Tekla64 Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 ja tam mysle ze chlopak nie wlaczyl z koldra ino panci przygotowywal lozeczko po szybkim prysznicu jak w kazdym dobrym hotelu ma to miejsce hihihi ale Felus sie piknie przentuje taki wiosenny odfutrzony a on nie mial checi pogonic tych kaczkow???? Quote
Fides79 Posted March 12, 2011 Author Posted March 12, 2011 chi23 Super Felek wyglada!!:razz: Ja na pewno idę na miedzynarodówkę w Łodzi:eviltong: dziękujemy, a na wystawe też się wybieram :p Tekla64 ja tam mysle ze chlopak nie wlaczyl z koldra ino panci przygotowywal lozeczko po szybkim prysznicu jak w kazdym dobrym hotelu ma to miejsce hihihi eeee tam, mnie powiedział, że go kordła zaatakowała i ja mu wierzę, a Ty nie psuj efektu historyjki :eviltong: Tekla64 ale Felus sie piknie przentuje taki wiosenny odfutrzony a on nie mial checi pogonic tych kaczkow???? ano nawet sie prezentuje, co prawda miał atak totalnej głupawki, skakania, tarzania, kręcenia sie jak bączek, no ale nowy park, nowe zapachy to i palma mu odbiła :diabloti: a co do kaczek to nie wiem, pewno jakby sie mógł do nich dostac i te zaczęłyby uciekac to by je pogonił :evil_lol: Quote
weszka Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Oj wiosna jak wszystkie sznaucery odfutrzają ;) Śmiesznie, że strzyżesz Felutka na krzesełku ;) No i podziwiam, że dajesz radę nożyczkami i tak ci to wychodzi. Z uwag to bym jeszcze uszka ładnie przycięła (przynajmniej brzegi żeby kudły nie sterczały)... (nie bij ;)) edit. na wystawie może my też będziemy. Rok temu byłyśmy, a i wcześniej parę razy. Quote
Fides79 Posted March 12, 2011 Author Posted March 12, 2011 [quote name='weszka']Oj wiosna jak wszystkie sznaucery odfutrzają ;) Śmiesznie, że strzyżesz Felutka na krzesełku ;) No i podziwiam, że dajesz radę nożyczkami i tak ci to wychodzi. Z uwag to bym jeszcze uszka ładnie przycięła (przynajmniej brzegi żeby kudły nie sterczały)... (nie bij ;)) edit. na wystawie może my też będziemy. Rok temu byłyśmy, a i wcześniej parę razy.[/QUOTE] a za co bym miała bić??? co do uszu to wiem, ze nie są idealne, ale chyba F nie odpowiada dźwięk strzyżonej na nich sierści bo sie wierci i trzepie łepetyną a ja się boję żeby go nie zaciąć ale zaczełam sie też zastanawiać, czy nie zostac przy tej formie cięcia, a kasy wydawanej na fryzjera nie odłozyc na zakup maszynki :cool3: a na krzesełku jakoś tak wygodniej, choć później plecy bola, ale na stole F czuje sie niepewnie i łapy mu się rozjeżdżają a co do wystawy, to w takim razię będę Cię wypatrywać ;) Quote
weszka Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 "nie bij" bo niektórzy się czasem obruszają za uwagi, a ja tak z życzliwości tylko :) Myślę że zbiórka na maszynkę jest dobrym pomysłem. Takie małe ciałko raz dwa sobie zrobisz, a i Felek pewnie będzie bardziej zadowolony że pańcia przy nim gmera, a nie fryzjera. W sprawie wystawy to będziemy meldować czy jedziemy ;) Quote
Fides79 Posted March 12, 2011 Author Posted March 12, 2011 [quote name='weszka']"nie bij" bo niektórzy się czasem obruszają za uwagi, a ja tak z życzliwości tylko :) Myślę że zbiórka na maszynkę jest dobrym pomysłem. Takie małe ciałko raz dwa sobie zrobisz, a i Felek pewnie będzie bardziej zadowolony że pańcia przy nim gmera, a nie fryzjera. W sprawie wystawy to będziemy meldować czy jedziemy ;)[/QUOTE] ale ja wiem, ze z zyczliwości a nie złośliwie :p a Felek tak samo sie kreci i kombinuje, tylko u fryzjera bywa uwiązany hi hi hi zreszta sama widzę że nie wsio jest na cacy zrobione, choć sobie myśle ze jak na same nożyczki to ujdzie a moze z czasem dojde do lepszej wprawy, to dopiero drugie takie wlasnoręczne ciachnięcie :roll: Quote
Tekla64 Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 pewnie ze tak wlasnie powinnas zrobic , zakupc se maszynkie i zaczas doprowadzac do perfekcji Felutka a malo tego bedzie tak jak sama bedzies chciala i jeszcze lepsze ze jak sknocisz to za wielkich pretensji sie do siebie nie ma a nie palcisz za to hihihi wiec mniej boli. wisz o co mi chodzi no nie? Quote
Fides79 Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 wiem, wiem :) dla odmiany trochę kotów: Portos Quote
Saththa Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 http://img855.imageshack.us/img855/964/13032011009.jpg hehehhe widzę :D I widze też nowy banerek:D Quote
Fides79 Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 a to nasze dzisiejsze wariacje nt. fotografii ;) Quote
Fides79 Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 i żeby nie było, że Feluś ciągle z nadąsaną minką Quote
Tekla64 Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 tych kulezanke to mogalbys zapodac ddeczko wiecej co??? Felus w roznistych pozach i aranzacjach pikny jest!!! no ale usmiechniety polgebkiem jest cudowny!!! Quote
Saththa Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 http://img138.imageshack.us/img138/4808/dscn6698.jpg cyklop kurde :) Bardzo fajna dosłownie wariacja:D Quote
weszka Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Feluś to chyba jest duchem ;) tylko się ukrywa, ale na niektórych fotach wychodzi jego drugie ja ;) Quote
Fides79 Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 Tekla64 tych kulezanke to mogalbys zapodac ddeczko wiecej co??? no nie mogłam bo te wielkie pchały na mnie swoje tyłki i podtykaly łby coby je miziać i drapac :evil_lol: weszka Feluś to chyba jest duchem ;-) tylko się ukrywa, ale na niektórych fotach wychodzi jego drugie ja ;-) hi hi drugie ja to z niego wychodzi nie tylko na niektórych fotach :diabloti::roll: Quote
malawaszka Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 hahah wariacje nt fotografii :klacz: istne zaleństwo :D pięknie Ci wyszło nożyczkami!!!! wow! Quote
puchu Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Świetne zdjęcia :) Uśmiechnięty pychol przecudny :) Quote
Chantell Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 http://img8.imageshack.us/img8/3301/dscn6642w.jpg pierwsza myśl pluszak gremlina! xDDD Quote
Saththa Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 http://img683.imageshack.us/img683/7712/dscn6492n.jpg "Zostawi mnie, czy nie zostawi... z tym aparatem kiedyś sam na sam?" Quote
Recommended Posts