Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

WATACHA
Biedna dziecinka :-(, zdrówka jej życzę

ano bida, choć są plusy tej sytuacji, taka przytulaśna się zrobiła :)

Piesek nie dość, że cudny to i spryciarz ;-)

oj cudny to on nie jest, wygląda jak dziad albo i dwa dziady, powinnam go wyprać, rozczesać, ostrzyc i iśc do weta bo mu coś ślepia ropieją :roll:

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tak więc, dziecię ma się lepiej, a psowi w okach to chyba za długie kłaki przeszkadzały ;)

psi dziad :evil_lol:

ale, żeby nie było, że piesek taki biedny i zaniedbany to dziś była wieczorna kąpiel i oto mokry dziad :lol:

Posted

[quote name='Saththa']To nie psidziaduj tylko ogol skurczybyka ;)

na jutro mam taki plan:evil_lol:

https://lh4.googleusercontent.com/-XjyybvPiaCk/UkcwEot3fFI/AAAAAAAAE9k/UUV08D5w8cI/w1024-h768-no/27.09.13-3.JPG :) Bardzo urocza dziewczynka :)

dzięki :p

A na zdjęciach z felkiem widac jaka jej sprawia radość obcowanie z nim :) chociaz F taki troszku naburmuszony sie wydaje :lol:

no Ania radochy ma co nie miara, biega za sierściuchem i go straszy, jak nie może ręką to musi nogą go 'pogłaskać', a Felutek ma chyba troche dosyć tych dziecięcych czułości, stąd niezbyt zachwycona mina ;)

Posted (edited)

[quote name='zerduszko']Biedny Felek ;) A ma zapędy do bicia go czy tylko czułość wchodzi w grę?

na razie trudno stwierdzić, bo małe rączki nie mają jeszcze wyczucia, ale uszczęśliwiają F na różne sposoby :evil_lol:

nagrałam ich wczoraj nawet i udało się dość szybko wrzucić film na YT :)
http://www.youtube.com/watch?v=h4SRaSsncgE

Edited by Fides79
Posted

Zerduszko, staram się pilnować ich i to bardzo, po pierwsze, żeby Ania F nie zrobiła krzywdy a po drugie, żeby on jej

a oto i nowy Felek:

oczywiście miałam Asystentkę, która szczególnie pilnowała, żeby F stał grzecznie i gdy tylko zaczynał się wiercić robiła mu "niu niu" paluszkiem :lol::evil_lol:

Posted

na golasa specjalnie ciachnełam, bez żadnych firanek i kłaków na przedpiersiu i łapki dosyć krótko, żeby mi jak najmniej piachu znosił, no i broda też jest mocno uboga :roll:

nie wiem czemu, bo wcześniej specjalnie mu się tak nie robiło, ale na łapach przednich i na przedpiersiu miał sporo dredów :shake:
robiły mu się owszem ale pod pachami, od szelek a teraz miał w tylnej części przednich łap
no i sporo w brodzie, ale przyznaje to moje własne zaniedbanie :oops:

Posted

[quote name='Saththa']Hmmmm a Ania moze mu łapki wycierać w łapki ?:lol:

I Tam brody ubogiej nie widziałaś :lol:[/QUOTE]

ANia i tak już wystarczająco wyciera i froteruje podłogi ;)

a brodę ubogą widziałam, na zdjęciach jakiś czas temu, ale jednak:evil_lol:

Posted

[quote name='Fides79']ANia i tak już wystarczająco wyciera i froteruje podłogi ;)

a brodę ubogą widziałam, na zdjęciach jakiś czas temu, ale jednak:evil_lol:[/QUOTE]

tj m ichodziło, ze wyciera się w Felusiowe łapki i stąd moze te filce :evil_lol:

No to skoro widziała to tutaj brody Felkowej podle nie pomawia;)

Posted

Golas, golas. :eviltong:
Pieski małe dwa słodkie są. Tak sobie myślę czy Zibi by tak pozwolił wgramolić sie na swoje posłanko - tak nauczony jest, że to jego azyl, on tu rządzi i nikt nie ma wstępu. Felutek kochany psiak jest o Anulki. :)
A na tych zdjęciach po kąpieli to w ogóle nie widzę mokrości. Zibi to cały posklejany jakiś od wody zawsze, aż kapie. Niby oba czarnuchy - a każdy inny. :)

Posted

A na tych zdjęciach po kąpieli to w ogóle nie widzę mokrości. Zibi to cały posklejany jakiś od wody zawsze, aż kapie. Niby oba czarnuchy - a każdy inny. :smile:

no z Felka woda nie leci bo był porządnie wytarty, zdążył się też kila razy otrzepać no i zanim wziełam aparat to kilkanaście minut minęło
aaaa i jeszcze się rozczesywaliśmy przed zdjęciami
a czarny to tak naprawde F ma tylko nos ;)