Fides79 Posted February 5, 2011 Author Posted February 5, 2011 [quote name='Chantell']Danieeleee :loveu: skąd te zdjęcia z zoo? tak z zoo :lol: Chantell znowu posty skaczą :mad: ehhh ciekawe dla czego Dogo funduje nam takie "atrakcje" ?? :angryy::mad::angryy: Quote
eria Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 ile fotek z zoo !!! super się oglądało !! że nie wspomnę o historii Madzi z tygrysem hihi Quote
Saththa Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Ahhhhhhhhhhhh :) Dzi ękuję za osiołki :) A Lama z drugiej perspektywy nie jest już taka pasjonująca :D Quote
Fides79 Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 weszka Przyszłam się zapisać ;-) HURAAA HUURRAAA:multi: nareszcie :lol: Saththa Ahhhhhhhhhhhh :smile: Dzi ękuję za osiołki :smile: A Lama z drugiej perspektywy nie jest już taka pasjonująca :-D aaahhhhhh proszę bardzo :) a lamy wcale nie chciały współpracować i ciągle się odwracały tylnymi częściami ciała :evil_lol: Quote
Fides79 Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 [quote name='eria']ile fotek z zoo !!! super się oglądało !! że nie wspomnę o historii Madzi z tygrysem hihi skoro o Magdzie mowa oto Magda mieszkająca w naszym ZOO od 1963 roku: Quote
eria Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 boże właśnie wyobraziłam sobie jak musi wyglądać sekcja zwłok słonia Quote
Fides79 Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 [quote name='eria']boże właśnie wyobraziłam sobie jak musi wyglądać sekcja zwłok słonia ha ha ha ale masz wyobraźnie :lol: A TERAZ ZAGADKA DLA WSZYSTKICH, KTÓRZY NAS ODWIEDZAJĄ :evil_lol: co to za zwierzątko?? : Quote
Fides79 Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 zgadujcie, zgadujecie :lol: do póki ktoś nie zgadnie nie będzie nowych fotków ani historyjek :evil_lol::diabloti: Quote
Saththa Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Fides79 napisał(a):zgadujcie, zgadujecie :lol: do póki ktoś nie zgadnie nie będzie nowych fotków ani historyjek :evil_lol::diabloti: Ooooo Ty!! Niedobra TY:mad::mad: Ale kiedy ja niem i co teraz :-(:-( Quote
Fides79 Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 hi hi hi jeszcze kilka osób tu zagląda, więc może ktoś zgadnie, albo wzywajcie Tekle na pomoc, może będzie wiedziała skoro kiedyś pracowała w zoo :evil_lol: albo napiszcie zbiorową "kapitulację" a ja wtedy powiem co to za stwór i dorzuce jego kilka zdjęć ;) zgadywanka trwa do wtorku do 21:00 :diabloti: Quote
weszka Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Też bym powiedziała że guziec. Chyba młody bo te starsze to mają takie cosik na ryjku jakby rogi czy coś ;) Quote
Fides79 Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 Saththa napisał(a):Do wtorku? :-O Ide wołac Tekle :) ha ha Weszkę zaprosiłam osobiście do pomocy, ale zawsze możesz jeszcze zawołać co najmniej Waszkę, Jambi i CzarnąOwieczkę :evil_lol: zgadujcie, zgadujcie, bo ja foty cykam i co mają tak czekać:diabloti: Quote
Saththa Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Widziałam :) Może to: fakoszer ? :D Zmieniłam zdanie :) Czyzby to była Świnia rzeczna (Potamochoerus porcus) ? Quote
Fides79 Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 [quote name='Saththa']Widziałam :) Może to: fakoszer ? :D Zmieniłam zdanie :) Czyzby to była Świnia rzeczna (Potamochoerus porcus) ? :angryy::angryy: no i zgadła, kombinowała, kombinowała, lamentowała i zgadła :evil_lol: tak to świnia rzeczna, urokliwa, ale strasznie cuchnąca i przy poruszaniu się wydaje taki dźwięk jakby była cała wypełniona wodą i chlupotała :roll: ale na zdjęcia i tak musicie teraz poczekać :evil_lol: Quote
Kokosek Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Fides79 napisał(a)::angryy::angryy: no i zgadła, kombinowała, kombinowała, lamentowała i zgadła :evil_lol: tak to świnia rzeczna, urokliwa, ale strasznie cuchnąca i przy poruszaniu się wydaje taki dźwięk jakby była cała wypełniona wodą i chlupotała :roll: ale na zdjęcia i tak musicie teraz poczekać :evil_lol: prosze prosże odwiedzam galeryjkę i co? zasłoniona, zaświniona itp. i jeszcze jakieś zgadywanki się odbywają- dożo mnie ominęło ;/ Quote
Fides79 Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 Kokosek napisał(a):prosze prosże odwiedzam galeryjkę i co? zasłoniona, zaświniona itp. i jeszcze jakieś zgadywanki się odbywają- dożo mnie ominęło ;/ Kto tu nie przychodzi ten sam sobie szkodzi ;) Quote
Saththa Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Fides79 napisał(a)::angryy::angryy: no i zgadła, kombinowała, kombinowała, lamentowała i zgadła :evil_lol: tak to świnia rzeczna, urokliwa, ale strasznie cuchnąca i przy poruszaniu się wydaje taki dźwięk jakby była cała wypełniona wodą i chlupotała :roll: ale na zdjęcia i tak musicie teraz poczekać :evil_lol: Jak już pisałam fajne ma uszy i po uszach nastapiła identyfikacja :) Chlupocze mówisz? Ciekawe doświadczenie :) Quote
Fides79 Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 chlupotanie to rzeczywiście ciekawostka ale zapach za to już nie:scared:i dla tego jest tylko kilka zdjęc tego cudactwa :lol: jak widać wolały rozsiewać "aromat" :look3: niż pozować do zdjęć :lol: Quote
Fides79 Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 pogromca pluszowych szczurów :evil_lol: Quote
Recommended Posts