Fides79 Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 poliżę się :evil_lol: "FELEK NIE WOLNO!" taaaa, odwróce się to nie będzie widziała :cool3: Pańcia nie śpij, pomiziaj mnie :p iii posytulaj :p niooo dobra, wystarczy, teraz się położymy i śpimy :cool3: Quote
Tekla64 Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 on naprawde jest bidny z tymi gaciami wiesz? dobrze ze to juz blizej jak dalej ale bedzie czul sie wolny a bedzie szlal hihihi juz taki spokojniutki nnie bedzie bez tych gatkow! a wiesz ze Niko tez ma napady na pieszczoty i jak juz ma dosc to se poprostu idzie maupiszon wielki, nie wazne ze ja bym go chciala pomiziac wazne czy on chce??!! Quote
Fides79 Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 fajnie sie spalo a teraz się pobawmy ojjj Pńcia tak mnie drapaj, drapaj... ha ha ha jesce jesce mmmmmmm aaa to to już nie wiem co ta Pańcia zrobiła :lol::-o a tu proszę dzisiejsze wieczorkowe szwy Felkowe Quote
Tekla64 Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 bardzo pieknie wygladaja , powiedzialabym wzorcowo!!!!! sorki! Quote
Saththa Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Tekla64 napisał(a):moze dlatego ze nie wystawiamy??? Hmmm wiecie ja tez nie wystawiam :) http://img585.imageshack.us/img585/8043/dscn6293z.jpg no bardzo ładnie wyglądają :) http://img694.imageshack.us/img694/332/dscn6292.jpg ahhh jakże się pieknie wtula :) Quote
Fides79 Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 Saththa Hmmm wiecie ja tez nie wystawiam :smile: no ale każdy sobie może szkolic (lub nie) psa w takim zakresie jak to uważa za potrzebne i stosowne ;) Saththa http://img694.imageshack.us/img694/332/dscn6292.jpg ahhh jakże się pieknie wtula :smile: on się nie wtula, on się wygina i wykręca :evil_lol: Quote
jambi Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Saththa napisał(a):Hmmm wiecie ja tez nie wystawiam :) chciałam właśnie powiedzieć, że saththa tez nie wystawia ;) a "szkolić" oczywiście wolno każdemu co chce i jak chce - byle zwierzak tez miał z tego ucieche i nie było to dla niego męczące jeśli pies lubi różne takie "sztuki" to fajnie, ale jeśli nie - to już mi sie to niepodoba Kinga, jak Ty to robisz, że jednoczesnie jesteś na fotkach i je robisz? na kilku zdjęciach widze Twoją rękę, jak drapiesz, przytulasz, to wymaga chyba niezłych akrobacji? :lol: Quote
Czarna_Owieczka Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 http://img98.imageshack.us/img98/8051/dscn6265.jpg hihihih :lol: ale kolory oczu to ciekawe i ładne wyszły :razz: http://img694.imageshack.us/img694/332/dscn6292.jpg genialna poza ;) Quote
Fides79 Posted February 19, 2011 Author Posted February 19, 2011 jambi napisał(a): Kinga, jak Ty to robisz, że jednoczesnie jesteś na fotkach i je robisz? na kilku zdjęciach widze Twoją rękę, jak drapiesz, przytulasz, to wymaga chyba niezłych akrobacji? :lol: a no normalnie, jedną ręką miziam psa a w drugiej mam aparat, albo korzystam z fynkcji samowyzwalacza ;) AAAA i najważniejsze dziś Feluś został rozszyty :multi: wszystko jest ok, w poczekalni lecznicy koniecznie chciał wyznać miłość jakiemuś kotkowi, jednak kotek nie był zbyt chetny a Felutek wszedł na wysokie tony i za cholere go nie mogłam uciszyć :shake::evil_lol: a potem w gabinecie pan wet chciał Felusia ułożyć na boczku, żeby mu te szwy zciągnąć, jednak F nie chciał współpracować :razz::diabloti: no i skończyło się tak, że F stal na tylnych łapach, grzbietem do mojej klatki piersiowej i był przeze mnie trzymany pod przednimi lapami Pan doktor sie popłakał ze śmiechu jak usłyszł ze F latał w majciochach :lol: zważyliśmy się jeszcze przy okazji, i na razie Feluś utrzymuje linie :p Quote
Saththa Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Fides79 napisał(a): a potem w gabinecie pan wet chciał Felusia ułożyć na boczku, żeby mu te szwy zciągnąć, jednak F nie chciał współpracować :razz::diabloti: no i skończyło się tak, że F stal na tylnych łapach, grzbietem do mojej klatki piersiowej i był przeze mnie trzymany pod przednimi lapami Pan doktor sie popłakał ze śmiechu jak usłyszł ze F latał w majciochach :lol: zważyliśmy się jeszcze przy okazji, i na razie Feluś utrzymuje linie :p Hehhe też Tazz tak miał ściągane, bo on to się w lecznicy nie połozy :) Zresztą ja mam tak z nim wogule problem bo pobudzony strasznie, bo to w sumie jego pierwszy dom i masakra :D jambi napisał(a):chciałam właśnie powiedzieć, że saththa tez nie wystawia ;) a "szkolić" oczywiście wolno każdemu co chce i jak chce - byle zwierzak tez miał z tego ucieche i nie było to dla niego męczące jeśli pies lubi różne takie "sztuki" to fajnie, ale jeśli nie - to już mi sie to niepodoba To sie potłumaczę :) Jak już gdzies pisałam nie zamierzam do ncizego zmuszać, a Tazz lubi się "szkolić", obcować z człowiekiem ( ze mną) ehh zreszta ja naprawde daleka jestem do zmuszania go do czegokolwiek bo tak naprawdę nie ejstem w stanie go męczyć :) Wracając do tematu przewodniego :) Super, że Felutek się tak łądnie zagoił ) Ja miałam trochę przebojów i ciesze się, że u Was rozeszło się po kościach ładnie :) Prosze go wymiziać mocno :D on się nie wtula, on się wygina i wykręca :evil_lol: Albo raczej wgina i wkręca w Pańcię :D Quote
