Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja tam mysle ze chlopak nie wlaczyl z koldra ino panci przygotowywal lozeczko po szybkim prysznicu jak w kazdym dobrym hotelu ma to miejsce hihihi
ale Felus sie piknie przentuje taki wiosenny odfutrzony
a on nie mial checi pogonic tych kaczkow????

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

chi23
Super Felek wyglada!!:razz:
Ja na pewno idę na miedzynarodówkę w Łodzi:eviltong:

dziękujemy, a na wystawe też się wybieram :p

Tekla64
ja tam mysle ze chlopak nie wlaczyl z koldra ino panci przygotowywal lozeczko po szybkim prysznicu jak w kazdym dobrym hotelu ma to miejsce hihihi

eeee tam, mnie powiedział, że go kordła zaatakowała i ja mu wierzę, a Ty nie psuj efektu historyjki :eviltong:

Tekla64
ale Felus sie piknie przentuje taki wiosenny odfutrzony
a on nie mial checi pogonic tych kaczkow????

ano nawet sie prezentuje, co prawda miał atak totalnej głupawki, skakania, tarzania, kręcenia sie jak bączek, no ale nowy park, nowe zapachy to i palma mu odbiła :diabloti:
a co do kaczek to nie wiem, pewno jakby sie mógł do nich dostac i te zaczęłyby uciekac to by je pogonił :evil_lol:

Posted

Oj wiosna jak wszystkie sznaucery odfutrzają ;) Śmiesznie, że strzyżesz Felutka na krzesełku ;) No i podziwiam, że dajesz radę nożyczkami i tak ci to wychodzi. Z uwag to bym jeszcze uszka ładnie przycięła (przynajmniej brzegi żeby kudły nie sterczały)... (nie bij ;))

edit. na wystawie może my też będziemy. Rok temu byłyśmy, a i wcześniej parę razy.

Posted

[quote name='weszka']Oj wiosna jak wszystkie sznaucery odfutrzają ;) Śmiesznie, że strzyżesz Felutka na krzesełku ;) No i podziwiam, że dajesz radę nożyczkami i tak ci to wychodzi. Z uwag to bym jeszcze uszka ładnie przycięła (przynajmniej brzegi żeby kudły nie sterczały)... (nie bij ;))

edit. na wystawie może my też będziemy. Rok temu byłyśmy, a i wcześniej parę razy.[/QUOTE]

a za co bym miała bić???
co do uszu to wiem, ze nie są idealne, ale chyba F nie odpowiada dźwięk strzyżonej na nich sierści bo sie wierci i trzepie łepetyną a ja się boję żeby go nie zaciąć
ale zaczełam sie też zastanawiać, czy nie zostac przy tej formie cięcia, a kasy wydawanej na fryzjera nie odłozyc na zakup maszynki :cool3:

a na krzesełku jakoś tak wygodniej, choć później plecy bola, ale na stole F czuje sie niepewnie i łapy mu się rozjeżdżają

a co do wystawy, to w takim razię będę Cię wypatrywać ;)

Posted

"nie bij" bo niektórzy się czasem obruszają za uwagi, a ja tak z życzliwości tylko :)
Myślę że zbiórka na maszynkę jest dobrym pomysłem. Takie małe ciałko raz dwa sobie zrobisz, a i Felek pewnie będzie bardziej zadowolony że pańcia przy nim gmera, a nie fryzjera.

W sprawie wystawy to będziemy meldować czy jedziemy ;)

Posted

[quote name='weszka']"nie bij" bo niektórzy się czasem obruszają za uwagi, a ja tak z życzliwości tylko :)
Myślę że zbiórka na maszynkę jest dobrym pomysłem. Takie małe ciałko raz dwa sobie zrobisz, a i Felek pewnie będzie bardziej zadowolony że pańcia przy nim gmera, a nie fryzjera.

W sprawie wystawy to będziemy meldować czy jedziemy ;)[/QUOTE]

ale ja wiem, ze z zyczliwości a nie złośliwie :p
a Felek tak samo sie kreci i kombinuje, tylko u fryzjera bywa uwiązany hi hi hi

zreszta sama widzę że nie wsio jest na cacy zrobione, choć sobie myśle ze jak na same nożyczki to ujdzie a moze z czasem dojde do lepszej wprawy, to dopiero drugie takie wlasnoręczne ciachnięcie :roll:

Posted

pewnie ze tak wlasnie powinnas zrobic , zakupc se maszynkie i zaczas doprowadzac do perfekcji Felutka a malo tego bedzie tak jak sama bedzies chciala i jeszcze lepsze ze jak sknocisz to za wielkich pretensji sie do siebie nie ma a nie palcisz za to hihihi wiec mniej boli.
wisz o co mi chodzi no nie?

Posted

Tekla64
tych kulezanke to mogalbys zapodac ddeczko wiecej co???

no nie mogłam bo te wielkie pchały na mnie swoje tyłki i podtykaly łby coby je miziać i drapac :evil_lol:

weszka
Feluś to chyba jest duchem ;-) tylko się ukrywa, ale na niektórych fotach wychodzi jego drugie ja ;-)

hi hi drugie ja to z niego wychodzi nie tylko na niektórych fotach :diabloti::roll: