko przetartego ogonka ;)

hi hi u nie kremowy szybko by zmienił kolor na szaro-bury:roll:

szkoda, ze tych dużych nie ma brązowych albo szarych, u nas sa tylko kremowe i czarne, w innych kolorach sa ale te malutkie