Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

poliżę się :evil_lol:

"
FELEK NIE WOLNO!"
taaaa, odwróce się to nie będzie widziała :cool3:

Pańcia nie śpij, pomiziaj mnie :p

iii posytulaj :p

niooo dobra, wystarczy, teraz się położymy i śpimy :cool3:

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

on naprawde jest bidny z tymi gaciami wiesz?
dobrze ze to juz blizej jak dalej

ale bedzie czul sie wolny a bedzie szlal hihihi juz taki spokojniutki nnie bedzie bez tych gatkow!

a wiesz ze Niko tez ma napady na pieszczoty i jak juz ma dosc to se poprostu idzie maupiszon wielki, nie wazne ze ja bym go chciala pomiziac wazne czy on chce??!!

Posted

fajnie sie spalo a teraz się pobawmy
ojjj Pńcia tak mnie drapaj, drapaj...

ha ha ha jesce jesce

mmmmmmm

aaa to to już nie wiem co ta Pańcia zrobiła :lol::-o

a tu proszę dzisiejsze wieczorkowe szwy Felkowe

Posted

Saththa napisał(a):
Hmmm wiecie ja tez nie wystawiam :)

chciałam właśnie powiedzieć, że saththa tez nie wystawia ;)
a "szkolić" oczywiście wolno każdemu co chce i jak chce - byle zwierzak tez miał z tego ucieche i nie było to dla niego męczące

jeśli pies lubi różne takie "sztuki" to fajnie, ale jeśli nie - to już mi sie to niepodoba

Kinga, jak Ty to robisz, że jednoczesnie jesteś na fotkach i je robisz? na kilku zdjęciach widze Twoją rękę, jak drapiesz, przytulasz, to wymaga chyba niezłych akrobacji? :lol:

Posted

jambi napisał(a):

Kinga, jak Ty to robisz, że jednoczesnie jesteś na fotkach i je robisz? na kilku zdjęciach widze Twoją rękę, jak drapiesz, przytulasz, to wymaga chyba niezłych akrobacji? :lol:

a no normalnie, jedną ręką miziam psa a w drugiej mam aparat, albo korzystam z fynkcji samowyzwalacza ;)

AAAA i najważniejsze dziś Feluś został rozszyty :multi:
wszystko jest ok, w poczekalni lecznicy koniecznie chciał wyznać miłość jakiemuś kotkowi, jednak kotek nie był zbyt chetny a Felutek wszedł na wysokie tony i za cholere go nie mogłam uciszyć :shake::evil_lol:
a potem w gabinecie pan wet chciał Felusia ułożyć na boczku, żeby mu te szwy zciągnąć, jednak F nie chciał współpracować :razz::diabloti:
no i skończyło się tak, że F stal na tylnych łapach, grzbietem do mojej klatki piersiowej i był przeze mnie trzymany pod przednimi lapami
Pan doktor sie popłakał ze śmiechu jak usłyszł ze F latał w majciochach :lol:
zważyliśmy się jeszcze przy okazji, i na razie Feluś utrzymuje linie :p

Posted

Fides79 napisał(a):

a potem w gabinecie pan wet chciał Felusia ułożyć na boczku, żeby mu te szwy zciągnąć, jednak F nie chciał współpracować :razz::diabloti:
no i skończyło się tak, że F stal na tylnych łapach, grzbietem do mojej klatki piersiowej i był przeze mnie trzymany pod przednimi lapami
Pan doktor sie popłakał ze śmiechu jak usłyszł ze F latał w majciochach :lol:
zważyliśmy się jeszcze przy okazji, i na razie Feluś utrzymuje linie :p

Hehhe też Tazz tak miał ściągane, bo on to się w lecznicy nie połozy :) Zresztą ja mam tak z nim wogule problem bo pobudzony strasznie, bo to w sumie jego pierwszy dom i masakra :D

jambi napisał(a):
chciałam właśnie powiedzieć, że saththa tez nie wystawia ;)
a "szkolić" oczywiście wolno każdemu co chce i jak chce - byle zwierzak tez miał z tego ucieche i nie było to dla niego męczące

jeśli pies lubi różne takie "sztuki" to fajnie, ale jeśli nie - to już mi sie to niepodoba

