Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Chi - takie małe spóźnienie to pikuś ;) , dziękujemy :)

Watacha - witamy w naszej galeryjce :multi:zapraszamy do częstych odwiedzin i dziękujemy za życzenia :p

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

lilo napisał(a):
przypelętałam się i ja ... z wątku Dżambi :) Faluś jest uroooczy przez duże U :)

No właśnie i ja stamtąd przypełzłam

Posted

lilo
przypelętałam się i ja ... z wątku Dżambi :smile: Faluś jest uroooczy przez duże U :smile:

aa witam :lol: cieszę, ze nowa wielbicielka psiów nam przybyła :multi:

WATACHA

No właśnie i ja stamtąd przypełzłam

nie ważne skąd, ważne że jesteście, mam nadzieję, że na dłuzej :p

niektórzy pewnie pamiętają jak Felek zalatwił swojego gwiazdkowego szczura i jak go ratowałam coby wyglądał jak nowy,
no to teraz F postanowił ponownie wyładować swoje psie fiu bździu na biednej zabawce:

niestety tym razem nie obeszło się bez drastycznych kroków :roll: w efekcie czego mamy teraz takiego pluszowego stfforka :razz:

Posted

[quote name='Fides79']dzisiaj u nas było szaro i pochmurno a od 13:00 nieustannie pada i leje, wiec na poprawe nastroju takie moje skromne kwiatki:

kwiatki śliczne i zabawka Felka i oczuwiście sam Feluś!

Posted

ooo teraz to jakis żabokretoszczur jest!!!!
poczekamy, po kazdym intensywnym zjmowaniu sie Felka coraz wiecej osobowosci wychodzi z tego zwierza, ciekawe co bedzie zas pozniej

Posted

[quote name='Tekla64']ooo teraz to jakis żabokretoszczur jest!!!!
poczekamy, po kazdym intensywnym zjmowaniu sie Felka coraz wiecej osobowosci wychodzi z tego zwierza, ciekawe co bedzie zas pozniej

hi hi tego nie wie nikt, nawet sam Felicjan :lol:

Saththa

A taką miałaś nadzieję :diabloti: :turn-l:

ooo ja naiwna :roll::angryy:

Posted

Tekla64
a moze wlasnie dobitnie trzeba by bylo?

echhh postanowiłam być twarda, wytrwała i konsekwentna w swym ignorowaniu tejże osóbki :evil_lol:

eria
http://img405.imageshack.us/img405/3741/dscn6782r.jpg
FIDES JESTEŚ MISTRZEM ! NO PO PROSTU LEŻĘ POD BIURKIEM I PĘKAM ZE ŚMIECHU ! AMPUTOWAŁAŚ SZCZUROWI NOS I ZROBIŁAŚ TO W TAK DOSKONAŁY SPOSÓB,ŻE TO TERAZ JEST POKEMON :sweetCyb::sweetCyb: FIDES TY SIE KOBITO MIJASZ Z POWOŁANIEM ! TY ZOSTAŃ CHIRURGIEM PLASTYCZNYM !!

no toś mnie załatwiła, jak przeczytałam Twój komentarz to mam teraz klawiature w przegryzionych kluskach z goracego kubka :razz::roll:

chirurgiem plastycznym? prosze bardzo ale tylko stworów pluszowych :eviltong::evil_lol:

Posted

Buahahahaha nawet ryczałam ze śmiechu widząc nowe oblicze szczura :laugh2_2::laugh2_2: a chwilę później propozycję

FIDES TY SIE KOBITO MIJASZ Z POWOŁANIEM ! TY ZOSTAŃ CHIRURGIEM PLASTYCZNYM !!
:roflt::roflt::roflt:

PS. Śliczny storczyk. Ja coś nie mam ręki do kwiatów ale ostatnio zaryzykowałam i też kupiłam storczyka - póki co ładnie rośnie i o dziwo Totek go olewa!

Posted

Spóźnione, ale szczere życzenia kolejnych wspólnie spędzonych lat Felicjana z Tobą w zdrowiu, szczęściu i zabawie :buzi:

A spóźniłam się, bo wczoraj miałam magika do kopów, który miał je trochę oczyścić ze śmieci, a w sumie tak namieszał, że do tej pory się jeszcze męczę z ich ustawieniami i bałaganem jaki mi magik pozostawił:mad: Że nie wspomnę już o kilku usuniętych programach:mad:

A Felusiowi jak widzę poprawiłaś uszka:lol::klacz: Ślicznie wygląda z tą czerwoną kokardą:loveu:

Posted

[quote name='weszka']Buahahahaha nawet ryczałam ze śmiechu widząc nowe oblicze szczura :laugh2_2::laugh2_2: a chwilę później propozycję :roflt::roflt::roflt:

PS. Śliczny storczyk. Ja coś nie mam ręki do kwiatów ale ostatnio zaryzykowałam i też kupiłam storczyka - póki co ładnie rośnie i o dziwo Totek go olewa!

Ale, że dosłownie ?:D

Posted

no to propozycje zostania chirurgiem plastycznym przemyśle, moze powinnam sie przekwalifikowac bo w robocie kicha straszna i nie wiadomo co to bedzie :hmmmm::knuje:

Doginka
Spóźnione, ale szczere życzenia kolejnych wspólnie spędzonych lat Felicjana z Tobą w zdrowiu, szczęściu i zabawie :buzi:

A spóźniłam się, bo wczoraj miałam magika do kopów, który miał je trochę oczyścić ze śmieci, a w sumie tak namieszał, że do tej pory się jeszcze męczę z ich ustawieniami i bałaganem jaki mi magik pozostawił:mad: Że nie wspomnę już o kilku usuniętych programach:mad:

dziekujemy :)
jestes usprawiedliwiona ;)

Doginka
A Felusiowi jak widzę poprawiłaś uszka:lol::klacz: Ślicznie wygląda z tą czerwoną kokardą:loveu:

no to jestes pierwsza, która zauważyła, że mu uszka deczko obrobiłam, no ale jak miał byc elegancik to musiałam ;)
nie obyło się bez stresu z mojej strony, i wiercenia i niezadowolenia z Felka, w efekcie czego trafiło nam sie małe uszczypniecie no i później to dopiero była gimnastyka :evil_lol: