Fides79 Posted February 15, 2011 Author Posted February 15, 2011 Saththa Napisał Fides79 piątka http://img517.imageshack.us/img517/2786/dscn6205i.jpg Tazzio tez Tazzio też chce przybic piątke Felutkowi :smile: http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/on%20i%20inne/1.jpg Kurde głowe bym dała, ze komentowałam ju z te zdjęcia... no teraz to sobie mogą piątki przybijać, bo oba są bez jajek :evil_lol: a zdjącie łapki może było inne jakoś wczesniej bo to było niedzielne z wieczorka Felutek wydrapany p przesyła szczeki Tazzowi :lol: Quote
jambi Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 no ta ostatnia fota to CAŁKOWICIE moja Balbina :lol: Quote
jambi Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 no ta ostatnia fota to CAŁKOWICIE moja Balbina :lol: ... chociaż Bibka chodzi bez majtek :roflt: Quote
jambi Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 no szlag mnie kurna trafi zaraz z tymi postami :angryy: najpierw nic sie nie pojawia a potem nagle jest ale przeskakuje :shake: Quote
Saththa Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Fides79 napisał(a):no teraz to sobie mogą piątki przybijać, bo oba są bez jajek :evil_lol: a zdjącie łapki może było inne jakoś wczesniej bo to było niedzielne z wieczorka Felutek wydrapany p przesyła szczeki Tazzowi :lol: Heheheh ja już przyzwyczajona do braku polskich literek i sobie je dodaje i mi wyszło, że F. dla T to szczęki przesyła i siedzę i mysle ale po co szczęki... w sensie, że podgryza.. czy co :D Wcześniej tez mogły bo oba sa kochane :loveu::loveu: Quote
Fides79 Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 Saththa napisał(a):Heheheh ja już przyzwyczajona do braku polskich literek i sobie je dodaje i mi wyszło, że F. dla T to szczęki przesyła i siedzę i mysle ale po co szczęki... w sensie, że podgryza.. czy co :D ha ha ha no nie mogę :turn-l::roflt::roflt: Quote
Saththa Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Fides79 napisał(a):ha ha ha no nie mogę :turn-l::roflt::roflt: Ja tez nie mogłam :D Quote
Czarna_Owieczka Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 http://img52.imageshack.us/img52/7834/dscn6212.jpg urocza kudłata mordka :) Felisław łóżkowy dzisiaj :razz: dobre z tym szczekiem i szczękami :lol: Quote
Fides79 Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 Czarna_Owieczka napisał(a):http://img52.imageshack.us/img52/7834/dscn6212.jpg urocza kudłata mordka :) Felisław łóżkowy dzisiaj :razz: dobre z tym szczekiem i szczękami :lol: oj Felus to na co dzień tez jest łóżkowy, jakos wyjątkowo mu pasuje urzędowanie na wyrku :cool3: Quote
jambi Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 ja nie wiem co jest grane... komentowałam te fote już a to mi wszystko przeskoczyło buuuuuuu..... Quote
Fides79 Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 jambi napisał(a):ja nie wiem co jest grane... komentowałam te fote już a to mi wszystko przeskoczyło buuuuuuu..... Jambi Twoje komentarze są nad fotkami Feka a to z racji bu***lu jaki jest na dogo :angryy: moje posty też skaczą, albo znikają i wtedy mnie cosik trafia, szczególnie jak chce dodać zdjęcia w określonej kolejności:angryy::mad: Quote
Tekla64 Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 jak tam u was ??? u mnie zadnego sloneczka wiecej ale za to juz nie tak zimno! a jak Felutek??? Quote
Mani2000 Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 co tam ?? i dlaczego do Furbusia nikt nie zagląda? link w banerkach... Quote
