Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tekla64 napisał(a):
no nie ma to jednak jak przyjemnosc z kapieli ktora bije az z Felutka!!!!!
wyglada.... jak kazdy kapany sznup , ale Sandra ma racje wielki podziw dla F.. za opanowanie ja zadnemu nie zrobie zdjecia w kapieli domowej za diachla!!!!
no i uzananie dal ciebie Kingus za tak piekny reportaz, znaczy ze w zasadzie nie popelniam wielkich bledow kapiac moje .... czasem .

za to puszysty pachnacy PAN FELICJAN noooo nie do pobicia!!!! boski jest i jaki uczesany hihihi

no i musze dodac tekst

widzisz jednak powinnas czesciej kapac Felka popatrz ino jak sie do niego czystego pachnacego zlecialy psy !!!! i jaka roznorodnosc!!!!
pomysl i przyuwa czy przypadkiem odpicowany F nie ma wiekszego brania ??? hihihi

hi hi w brodziku to F stoi zazwyczaj jakby szedł na ścięcie, z wielce zbolałą miną :roll:

a co do "brania", to bez różnicy, jak jest towarzystwo z którym się nawzajem lubią i tolerują to jest i zabawa, bez względu na to czy F wygląda jak Puchacz czy nie ;):lol:

PS. K***a ciągle mnie dogo wywala i żeby dodać zdjęcia albo coś napisać musze się co chwila logować :angryy::angryy::angryy:
też tak dzisiaj macie??

Posted

Fides79 napisał(a):

PS. K***a ciągle mnie dogo wywala i żeby dodać zdjęcia albo coś napisać musze się co chwila logować :angryy::angryy::angryy:
też tak dzisiaj macie??

Nie, nie mam tak:)

Posted

[quote name='Doginka']
A Felicjan będzie niedługo sznupem białym zamiast czarnym:lol:;-)

a to wszystko z miłości Felkowej do suczek, które są od niego jaśniejsze, i on sie do nich upodabnia hi hi hi;)

WSZYSTKIEGO NAJPIĘKNIEJSZEGO, SŁOŃCA I WIELU POWODÓW DO UŚMIECHU Z OKAZJI DZISIEJSZEGO DNIA KOBIET :Rose::Rose::Rose:

Posted

[quote name='Fides79']WSZYSTKIEGO NAJPIĘKNIEJSZEGO, SŁOŃCA I WIELU POWODÓW DO UŚMIECHU Z OKAZJI DZISIEJSZEGO DNIA KOBIET :Rose::Rose::Rose:

i nie tylko od Święta ale i na codzień!

Posted

Dziękuję za odwiedziny w galerii moich pycholi :)

Z przyjemnością odwiedziłam galerię Felka. Będę wpadać cześciej, bo miło się u Was zdjęcia ogląda - te z kąpieli są świetne, najpierw Felek wyglądał jak diabełek, a potem zrobił się taki puszyyyysty :D

Pozdrawiam Was :)

Posted

makot'a;16457796 napisał(a):
Dziękuję za odwiedziny w galerii moich pycholi :)

Z przyjemnością odwiedziłam galerię Felka. Będę wpadać cześciej, bo miło się u Was zdjęcia ogląda - te z kąpieli są świetne, najpierw Felek wyglądał jak diabełek, a potem zrobił się taki puszyyyysty :D

Pozdrawiam Was :)

ooo cieszymy się z wizyty :multi:
zapraszamy oczywiście :p

Mani2000
Gdzie foty na dzień kobiet?!

Dzień Kobiet to nie Dzień Dziecka :razz:

Doginka
A Felosław na foto będzie dla nas na Dzień Kobiet?:hmmmm::lol:

Tekla64
nooo wlasnie ja postuluje o takie cudne zalotne spojrzenie na dzien kobiet !!!!!
oczywista od Felicslawa!!!!

będą, będą ;)

wszystkiego najśliczniejszego i najlepsiejszego dla wsistkich Pań :loveu:

Posted

Felciu, ależ piękny kwiatuszek - DZIĘKUJEMY, tzn. ja dziękuję od siebie, ale pewnie inne ciocie zrobią to samo:buzi:

A z tego Dnia Dziecka to siedzę i chichram:roflt:

Posted

[quote name='Doginka']Felciu, ależ piękny kwiatuszek - DZIĘKUJEMY, tzn. ja dziękuję od siebie, ale pewnie inne ciocie zrobią to samo:buzi:

A z tego Dnia Dziecka to siedzę i chichram:roflt:[/QUOTE]

I ja te,ż i ja też :)
Tj dziękuję i hihi też:D

A czemu Feluś storczyka w pysiu nie ma?:D

Posted

[quote name='Saththa']

A czemu Feluś storczyka w pysiu nie ma?:D

a bo Feluś nie jest tresowany hi hi hi
i wolał się ułożyć na Sfinksa i żeby storczyk wrócił na parapecik

A z tego Dnia Dziecka to siedzę i chichram:roflt:

i to jedyne słuszne rozwiązanie :lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Tekla64']nooo wlasnie ja postuluje o takie cudne zalotne spojrzenie na dzien kobiet !!!!!
oczywista od Felicslawa!!!![/QUOTE]

a ja myslałam, że od Kingi :roflt:

[quote name='Fides79']Dzień Kobiet to nie Dzień Dziecka :razz:[/QUOTE]

aleś pojechała... :roflt:

Piekne foto! Miłego dzionka kotecki :lol:

Posted

jambi
Kinga, w zasadzie tego nie robie, ale chciałam Cię zaprosić na wątek tego psiaka ... jak zobaczysz zdjęcia, będziesz wiedziała dlaczego... jest w Łodzi...

http://www.dogomania.pl/threads/2036...4#post16456634

normalnie Felutkowy klon :-o:loveu:

Tekla64
wlasnie dlatego nie mogie lazic po takich watkach buuuu

no ja też rzadko zaglądam na wątki adopcyjne, bo aż mi się serce kraje :roll:
chciałabym pomóc wszystkim tym psiakom ale nie jestem w stanie niestety na chwilę obecną :shake:

ale mała bardzo fajna, naprawdę wygląda jak Felciu :loveu: