Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kangury! tygrysy! rogacizna! koń w piżamie! a ro całe towarzystwo rozleniwione słońcem.... a w Wawce dzisiaj rano - -15 stopni...

Tekla64 napisał(a):
Felus nie byl zachwycony nowa znajomoscia !!!zmusialas go!!!!

co sie dziwisz? jak ten Tuwim jakiś taki ... zimny....

Tekla64 napisał(a):
no jo
znaczy ze Felutek nie uznaje autorytetow[ Tuwim Reymont]

no dobra, Tuwima rozumiem obsiusiał, a Reymontowi co zrobił?

Posted

i jak mu teraz kompem idzie????

moja pierwsza jamniczka byla milosniczka wszystkich ksiazek i zeszytow, oj to byla madra suka ale wrrreeedddnnnaaaaa jak nigdy zaden potem moze po tej calej lekturze????

Posted

Heheh w zeszłym roku dostałalismy z TZ książkę kucharską od mojej mamy (... ) i jakis czas temu jk mnie w domu nie było TZ wrocił pierwszy i dzwoni do mnie że Tazz pozarł książkę ze wogule masakra... Kolezanka się smiała że chciał nam cos ugotować:D w kazdym razie jak wrocilam do domu to sie okazalo że ksiązka jest praktycznie cała tylko slady zębów na okładce były :D

Posted

a nie , Figusia doglebnie czytala , na maksa ze tak powiem i wsio co jej wpadlo w zasieg ciala a potrafila tez z torby wyciagac, z polek
i juz malo ktora dalo sie ponownie poczytac

Posted

pierwszą ksiązką jaką przeczytał mój Aron była "Historia doktryn politycznych i prawnych"... miał wtedy 3 miesiące :cool3: ... a ja egzamin i dziurawą ksiązkę :mad:

... w sumie nie wiem czy mu się podobało bo nigdy juz do niej nie wracał :roflt:

Posted

ha na szczęście F do moich książek kucharskich sie nie dobiera, zreszta są umiejscowione na odpowiedniej wysokości
jakby sie dobrał to bym go przerobiła na "kotlet z psa drugiej kategorii" :evil_lol: