jambi Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 w kwestii węży zasadniczo cechuje mnie tumiwisizm, ale nie lubie węży trzymanych w domach - z prostej przyczyny - trzeba je karmić żywymi myszkami, szczurkami - ja bym nie mogła iśc do sklepu i kupić małe stworzonko praktycznie skazując je tym samym na śmierć. W naturze to co innego - dam mysza ma szanse przeżycia, czasem może małe, ale zawsze szanse. W terrarium z głodnym węzem takich sznas nie ma. [quote name='Fides79']a własnie odkrywam dzięki mojemu psu synonimy komendy nie wolno, i są to: ej, no, te, cho**ra jasna oraz k**wa mać :diabloti: i co? on te wszystkie synonimy łapie? :lol: Quote
Saththa Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Heheh nie wolno :) ja się czasem jeszcze zapowietrzam jak mnie zatka z oburzenia co to Futro wyprawia :D Quote
Mani2000 Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 jane gady a co do Furbego Przeprasam;) Quote
Doginka Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 [quote name='Fides79']...a własnie odkrywam dzięki mojemu psu synonimy komendy nie wolno, i są to: ej, no, te, cho**ra jasna oraz k**wa mać :diabloti: Oj uwierz mi, że nie Ty jedna takich synonimów musisz używać:lol: Moje kundle (szczególnie Raper) najlepiej reagują na "k**wa mać" z naciskiem na "rrrrrrrr":roflt: Quote
Saththa Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Doginka napisał(a):Oj uwierz mi, że nie Ty jedna takich synonimów musisz używać:lol: Moje kundle (szczególnie Raper) najlepiej reagują na "k**wa mać" z naciskiem na "rrrrrrrr":roflt: Tazz tez :D ale bez "mać" Quote
Tekla64 Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 ja mysle ze one poprostu wiedza co my chcemy od nich, jak robia cos zakazanego, nie wazne jakiego hasla , znaku czy co tam jeszcze robimy uzyjemy! to sa cwaniaki nad cwaniakami i za wiele im nie trza by zlozyc w calosc , ja zawsze mowilam ze psy mysla!!!! moze nie abstrakcyjnie ale wnioski wyciagaja napewno hihihi Quote
Saththa Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Mi to się wydaje, że codziennie przechodze przez test pod tytułem "a moze dziś sie uda, a moze dziś odpuści":) Quote
Tekla64 Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 aaa bo one tez wiedza ze my mamy czasem zaniki hihihi i a noz sie uda trafic?! Quote
Tekla64 Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 i jak tam dzis i ze spacerkiem i z gatkami i w ogole jak u was bo u nas syberyjska zima! Quote
Fides79 Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 i co? on te wszystkie synonimy łapie? :lol: jak najbrdziej, nawet znacznie lepiej niż samo nie wolno, czasem są też synonimem cicho :cool3: Oj uwierz mi, że nie Ty jedna takich synonimów musisz używać:lol: Moje kundle (szczególnie Raper) najlepiej reagują na "k**wa mać" z naciskiem na "rrrrrrrr":roflt: Tazz tez :-D ale bez "mać" mój na samo k***a :evil_lol: Tekla64 i jak tam dzis i ze spacerkiem i z gatkami i w ogole jak u was bo u nas syberyjska zima! dziś o 8:30 było -17 a na spacerku ciężko, sól się daje Felutkowi we znaki a dzis F został pierwszy dzien bez galotów na efekty tej decyzji musicie poczekać ;) Quote
eria Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Na Foxi generalnie drzeć się nie trzeba, chyba że jest bez kagańca i coś właśnie wcina nielegalnie. Wtedy słyszy ,że jest świnią w kropki albo małpą nakrapianą , ewentualnie durnym kundlem, ale reakcji na k*** raczej nie zaobserwowałam, ale chyba po prostu ja tak się nie wyrażam do niej za często hihihi Quote
Tekla64 Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 loj to masz super psa mnie sie bardzo czesto zdaza uzywac niecenzuralnych okreslen na moja sfore i pojednycze sztuki. przyznaje sie bez bicia i zawsze wiedza na kogo sie dre i czemu bez wskazywania! Quote
weszka Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Byłam, poczytałam, pośmiałam się ale mam dziś niż umysłowy to nic nie napiszę ;) Quote
Fides79 Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 eria Na Foxi generalnie drzeć się nie trzeba, chyba że jest bez kagańca i coś właśnie wcina nielegalnie. Wtedy słyszy ,że jest świnią w kropki albo małpą nakrapianą , ewentualnie durnym kundlem, ale reakcji na k*** raczej nie zaobserwowałam, ale chyba po prostu ja tak się nie wyrażam do niej za często hihihi ha ja sie wcale nie dre na Felutka, tylko jak mówie nie wolno a on nie reaguje to uzywam synonimów :cool3: z czego k***a mać jest na samym końcu i w ostateczności ;) weszka Byłam, poczytałam, pośmiałam się ale mam dziś niż umysłowy to nic nie napiszę ;-)cieszę się z wizyty i zapraszam oczywiście jak najczęściej :lol: AAA mam prośbę:p szczególnie do opiekunów sznupów ( i innych psiaków) miastowych napiszcie proszę jak sobie radzicie z tą hurtową ilością soli na chodnikach, która tak dokucza naszym pupilom Quote
Fides79 Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 pozdrawia Was Felutek Tasmański :evil_lol::evil_lol: ostatnie majtkowe zdjęcia ;) Quote
Fides79 Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 a tak wygląda obecnie ślad po zabiegu Quote
Doginka Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 eria napisał(a):...Wtedy słyszy ,że jest świnią w kropki... Normalnie mie wytrzymałam i w efekcie mam zasmarkany monitor:roflt: Fides79 napisał(a):...AAA mam prośbę:p szczególnie do opiekunów sznupów ( i innych psiaków) miastowych napiszcie proszę jak sobie radzicie z tą hurtową ilością soli na chodnikach, która tak dokucza naszym pupilom Opiekunowie sznupów nie radzą sobie, muszą po każdym spacerku wrzucać psy do wanny i myć im łapki;-) Quote
chi23 Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Ale on ma fajne spojrzenie:razz: Trymujesz go czy co tam z nim robisz...?:hmmmm: Quote
Fides79 Posted February 24, 2011 Author Posted February 24, 2011 eee nie trymuje, jest strzyżony maszynką, a ostatnimi czasy sama go obrzępoliłam degażówkami ;) Quote
chi23 Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Aaa chyba że tak:p Ja to bym sobie chciała zobaczyć fotki Felutka na spacerze:razz: Dawno nie było spacerowych:) Quote
Fides79 Posted February 24, 2011 Author Posted February 24, 2011 ehh wiem, ale mój fotoapagracik odmawia współpracy przy takich temperaturach, a z telefonu nie wychodzą najlepsze, zreszta spacerki mamy króciutkie bo sól mocno sie daje F we znaki ale na pocieszenie seria kaczych i troche gołębich zdjęć z parku ;) (niestety robione telefonem :roll: ) Quote
Saththa Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 [quote name='Fides79'] AAA mam prośbę:p szczególnie do opiekunów sznupów ( i innych psiaków) miastowych napiszcie proszę jak sobie radzicie z tą hurtową ilością soli na chodnikach, która tak dokucza naszym pupilom Pies do kabiny prysznicowej i płuczemy łapy http://img577.imageshack.us/img577/2852/24022011017.jpg Zapomniałaś wspomnieć, że i Ty jesteś :) Jako cień :) http://img522.imageshack.us/img522/5884/dscn6296g.jpg hehehhe :O Quote
Recommended Posts