Tekla64 Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 przede wszystkim ja mysle ze jednak Felucinski to bardzo zdyscyplinowany pies i chce bardzo szybko zapomniec o calym incydencie hihihi ciesze sie ze juz wsio za wami i Felicjan przestanie nam pozowac w gustownych gatkch Quote
Fides79 Posted February 19, 2011 Author Posted February 19, 2011 Felek nadal w gatkach lata, bo ślady po szwach są bardzo świeżutkie i nawet odrobinkę (doslownie 2-3 kropelki) krwawią, więc poczekamy ze zdjęciem gaci jeszcze chwilkę a skoro F sie w galotach gustownie prezentuje, to nikomu zdjęcia Majtka przeszkadzać z pewnością nie będą ;) Quote
Saththa Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Fides79 napisał(a):Felek nadal w gatkach lata, bo ślady po szwach są bardzo świeżutkie i nawet odrobinkę (doslownie 2-3 kropelki) krwawią, więc poczekamy ze zdjęciem gaci jeszcze chwilkę a skoro F sie w galotach gustownie prezentuje, to nikomu zdjęcia Majtka przeszkadzać z pewnością nie będą ;) A pewnie, że nie przeszkadzaja przynajmniej mi :) Ale F. sie pewnie nie ucieszy:) Quote
Fides79 Posted February 19, 2011 Author Posted February 19, 2011 hmmm na mocno szczęśliwego nie wygląda, ale na bardzo zmartwionego też nie ;) chyba zaczyna sie przyzwyczajac do tych gaci :lol: Quote
chi23 Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Hej, pierwszy raz tutaj jestem i zastaje Felka w gaciach:diabloti: ale i tak fajnie że szwy już zdjęte bo jak moja miała po sterylce szwy to chodziła taaaka nieszczęsliwa a po zdjęciu zupełnie inny pies:lol: fajny psiak będziemy wpadać i zapraszamy do nas:p Quote
Tekla64 Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 dyc wiemy my przynajmniej ze nie bedzie w tych majtochach zawsze wiec trza korzystac i narobic zdjec bo za pare dni juz bedzie to historia a Felutek nadaje dostojnosci tym gatkom Quote
Fides79 Posted February 20, 2011 Author Posted February 20, 2011 chi23 witam :) ciesze się, że Ci sie podoba, zapraszam jak najczęściej i za chwilkę biegne do Was :lol: Quote
Saththa Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Kurcze ale nie wyrzucisz tych gatek prawda? Bo jak nam się kiedyś zateskni do felutka co w gatkach biegał to co to będzie?:) Quote
Fides79 Posted February 20, 2011 Author Posted February 20, 2011 Sandra to sobie przejrzysz nasza galerie na nowo :lol: a teraz dzisiejszy poranny spacerkowy Felutek w kubraczku, bo mieliśmy -10 na termometrze i zimny wiatr na początek skwerek: a to nasz park po 2 dniach padającego śniegu Quote
Fides79 Posted February 20, 2011 Author Posted February 20, 2011 a w drodze powrotnej F zapoznał się z Panem Tuwimem :) Quote
Tekla64 Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Felus nie byl zachwycony nowa znajomoscia !!!zmusialas go!!!! macie tylezsamo sniegu co my ino u nas sypnelo raz a porzadnie i trzyma hihihi a Felutkowi w czerownym kubraku piknie jest!!! Quote
Saththa Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Fides79 napisał(a):Sandra to sobie przejrzysz nasza galerie na nowo :lol: No dobra, widac nie będę miała wyjścia :D Felutkowy czerwony kubraczek cudny :) I kołnierzyk jaki ładny ma :) Quote
Fides79 Posted February 20, 2011 Author Posted February 20, 2011 Tekla64 Felus nie byl zachwycony nowa znajomoscia !!!zmusialas go!!!! jak sika nieraz na Pana Juliana to niech mu teraz ma odwage w oczy spojrzeć :lol: Tekla64 Felutkowi w czerownym kubraku piknie jest!!! Saththa Felutkowy czerwony kubraczek cudny :smile: I kołnierzyk jaki ładny ma :smile: kubraczek zeszłoroszny, zreszta już kiedyś prezentowany ;) Quote
Saththa Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Fides79 napisał(a):jak sika nieraz na Pana Juliana to niech mu teraz ma odwage w oczy spojrzeć :lol: Aaaa to taki gagatek z niego :) Fides79 napisał(a): kubraczek zeszłoroszny, zreszta już kiedyś prezentowany ;) Yh ja przepraszam, ale to taka moja wada :) Na, że tak powiem "szczegóły" ubraniowo wyglądowe nie zwracam uwagi, mój mózg jakoś nie widzi takich zmian :D Potrafie nie zauważyć, że koleżanka zmieniła kolor włosów z jasnych na ciemne na przykład i stoje i się zastanawiam co jest nie tak :) Taka ciapa ze mnie trochę :) Quote
Tekla64 Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 no jo znaczy ze Felutek nie uznaje autorytetow[ Tuwim Reymont] a kubraczek widocznie dzis mnie sie rzucil czerwienia w oczy!!! Quote
Recommended Posts