Tekla64 Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 hahaha no ja tu widze potwierdzenie mojej tezy !!!! http://img121.imageshack.us/img121/4958/07032011008.jpg http://img710.imageshack.us/img710/1457/07032011005.jpg czysty Felek ma branie !!!!! Quote
Fides79 Posted March 7, 2011 Author Posted March 7, 2011 Tekla64 napisał(a):no nie ma to jednak jak przyjemnosc z kapieli ktora bije az z Felutka!!!!! wyglada.... jak kazdy kapany sznup , ale Sandra ma racje wielki podziw dla F.. za opanowanie ja zadnemu nie zrobie zdjecia w kapieli domowej za diachla!!!! no i uzananie dal ciebie Kingus za tak piekny reportaz, znaczy ze w zasadzie nie popelniam wielkich bledow kapiac moje .... czasem . za to puszysty pachnacy PAN FELICJAN noooo nie do pobicia!!!! boski jest i jaki uczesany hihihi no i musze dodac tekst widzisz jednak powinnas czesciej kapac Felka popatrz ino jak sie do niego czystego pachnacego zlecialy psy !!!! i jaka roznorodnosc!!!! pomysl i przyuwa czy przypadkiem odpicowany F nie ma wiekszego brania ??? hihihi hi hi w brodziku to F stoi zazwyczaj jakby szedł na ścięcie, z wielce zbolałą miną :roll: a co do "brania", to bez różnicy, jak jest towarzystwo z którym się nawzajem lubią i tolerują to jest i zabawa, bez względu na to czy F wygląda jak Puchacz czy nie ;):lol: PS. K***a ciągle mnie dogo wywala i żeby dodać zdjęcia albo coś napisać musze się co chwila logować :angryy::angryy::angryy: też tak dzisiaj macie?? Quote
Fides79 Posted March 7, 2011 Author Posted March 7, 2011 [quote name='Tekla64']hahaha no ja tu widze potwierdzenie mojej tezy !!!! http://img121.imageshack.us/img121/4958/07032011008.jpg http://img710.imageshack.us/img710/1457/07032011005.jpg czysty Felek ma branie !!!!! hi hi hi ten koleżka - LeBron - to kocha Felutka od wakacji, kiedy to się poznali :evil_lol:;) a LeBron byl wówczas niewiele wiekszy od F :lol: Quote
Tekla64 Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 nie wazna orientacja wazne jest uczucie hihihi Quote
Saththa Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Fides79 napisał(a): PS. K***a ciągle mnie dogo wywala i żeby dodać zdjęcia albo coś napisać musze się co chwila logować :angryy::angryy::angryy: też tak dzisiaj macie?? Nie, nie mam tak:) Quote
Doginka Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Piękna fota:loveu: Masz gremlina w domu?:hmmmm: http://img848.imageshack.us/img848/6750/dscn6529.jpg A Felicjan będzie niedługo sznupem białym zamiast czarnym:lol:;-) Quote
Fides79 Posted March 8, 2011 Author Posted March 8, 2011 [quote name='Doginka'] A Felicjan będzie niedługo sznupem białym zamiast czarnym:lol:;-) a to wszystko z miłości Felkowej do suczek, które są od niego jaśniejsze, i on sie do nich upodabnia hi hi hi;) WSZYSTKIEGO NAJPIĘKNIEJSZEGO, SŁOŃCA I WIELU POWODÓW DO UŚMIECHU Z OKAZJI DZISIEJSZEGO DNIA KOBIET :Rose::Rose::Rose: Quote
jambi Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 [quote name='Fides79']WSZYSTKIEGO NAJPIĘKNIEJSZEGO, SŁOŃCA I WIELU POWODÓW DO UŚMIECHU Z OKAZJI DZISIEJSZEGO DNIA KOBIET :Rose::Rose::Rose: i nie tylko od Święta ale i na codzień! Quote
makot'a Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Dziękuję za odwiedziny w galerii moich pycholi :) Z przyjemnością odwiedziłam galerię Felka. Będę wpadać cześciej, bo miło się u Was zdjęcia ogląda - te z kąpieli są świetne, najpierw Felek wyglądał jak diabełek, a potem zrobił się taki puszyyyysty :D Pozdrawiam Was :) Quote
Doginka Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 A Felosław na foto będzie dla nas na Dzień Kobiet?:hmmmm::lol: Quote
Tekla64 Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 nooo wlasnie ja postuluje o takie cudne zalotne spojrzenie na dzien kobiet !!!!! oczywista od Felicslawa!!!! Quote
