Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='zerduszko']Pies i dziecko to trudny temat. A 3 psy i dziecko? Z czego każdy pies pilnuje, każdy czego innego :shock:
[/QUOTE]

to Bolcik też pilnowacz? u mnie to już w ogóle nie ma szans - żaden by nie pozwolił dziecku na takie poufałości... Felek jest super fajny!!!

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malawaszka']to Bolcik też pilnowacz? u mnie to już w ogóle nie ma szans - żaden by nie pozwolił dziecku na takie poufałości... Felek jest super fajny!!![/QUOTE]
No mnie przecież pilnuje! Nie pamiętasz jak u Ciebie na marokową olbrzymkę kłapał cichcem? I miejsca jak śpi. Sadie by pozwoliła, ta najniegrzeczniejsza ;) Lizka zachowywałaby się tak jak Felek, ale bałabym się, ze w końcu przestanie csować i upierdzieli, a Bolcik by upierdzielił :lol:

Posted

psy potrafia sie zmienic dla wlasnego dziecka wiec ja bym poczekala na sprawdzenie co i jak bedzie
my tyz bedziemy mogli naocznie sprawdzic co i jak z naszymi psami bedzie jak Ala zacznie je czepiac hihihi
najbardziej licze na nauke chodzenia przy Donie bede musiala jej kudly zpauscic

Posted

Feluś bardzo cierpliwy, tak jak u mnie Mentor, ale Leos by sobie tak nie dał, przynajmniej za długo.Fajnie sobie Felek kocyk układał i jak szybko skorzystał z całego posłania kiedy to Ania zeszła.

• 2 weeks later...
Posted

Felek już nie wie gdzie i jak uciekać :roll:

fan reggae:lol:

niektórzy już widzieli F w nowej obróżce i stwierdzili, że adresownik jest w niepasującym kształcie, ale niestety odpowiednich nie widziałam w ofertach ;)

Dziś F miał wizytę u weta na szczepieniu, przy okazji zerknięto w oka, zapalenia nie ma, ropieją ciut prawdopodobnie z powodu zbyt suchego powietrza w mieszkaniu :icon_roc:
dostaliśmy też identyfikatorek metalowy z nr szczepienia i telefonem do lecznicy :)

Posted

Ale że do czego kształt adresówki nie pasuje? Do psa czy obroży?

Najlepsza jest klatka przeciw dzieciom :lol: U mnie jest ten problem, że klatka stoi na miejscu łóżeczka, wiec będę musiała jej poszukać nowego miejsca. Chyba na stole :eviltong:

Posted

a my dziś mamy pierwsze święto pewnej małej bardzo ważnej osóbki :loveu:

z tej też okazji Anuśka doszła do wniosku, że czas najwyższy, żeby Felek też miał coś z życia i postanowiła dać mu do poczytania książeczkę ;)

Posted

my juz skaldalismy ale jeszcze raz samego dobrego zycia!
Felicjan musi byc na biezaco w sprawach Ani wiec musi aktualne ksiazki czytac, byle nie robil tego gruntownie hihihi

Posted

dziękujemy bardzo :)

a co do gruntownego czytania, to specjalistką w tej dziedzinie jest Ania, do wszystkich książek o normalnych cienkich kartkach musiał zostać ograniczony dostęp, A tak dokładnie czyta, że z jednej kartki potrafi zrobić kilka mniejszych :cool3: