Saththa Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 http://img33.imageshack.us/img33/993/p1030784d.jpg hu jakie oczy ma :-o Quote
Tekla64 Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 kiedys dawno temu sezonowo pracowalam w zoo i no jo mialam taki sweter jeszcze nie tak dawno z dosc spora dziura jako pamiatke po tej pracy, jak tylko go nakaldalam to cala moja rodzina mowila ze: wiemy wiemy ten sweter jest historyczny z dziura po tygrysie syberyjskim!!! ano wlasnie bylo sobie tam takie kocisko i normalnie jak byl se mlody dawal sie przez kraty pomiziac ino raz albo juz nis chcial albo chcial sie po swojemu pobawic i pacnal mnie swoja lapa, wciagnal co prawda ino rekaw i zrobil dziure ale wiecej go juz nie mialam odwagi glaskac no i oczywiscie nikomu sie nie przyznalam z kierownictwa hihihi a malpy w wiekszosci byly naprawde poza tym ze zabawne to wredne i perfidne alez to byl fajny okres mego zycia !!! Quote
malawaszka Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 [quote name='Tekla64']kiedys dawno temu sezonowo pracowalam w zoo i no jo mialam taki sweter jeszcze nie tak dawno z dosc spora dziura jako pamiatke po tej pracy, jak tylko go nakaldalam to cala moja rodzina mowila ze: wiemy wiemy ten sweter jest historyczny z dziura po tygrysie syberyjskim!!! ano wlasnie bylo sobie tam takie kocisko i normalnie jak byl se mlody dawal sie przez kraty pomiziac ino raz albo juz nis chcial albo chcial sie po swojemu pobawic i pacnal mnie swoja lapa, wciagnal co prawda ino rekaw i zrobil dziure ale wiecej go juz nie mialam odwagi glaskac no i oczywiscie nikomu sie nie przyznalam z kierownictwa hihihi a malpy w wiekszosci byly naprawde poza tym ze zabawne to wredne i perfidne alez to byl fajny okres mego zycia !!![/QUOTE] OMG :mdleje: nieźle... Quote
Fides79 Posted February 4, 2011 Author Posted February 4, 2011 no to nam Magda zaprezentowała historyjkę z dreszczykiem :-o ja bardzo lubię chodzić po ogrodach zoo, chociaż to nasze to jakieś imponujące nie jest, ale robią remonty i nowe nowoczesne wybiegi wiec troche się wizualnie poprawia, tylko ciut ubogo w zwierzątka :roll: Quote
Fides79 Posted February 4, 2011 Author Posted February 4, 2011 Pańcia daj te pyszności no daj bo mi ślinka cieknie mmm kosteczka do chrupania mmmmnnniiiiaaaammmmm a teraz daj mi spokój, bo wrzodów dostane Quote
Tekla64 Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 albo inaczej zrobilem cos chciala dostalem cos miala a teraz caluj mnie w .... hihihi super ma te oczeta i te uszyska sterczace !!! zarypisty jest Quote
malawaszka Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 [quote name='Tekla64']albo inaczej zrobilem cos chciala dostalem cos miala a teraz caluj mnie w .... hihihi [/QUOTE] :roflt: ...w srebrny zadek :loveu: Quote
Saththa Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Hhhehe http://img810.imageshack.us/img810/2969/dscn6061.jpg alez ma spojrzenie :) Quote
Fides79 Posted February 4, 2011 Author Posted February 4, 2011 :angryy: kurde posty przeskakują :shake: najpierw miały być małpiszony, potem osiołki a na końcu lama i alpaki :roll: Quote
Saththa Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 http://img98.imageshack.us/img98/173/p1040028.jpg haha jaką ma minę :D Kocham osiołki, dziekuję, masz jeszcze? Quote
Fides79 Posted February 5, 2011 Author Posted February 5, 2011 [quote name='Saththa']http://img98.imageshack.us/img98/173/p1040028.jpg haha jaką ma minę :D Kocham osiołki, dziekuję, masz jeszcze? minę lama zrobiła taką, bo akurat przegryzała cosik :cool3: a co do kochania osiołków to widzę, że nie tylko ja mam różno zwierzęce upodobania :lol: osobiście np. kocham surykatki :loveu: no ale każdy sobie może lubic jakie tylko chce zwierzątka, więc prosze, specjalnie dla Ciebie: i koniec, więcej osiołków nie mam ale w bonusie proszę oto lama, co Cie tak ujęła swoją miną: Quote
Chantell Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Witamy! Felek boski :loveu: i nawet peruwianek na wystawie się załapał :D Quote
Chantell Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Danieeleee :loveu: skąd te zdjęcia z zoo? Quote
Fides79 Posted February 5, 2011 Author Posted February 5, 2011 Chantell witam u nas, i zapraszam częściej ;) Quote
Recommended Posts