chi23 Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Dziękujemy:loveu: Wyhodowałaś nową rasę- miniaturowego bouviera, znaczy Felka po kąpieli:razz: Quote
Fides79 Posted March 8, 2011 Author Posted March 8, 2011 makot'a;16457796 napisał(a):Dziękuję za odwiedziny w galerii moich pycholi :) Z przyjemnością odwiedziłam galerię Felka. Będę wpadać cześciej, bo miło się u Was zdjęcia ogląda - te z kąpieli są świetne, najpierw Felek wyglądał jak diabełek, a potem zrobił się taki puszyyyysty :D Pozdrawiam Was :) ooo cieszymy się z wizyty :multi: zapraszamy oczywiście :p Mani2000 Gdzie foty na dzień kobiet?! Dzień Kobiet to nie Dzień Dziecka :razz: Doginka A Felosław na foto będzie dla nas na Dzień Kobiet?:hmmmm::lol: Tekla64 nooo wlasnie ja postuluje o takie cudne zalotne spojrzenie na dzien kobiet !!!!! oczywista od Felicslawa!!!! będą, będą ;) wszystkiego najśliczniejszego i najlepsiejszego dla wsistkich Pań :loveu: Quote
Tekla64 Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 no jo najwazniejsze umiec isc na kompromis hihihi serdeczne dzieki Quote
Doginka Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Felciu, ależ piękny kwiatuszek - DZIĘKUJEMY, tzn. ja dziękuję od siebie, ale pewnie inne ciocie zrobią to samo:buzi: A z tego Dnia Dziecka to siedzę i chichram:roflt: Quote
Saththa Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 [quote name='Doginka']Felciu, ależ piękny kwiatuszek - DZIĘKUJEMY, tzn. ja dziękuję od siebie, ale pewnie inne ciocie zrobią to samo:buzi: A z tego Dnia Dziecka to siedzę i chichram:roflt:[/QUOTE] I ja te,ż i ja też :) Tj dziękuję i hihi też:D A czemu Feluś storczyka w pysiu nie ma?:D Quote
Fides79 Posted March 8, 2011 Author Posted March 8, 2011 [quote name='Saththa'] A czemu Feluś storczyka w pysiu nie ma?:D a bo Feluś nie jest tresowany hi hi hi i wolał się ułożyć na Sfinksa i żeby storczyk wrócił na parapecik A z tego Dnia Dziecka to siedzę i chichram:roflt: i to jedyne słuszne rozwiązanie :lol::evil_lol: Quote
jambi Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 [quote name='Tekla64']nooo wlasnie ja postuluje o takie cudne zalotne spojrzenie na dzien kobiet !!!!! oczywista od Felicslawa!!!![/QUOTE] a ja myslałam, że od Kingi :roflt: [quote name='Fides79']Dzień Kobiet to nie Dzień Dziecka :razz:[/QUOTE] aleś pojechała... :roflt: Piekne foto! Miłego dzionka kotecki :lol: Quote
jambi Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Kinga, w zasadzie tego nie robie, ale chciałam Cię zaprosić na wątek tego psiaka ... jak zobaczysz zdjęcia, będziesz wiedziała dlaczego... jest w Łodzi... http://www.dogomania.pl/threads/203695-POMOCY-!!!-CZARNA-MINI-SZNAUCERKA-błaga-o-pomoc-i-dom?p=16456634#post16456634 Quote
jambi Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Felutkowa i Balbinkowa... gdybym tylko mogła.... :shake: Quote
Tekla64 Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 wlasnie dlatego nie mogie lazic po takich watkach buuuu najgorsza jest bezsilnsc Quote
Fides79 Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 jambi Kinga, w zasadzie tego nie robie, ale chciałam Cię zaprosić na wątek tego psiaka ... jak zobaczysz zdjęcia, będziesz wiedziała dlaczego... jest w Łodzi... http://www.dogomania.pl/threads/2036...4#post16456634 normalnie Felutkowy klon :-o:loveu: Tekla64 wlasnie dlatego nie mogie lazic po takich watkach buuuu no ja też rzadko zaglądam na wątki adopcyjne, bo aż mi się serce kraje :roll: chciałabym pomóc wszystkim tym psiakom ale nie jestem w stanie niestety na chwilę obecną :shake: ale mała bardzo fajna, naprawdę wygląda jak Felciu :loveu: Quote
Recommended Posts