Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no też się zdziwiłam, to jakoś w lipcu było, gorąc jak nie wiem i Ania była albo w gładkim białym bodziaku albo w tym z namalowanym Kubusiem Puchatkiem, bez żadnych różowych dodatków i bez spinki i jeden pan zrobił z niech wówczas chłopca hihihihi
teraz za to z daleka mi mówi 'dzień dobry' jak nas widzi ;)

• 2 weeks later...
Posted

chciałam wstawić zdjęcia Ani z Felkiem i co i doooopa i to wielka
wrzuciłam zdjęcia na picase i zawsze klikałam na zdjęcie prawym przyciskiem myszy i wybierałam z menu opcje 'kopiuj adres obrazka' a tu niespodzianka takiej opcji teraz brak :angryy:

Posted

Ja coś powrzucałam (jak zdążyłaś zauważyć ;)), ale 'Opcje zaawansowane' mi się zbuntowały... Przegrałam i weszłam na cito.
Czekamy na zdjęcia cierpliwie :)

Posted

[quote name='Doginka']Hahaha, jaka mina, ale Ania musiała być zdziwiona:roflt:[/QUOTE]

najpierw było zdziwienie a potem wielki płacz, najlepsze że w krótkim czasie załatwiła tak dwa balony :roll:

[quote name='daguerrotype']Troszkę nie na temat, ale macie super podłogi drewniane ;)
Ania przesłodka, kradnie show Felkowi :)[/QUOTE]
podłogi owszem mają swój urok, ale były mocno zaniedbane przez poprzednich lokatorów, po prawie roku mieszkania nadal znajduję pomiędzy dechami różne 'skarby':-o

Posted

:calus:ojej... szkoda maleństwa.. życzę dużo zdrówka!

PS. zainspirowałaś mnie do "psucia" bodziaków, popełniłam już dwa, zabieram się za trzeci, z tym, że ja bardziej igłą i nitką ;)

Posted

[quote name='daguerrotype']:calus:ojej... szkoda maleństwa.. życzę dużo zdrówka!

dzięki, jakiś dajemy radę

PS. zainspirowałaś mnie do "psucia" bodziaków, popełniłam już dwa, zabieram się za trzeci, z tym, że ja bardziej igłą i nitką ;)

ooo super, pokaż co stworzyłaś :)

Posted

echh, dzidzia ma chwile lepsze i gorsze
w poniedziałek po wizycie u lekarza było w miarę ok, poza wysoką temperaturą, jadła i nie wymiotowała, a we wtorek wymiotowała często i jesć nie chciała, wczoraj wymiotował od rana, później się uspokoiło i temp też spadła, dziś niby nie wymiotuje ale jesć nie chce:roll:
we wtorek to wymiotował też po podaniu leków przeciwbiegunkowych i uzupełniających potrzebne bakterie i elektrolity :shake:
3 światy normalnie:nonono2:

a na dodatek mój cudny piesek wrócił z wczorajszego wieczornego spaceru bez kagańca, zgubiło mu się i ciocia się zorientowała dopiero na podwórzu :mdleje: