Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

piekne nie powiem ale jednak zostane przy futrach i pierzu hihihi
no chyba ze jeszcze kiedys se rybki w tych pustych stawakach ale poza popatrzeniem nie mam z nimi wiekszej wiezi uczuciowej choc jak mi wziely i .... zdychaly to mi tez bylo bardzo smutno

Posted

[quote name='Saththa']Ano :) moze napisz jakies ostrzezenie coby nie było tak jak z Myszami szczurkami :)

hmmm no przecież napisałam

[SIZE=3]OSOBY WRAŻLIWE, OGLĄDAJĄ NA WŁASNĄ ODPOWIEDZIALNOŚĆ
;)

Posted

[quote name='Fides79']aa może chce ktoś zobaczyć rózne małe i troche wieksze paskudztwa ??

[quote name='Fides79'][SIZE=3]OSOBY WRAŻLIWE, OGLĄDAJĄ NA WŁASNĄ ODPOWIEDZIALNOŚĆ

no wiesz... zawiodłam się :evil_lol:... po takim wstępie oczekiwałam tutaj parady robactwa zwłaszcza tego obłego, a tymczasem...

... http://img25.imageshack.us/img25/7482/p1030981o.jpg zółw... żółw to paskudztwo?!

http://img84.imageshack.us/img84/6885/p1030952.jpg patyczak :) pięęękny!

i żabolki :) http://img101.imageshack.us/img101/9855/p1030948h.jpg

[quote name='Saththa']Ano :) moze napisz jakies ostrzezenie coby nie było tak jak z Myszami szczurkami :)

hę? ... :icon_roc: ale w sensie że co?

Posted

ano pewnie Sandrze chodziło o to, że u Ciebie jak zdjęcia szczura Myszki dawałaś, to byli tacy co to wraźliwsi są i krzyk był i pisk :diabloti:

a znam osoby z ofidiofobią wiec dla tego napisałam że

[SIZE=3]OSOBY WRAŻLIWE, OGLĄDAJĄ NA WŁASNĄ ODPOWIEDZIALNOŚĆ

Posted

no fobia to wiem, ale nie wiedziałam, że ofidio to w związku z wężami ;) ja chyba nie cierpie na żadną fobie :hmmmm: chociaż nie, zasadniczo wole jak pajaki sie do mnie nie zbliżają - czyli klasyczna arachnofobia o i z założenia robactwa nie lubie...

Posted

hmm to ja nie przepadam za robactwem, pająkami, róznymi dziwnymi owadami (na niektóre jestem uczulona) a węża w postaci jakiegoś jadowitego osobnika albo wielkiej anakondy czy innego boa dusiciela też bym spotkać nie chciała :shake:

chociaż mój znajomy miał (i chyba nadal ma) w domu male boa jakieś tam (nie pamietam jakie) i chodzi czasem (jak jest cieplo) z takowym na ręce jakby miał bransoletę, mialam okzje tegoż osobnika trzymac w dłoniach, nawet miły w dotyku ;)
dobrze, że na tyle maly, iż nie grozi, żeby zrobił coś człowiekowi

a własnie odkrywam dzięki mojemu psu synonimy komendy nie wolno, i są to: ej, no, te, cho**ra jasna oraz k**wa mać :diabloti: