Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hi hi a juz miałam pytać "gdzie te goście?"
no ale przychodzą :multi:
dziękujemy Magdo bardzo za piekne życzenia

jak impreza to impreza proszem się częstować

:knajpa::eating::beerchug:

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ano to , wasze zdrowko i samej dobroci !!!!
pewnie ze my juz mozemy zaczac , bomysle sobie ze Felicjan wygarl los na loterii zesta sie spikneli razem!!!!
a tobie tez z nim dobrze bo czeka na ciebie i wypatruje oknem codzien!!!!

a to pokrotce opowiedz jak wam sie to wsystko ukaldalo, jakie mielista zgrzyty a jakie radochy wspolne na samym poczatku

Posted

łooo i ja spóżniona ale z futrem byłam coby m ispokoj dał :D

No więc zaczne od uderzającej różnicy między "było" a "jest":)

I jak Tekla napisała:

bomysle sobie ze Felicjan wygarl los na loterii zesta sie spikneli razem!!!!
Właśnie właśnie :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu:

Zdrowie Wasze!!

:sabber::popcorn::pepsi::laola::cunao::knajpa::beerchug:

:multi::multi:

Posted

ano czasem mnie wygląda, czasem "demoluje" mieszkanie, jest upierdliwy, dziamie bez powodu, ciągnie na smyczy, awanturuje sie do innych psów i nieraz wkurza mnie na maksa
aleee.....
aleee..
nie wyobrażam sobie powrotów do zupelnie pustego mieszkania :p

Posted

Przepraszam za spóźnienie - obowiązki ;)

Piękna rocznica! Przemiana Felutka jest ogromna na zewnątrz ale myślę że największa w środku - jest kochany, szczęśliwy, zadbany i bezpieczny. A Ty masz swojego cudownego towarzysza na dobre i na złe :loveu: Wielu wspaniałych lat razem! :loveu:

I prezenty :)

i dla Ciebie

Posted

musze sie przynac ze calosci galeryji nie przeczytalam ale poczatkowe historyjki poznalam ale nie za wiele
za to to co mnie interesowa to cobys nam powiedziala , co musial Felus w sobie zmienic , co w poprzednim jego zyciu bylo takiego ze musialas naprawiac, korygowac

Posted

ooo jaka kość :crazyeye: dziękuję w imieniu Felutka :p

a odpowiadając Tobie Magdo, to cięzko mi powiedzieć czego był a czego nie był nauczony F u poprzednich właścicieli
jak trafil do mnie pierwszą rzeczą jaka się rzucała w oczy to byl brak umiejetności chodzenia na smyczy i ogromna ilośc skakania oraz ciągle darcie paszczy
w tej chwili sytuacja we wszystkich przypadkach jest w miare opanowana
pracujemy nad awanturnictwem w stosunku do innych piesków
a no i ze wzgledu na ucieczki F rzadko biega luzem, no ale po wolutku i to zmieniamy ;)
na początku naszego wspólnego życia Feluś byl mocno zaniedbany, nie przepadał za bliskim kontaktem (teraz sam sie pakuje na kolana), w czasie zabawy łapał zębami (delikatnie ale jednak).
nie obyło się także bez strat materialno-rzeczowych, zniszczył mi 2 pary butów, pogryzł kapcie i jedna książkę.
przez pierwszych kilka dni nie chciał jesc, ale to szybko minęło i nie mamy problemów z jedzeniem:p

no ale co by nie było za nudno i refleksyjnie to
:laola::chlup::chlup::knajpa::beerchug::cunao:

Posted

weszka

Piękna rocznica! Przemiana Felutka jest ogromna na zewnątrz ale myślę że największa w środku - jest kochany, szczęśliwy, zadbany i bezpieczny. A Ty masz swojego cudownego towarzysza na dobre i na złe :loveu: Wielu wspaniałych lat razem! :loveu:

I prezenty :smile:

oooo to dla mnie??

cała ta smakowita kość??

ooojjjeeejj Pańcia widziałaś?? ale fajna ta ciocia Weska :p

dzienkujem cioci Wesce i wsysztkim ciocim co dziś przyszedły na naszą impereske :lol:

:knajpa::drink1::beerchug:

Posted

weszka
Takie opowieści nigdy nie są nudne.

To zdrówko dla was!