To sie potłumaczę :)
Jak już gdzies pisałam nie zamierzam do ncizego zmuszać, a Tazz lubi się "szkolić", obcować z człowiekiem ( ze mną) ehh zreszta ja naprawde daleka jestem do zmuszania go do czegokolwiek bo tak naprawdę nie ejstem w stanie go męczyć :)

Wracając do tematu przewodniego :) Super, że Felutek się tak łądnie zagoił ) Ja miałam trochę przebojów i ciesze się, że u Was rozeszło się po kościach ładnie :) Prosze go wymiziać mocno :D

on się nie wtula, on się wygina i wykręca :evil_lol:

Albo raczej wgina i wkręca w Pańcię :D

Posted

przede wszystkim ja mysle ze jednak Felucinski to bardzo zdyscyplinowany pies i chce bardzo szybko zapomniec o calym incydencie hihihi

ciesze sie ze juz wsio za wami i Felicjan przestanie nam pozowac w gustownych gatkch

Posted

Felek nadal w gatkach lata, bo ślady po szwach są bardzo świeżutkie i nawet odrobinkę (doslownie 2-3 kropelki) krwawią, więc poczekamy ze zdjęciem gaci jeszcze chwilkę

a skoro F sie w galotach gustownie prezentuje, to nikomu zdjęcia Majtka przeszkadzać z pewnością nie będą ;)

Posted

Fides79 napisał(a):
Felek nadal w gatkach lata, bo ślady po szwach są bardzo świeżutkie i nawet odrobinkę (doslownie 2-3 kropelki) krwawią, więc poczekamy ze zdjęciem gaci jeszcze chwilkę

a skoro F sie w galotach gustownie prezentuje, to nikomu zdjęcia Majtka przeszkadzać z pewnością nie będą ;)

A pewnie, że nie przeszkadzaja przynajmniej mi :) Ale F. sie pewnie nie ucieszy:)

Posted

Hej, pierwszy raz tutaj jestem i zastaje Felka w gaciach:diabloti: ale i tak fajnie że szwy już zdjęte bo jak moja miała po sterylce szwy to chodziła taaaka nieszczęsliwa a po zdjęciu zupełnie inny pies:lol: fajny psiak będziemy wpadać i zapraszamy do nas:p

Posted

dyc wiemy my przynajmniej ze nie bedzie w tych majtochach zawsze wiec trza korzystac i narobic zdjec bo za pare dni juz bedzie to historia

a Felutek nadaje dostojnosci tym gatkom

Posted

Sandra to sobie przejrzysz nasza galerie na nowo :lol:

a teraz dzisiejszy poranny spacerkowy Felutek w kubraczku, bo mieliśmy -10 na termometrze i zimny wiatr
na początek skwerek:

a to nasz park po 2 dniach padającego śniegu

Posted

Felus nie byl zachwycony nowa znajomoscia !!!zmusialas go!!!!

macie tylezsamo sniegu co my ino u nas sypnelo raz a porzadnie i trzyma hihihi a Felutkowi w czerownym kubraku piknie jest!!!

Posted

Fides79 napisał(a):
Sandra to sobie przejrzysz nasza galerie na nowo :lol:

No dobra, widac nie będę miała wyjścia :D

Felutkowy czerwony kubraczek cudny :) I kołnierzyk jaki ładny ma :)

Posted

Tekla64
Felus nie byl zachwycony nowa znajomoscia !!!zmusialas go!!!!

jak sika nieraz na Pana Juliana to niech mu teraz ma odwage w oczy spojrzeć :lol:

Tekla64
Felutkowi w czerownym kubraku piknie jest!!!

Saththa

Felutkowy czerwony kubraczek cudny :smile: I kołnierzyk jaki ładny ma :smile:

kubraczek zeszłoroszny, zreszta już kiedyś prezentowany ;)

Posted

Fides79 napisał(a):
jak sika nieraz na Pana Juliana to niech mu teraz ma odwage w oczy spojrzeć :lol:

Aaaa to taki gagatek z niego :)

Fides79 napisał(a):

kubraczek zeszłoroszny, zreszta już kiedyś prezentowany ;)

Yh ja przepraszam, ale to taka moja wada :) Na, że tak powiem "szczegóły" ubraniowo wyglądowe nie zwracam uwagi, mój mózg jakoś nie widzi takich zmian :D
Potrafie nie zauważyć, że koleżanka zmieniła kolor włosów z jasnych na ciemne na przykład i stoje i się zastanawiam co jest nie tak :) Taka ciapa ze mnie trochę :)