jambi Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Dzień dobry sie z państwem :p dogo dzisiaj mi tak muliło, że przez pół dnia wogóle nie mogłam wejśc na żadna stronę, więc dzieńdobry przyszłam powiedziec dopiero teraz. Jak tam Felicjan? nadal w majtasach? nie interesuje sie szwem? ładnie sie goi? Quote
Fides79 Posted February 17, 2011 Author Posted February 17, 2011 jambi napisał(a):Dzień dobry sie z państwem :p dogo dzisiaj mi tak muliło, że przez pół dnia wogóle nie mogłam wejśc na żadna stronę, więc dzieńdobry przyszłam powiedziec dopiero teraz. Jak tam Felicjan? nadal w majtasach? nie interesuje sie szwem? ładnie sie goi? nie tylko Tobie muliło, ja wcale wejśc nie moglam Felek był dziś około 5 godzin sam w domku i był grzeczny i spał i zdziwił się że wróciłam nadal lata w majtasach, bo bez nich się liże tak ranka ładnie się goi, w sobote się rozszywamy :p Quote
Saththa Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Ja tez miałam problem, najpierw woule sie dogo nie otwierało, potem się subskrybcje otwierały ale nie dało rady w zaden watek wejsc, potem można było ale pojedynczo :D Zwariowałam :) Quote
Doginka Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Trzeba było zrobić mu dziurkę na ogonek;-) http://img513.imageshack.us/img513/586/14022011001.jpg Quote
Fides79 Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 Doginka napisał(a):Trzeba było zrobić mu dziurkę na ogonek;-) http://img513.imageshack.us/img513/586/14022011001.jpg taaa a może dwie dziurki, na oba ogonki :biggrina::mdrmed: Quote
jambi Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Fides79 napisał(a):taaa a może dwie dziurki, na oba ogonki :biggrina::mdrmed: noo, wtedy nie będzie musiał zdejmowac do siusiania :mdrmed: Quote
Fides79 Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 tylko że pod brzuchem ma sporo luzu, więc musiałby dobrze celowac :turn-l::jumpie: zreszta musiałby mieć jeszcze dziurkę pod ogonkiem, bo przecież na samym sikaniu sie nie kończy :roll: także może lepiej że nie ma tychże wspomnianych dziurek, a na spacer gacie zdejmujemy :-) Quote
jambi Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 w jednej z Galerii zobaczyłam Twój wpis Fides, który mimo swego wydźwięku sprawił, że wybuchnęłam śmiechem - nie komentuje go w tamtej galerii, bo w sumie nie wiem czy kiedykolwiek cokolwiek tam pisałam :niewiem: a nie chce jakiejś dyskusji kolejnej wszczynać z nieznajomą osobą (juz i tak wystarczy, że od rana u saththy w galerii tocze dyspute na temat nie związany ani z saththą, ani z Tazzem, ani nawet ze sznaucerami ;) ) otóż: w jednej z galerii wyczytałam o nauce psa chodu hiszpańskiego... przeczytałam to mniej więcej z taka miną :niedowia: , po czym zobaczyłam Twój komentarz : Fides79 napisał(a):a na co komu coś takiego, to już przegięcie weźcie nauczcie jeszcze te psy jak mają pierdnąc w oponkę i będzie niezły cyrk, bo zamiast psów się zrobią małpy :roflt: az sobie wyobraziłam, że musiałas mieć taką sama minę jak ja... :lol: mistrzostwo! :klacz: ... powiedziałabym, że Cie kocham za ten tekst, ale zaraz ktoś mi powie że przekraczam granice :evil_lol: Quote
Fides79 Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 no to jestesmy chyba trzy, w kwestii chodu hiszpańskiego, Ty, Ja i Tekla ;) Quote
Fides79 Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 Słuszna uwaga ;) Cześć Ciotki :grins: Pańcia znów mnie błyskała po oczach, i proszę jaki ze mnie fajny majtek: się przeciągne:lol: a teraz powyglądam teee Pańcia zabrałabyś ta szmate bo mnie przeszkadza:roll: drapię ucho Quote
Recommended Posts