Saththa
Popeiram nie są nudne :smile:

Zrobiłam zakupy :evil_lol::evil_lol:

:crazyeye: łooooj Pańcia ja nie mogę na to patrzeć, jak Ty jutlo do roboty wstaniesz, hę?

no jakoś dam rade (chyba) :roll:

Posted

weszka napisał(a):
Wzruszyłam się foto-historyjką :loveu:

Sandra łomatko ale zakupy! A ja rańcem muszę wstać do pracy :crazyeye:

no to się cieszę, że się spodobała historyjka ;)
a do pracy to ja też muszę wstać, niestety :roll:

Posted

I kolejna też :loveu:

Na mnie już czas. Dziękuję za zaproszenie i miło spędzony czas. Biorę jeszcze kieliszek na wynos :cool3: i wypiję już w łóżeczku za Was :p Dobranoc! Głaski dla niezwykle dzisiaj eleganckiego Felusia :loveu:

Posted

dziękujemy Weszko, że od nas zajrzałaś, mam nadzieje, że bedziesz już stałym gościem :p

aa mnie sie jeszcze przypomnialo, że Felutek z uwielbieniem ściągał pranie z suszarki, wyciągal brudne ubrania z kosza na pranie i z reguły robił to przez 1,5cm dziurki, lizał kaloryfer, zżerał mnóstwo ulicznych i parkowych śmieci, bał się jazdy samochodem,
do dzis za nią nie przepada, boi się worków na śmieci, plastikowych torebek i folii aluminiowej :roll:

Posted

oooo widze ze impreza bogata byla!!!! a teraz odsypiaja hihihi

mnie wczoraj wywalilo z neta! nawet sie pozegnac nie zdazylam sorki
ale dzis nadrobilam zaleglosci
dopytywalam sie o takie wspominkowe rzeczy bo sprawailo mi wiele radosci a i zajmowalo mnie bardzo odgadywanie co sie wczesniej moglo dziac z Tekla i z Hektorem, na przyklad Tekla napewno byla bita , wiele czasu minelo nim uwierzyla ze u nas jest troche inaczej, Hektor byl napewno szkolony, napewno mial kontakt z dziecmi,wozkami itd itp, mial uraz i wiele godnosci ale chyba tez byl czesto karcony reka i takie tam , odgadywanie co i jak powinnismy dalej robic

Felus cudownie sie prezentuje w gali !!!! i widac ze zadowolny z tej imprezy a i Pancia mial radoche!!!
fotohistoryjka super

sciskamy was jeszcze raz i czekamy na dalszy ciag historyjek, fotografiii i pogadanek!!!

Posted

O rrrajciu! taka okazja!!!! no to Buziaki dla Was!!!!! i wielu lat w szczęściu i radości :)

ja przepraszam, że nie zdążyłam na imprezke, ale wiecie jak to u mnie jest z dostępem do kompa wieczorami :oops: wybaczcie zatem kochani - i ze szczerego serca, jeszcze raz dla Was - wszystkiego naj naj!!! oglądając te fotki z Felkowej przemiany, widac jak się chłopak zmienił, jaką "metamorfozę" przeszedł - i nie mówię tylko o futerku ;)

Poza tym, nie wiem jak inni, ale ja tu widze wyraźnie, że Wy się kochacie ;) że bez siebie juz życ nie możecie co? i jeszcze coś, widzę Kingus, że ten psiak miał naprawdę szczęście, że trafił na Ciebie, widac musi tak czasem być, troche złego w życiu po to, aby potem trafić na to lepsze ;)

[quote name='Fides79'] [SIZE=5][SIZE=5][SIZE=5]i czekamy wspólnie:

i bardzo bardzo podoba mi się to zdjęcie:
http://img220.imageshack.us/img220/8153/dscn6394.jpg - jaki błysk w Oku!

Posted

ooo dziękujemy cioci Dżambi za dobre słówko :lol:

Poza tym, nie wiem jak inni, ale ja tu widze wyraźnie, że Wy się kochacie ;) że bez siebie juz życ nie możecie co? i jeszcze coś, widzę Kingus, że ten psiak miał naprawdę szczęście, że trafił na Ciebie, widac musi tak czasem być, troche złego w życiu po to, aby potem trafić na to lepsze ;)

no cóż, kocham tą małą wstrętną Mendę
Trudno powiedziec gdzie by trafił, gdybym nie wypatrzyła ogłoszenia w necie, na którym bylo widać niezbyt wyraźnie małą czarną kupkę futra z czymś co świeciło jak oczy.
Poprzedni wlasciciele się nie popisali odpowiedzialnością, dobre w tym wszystkim jest to, że dali ogłoszenie a nie wyrzucili psa za brame albo wywieźli do lasu. Nie sprawdzali jednak do jakiego domu i jakich warunków oddaja psa.
Poniewaz bardzo chciałam mieć takiego "własnego" i "tylko mojego" psa od dobrych kilkunastu lat, to w chwili gdy nadarzyła sie taka okazja długo sie nie zastanawiałam ;)
I tak juz sobie razem żyjemy 2 latka, które bardzo szybko minęły :p

Posted

Ale mnie ominęła impreza !
Pozostaje mi teraz złożyć spóźnione ale szczere gratulacje i życzenia,oby było jeszcze dużo dużo takich szczęśliwych wspólnych rocznic !

Posted

Dzień dobry.Spóźniłam się na jakąś bibę, napitki, ciasteczka, ale nic za rok też będzie impreza.Życzę Wam jeszcze wielu, wielu lat spędzonych w szczęściu.