Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Saththa

Tazzio tez Tazzio też chce przybic piątke Felutkowi :smile:

http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/on%20i%20inne/1.jpg

Kurde głowe bym dała, ze komentowałam ju z te zdjęcia...

no teraz to sobie mogą piątki przybijać, bo oba są bez jajek :evil_lol:

a zdjącie łapki może było inne jakoś wczesniej bo to było niedzielne z wieczorka

Felutek wydrapany p przesyła szczeki Tazzowi :lol:

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fides79 napisał(a):
no teraz to sobie mogą piątki przybijać, bo oba są bez jajek :evil_lol:

a zdjącie łapki może było inne jakoś wczesniej bo to było niedzielne z wieczorka

Felutek wydrapany p przesyła szczeki Tazzowi :lol:

Heheheh ja już przyzwyczajona do braku polskich literek i sobie je dodaje i mi wyszło, że F. dla T to szczęki przesyła i siedzę i mysle ale po co szczęki... w sensie, że podgryza.. czy co :D

Wcześniej tez mogły bo oba sa kochane :loveu::loveu:

Posted

Saththa napisał(a):
Heheheh ja już przyzwyczajona do braku polskich literek i sobie je dodaje i mi wyszło, że F. dla T to szczęki przesyła i siedzę i mysle ale po co szczęki... w sensie, że podgryza.. czy co :D

ha ha ha no nie mogę :turn-l::roflt::roflt:

Posted

jambi napisał(a):
ja nie wiem co jest grane... komentowałam te fote już a to mi wszystko przeskoczyło buuuuuuu.....

Jambi Twoje komentarze są nad fotkami Feka
a to z racji bu***lu jaki jest na dogo :angryy:

moje posty też skaczą, albo znikają i wtedy mnie cosik trafia, szczególnie jak chce dodać zdjęcia w określonej kolejności:angryy::mad:

Posted

Dzień dobry sie z państwem :p
dogo dzisiaj mi tak muliło, że przez pół dnia wogóle nie mogłam wejśc na żadna stronę, więc dzieńdobry przyszłam powiedziec dopiero teraz. Jak tam Felicjan? nadal w majtasach? nie interesuje sie szwem? ładnie sie goi?

Posted

jambi napisał(a):
Dzień dobry sie z państwem :p
dogo dzisiaj mi tak muliło, że przez pół dnia wogóle nie mogłam wejśc na żadna stronę, więc dzieńdobry przyszłam powiedziec dopiero teraz. Jak tam Felicjan? nadal w majtasach? nie interesuje sie szwem? ładnie sie goi?

nie tylko Tobie muliło, ja wcale wejśc nie moglam

Felek był dziś około 5 godzin sam w domku i był grzeczny i spał i zdziwił się że wróciłam
nadal lata w majtasach, bo bez nich się liże
tak ranka ładnie się goi, w sobote się rozszywamy :p

Posted

Ja tez miałam problem, najpierw woule sie dogo nie otwierało, potem się subskrybcje otwierały ale nie dało rady w zaden watek wejsc, potem można było ale pojedynczo :D Zwariowałam :)

Posted

tylko że pod brzuchem ma sporo luzu, więc musiałby dobrze celowac :turn-l::jumpie:
zreszta musiałby mieć jeszcze dziurkę pod ogonkiem, bo przecież na samym sikaniu sie nie kończy :roll:
także może lepiej że nie ma tychże wspomnianych dziurek, a na spacer gacie zdejmujemy :-)

Posted

w jednej z Galerii zobaczyłam Twój wpis Fides, który mimo swego wydźwięku sprawił, że wybuchnęłam śmiechem - nie komentuje go w tamtej galerii, bo w sumie nie wiem czy kiedykolwiek cokolwiek tam pisałam :niewiem: a nie chce jakiejś dyskusji kolejnej wszczynać z nieznajomą osobą (juz i tak wystarczy, że od rana u saththy w galerii tocze dyspute na temat nie związany ani z saththą, ani z Tazzem, ani nawet ze sznaucerami ;) )

otóż: w jednej z galerii wyczytałam o nauce psa chodu hiszpańskiego... przeczytałam to mniej więcej z taka miną :niedowia: , po czym zobaczyłam Twój komentarz :

Fides79 napisał(a):
a na co komu coś takiego, to już przegięcie weźcie nauczcie jeszcze te psy jak mają pierdnąc w oponkę i będzie niezły cyrk, bo zamiast psów się zrobią małpy

:roflt:

az sobie wyobraziłam, że musiałas mieć taką sama minę jak ja... :lol: mistrzostwo!

:klacz: ... powiedziałabym, że Cie kocham za ten tekst, ale zaraz ktoś mi powie że przekraczam granice :evil_lol:

Posted

Słuszna uwaga ;)

Cześć Ciotki :grins:
Pańcia znów mnie błyskała po oczach, i proszę jaki ze mnie fajny majtek:

się przeciągne:lol:

a teraz powyglądam

teee Pańcia zabrałabyś ta szmate bo mnie przeszkadza:roll:

drapię ucho