Fides79 Posted January 18, 2011 Author Posted January 18, 2011 ale się uczepiłyście naszego weta bidulka, on mi Felutka obejrzał i powiedział, że albo znaleźć narzeczoną albo ciąć (a z tą narzeczoną to tak nawet żartobliwie);) a rozmnażać go nie mam zamiaru, ani w ten sposób dokładać pracy różnym fundacjom stowarzyszeniom, schroniskom ani Waszce :p jambi aaa, jeszcze jedno - to nie jest tak, że od razu po kastracji pies przestanie "bzykać" dominować czy co tam jeszcze - to zajmie troche czasu;hormony jeszcze buzują, dlatego to wszystko musi sie ustabilizować - Aronowi zajeło to około 3 miesięcy zanim zauważyła widoczną zmianę, ale może trwać do pół roku - czasem szybciej aaa to wiem, dlatego, chcę żeby zabieg odbył się jak najszybciej :lol: jambi psychologiem? nie, pedagogiem, ale nie pracuję w szkole Quote
Doginka Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Nie miałam siły nadrabiać czytania postów, ale nadrobiłam oglądanie fot:loveu: Te znad morza przypomniały mi o cieplutkim lecie, za którym już tęsknię:lol: Quote
Tekla64 Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 a ty co ? juz nie masz fotkow? ani opowiastek? nie przejmuj sie wetem dziolchy skoczyly na niego zamiast na metode hihihi a tak z innej strony to moze on jeszcze z tej innej szkoly gdy nie tak nagminnie sie sterylizowalo i kastrowalo , i ja sama pamietam jak podobne rzeczy mnie mowili weci ale w zamirzchlych czasach hihihi Quote
Fides79 Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 zdjęcia to jeszcze jakieś są a i może opowiastka by się znalazła, tylko coś weny mi brak :roll: a wet nie wygląda na takiego "starej szkoły":cool3: Quote
kaho Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Bylam, poczytalam, poogladalam wspaniale foty Felutka :loveu:co mu chca meskosc odebrac :evil_lol: ;) i od razu lepiej mi sie zrobilo:lol:. Mam nadzieje, ze wkrotce bede 'wpadac' czesciej :cool3:. Pozdrawiam cieplutko ;). Quote
Doginka Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Dobra, to ja podmucham w monitor, żeby Ci wena wróciła:lol:;-) Quote
Fides79 Posted January 21, 2011 Author Posted January 21, 2011 Doginka napisał(a):Dobra, to ja podmucham w monitor, żeby Ci wena wróciła:lol:;-) a to od takiego dmuchania wraca?? Quote
Tekla64 Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 a co??? spodziewalas sie czegos innego??? hihihi Quote
Doginka Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Małysz prosił o dmuchanie w telewizory, ja dmuchałam i złoto mamy:multi:, więc teraz myślę, że Tobie też może wena powróci;-):lol: Quote
Tekla64 Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 nie tlumacz sie Doginko hihihi tlumacza sie tylko winni ale te opowiastki moglabys zapodac a napewno wielkiej weny nie trza do zdjec hihihi wiec sie nie wymiguj! Quote
Fides79 Posted January 21, 2011 Author Posted January 21, 2011 no jak tak bardzo się Magda upomina to proszę, oto Felicjan szczurzy morderca:diabloti: Quote
Fides79 Posted January 21, 2011 Author Posted January 21, 2011 oraz Felkowe domowe zachowanie: aa kuu kuu :evil_lol: Quote
jambi Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 kaho napisał(a): Felutka :loveu:co mu chca meskosc odebrac :evil_lol: ;) i od razu lepiej mi sie zrobilo:lol:. ja nie wiem jak to rozumieć.... ;) foty domowe bomba, a czego on w tym kaloryferze tak szuka? Quote
Tekla64 Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 on go wykorzystuje jako narzedzie mordu hihihi mam na mysli kaloryfer! tez mnie to zdanie zastanowilo ale coz kazdy ma swoje poglady hihihi gdyby nie tyn ogon to bym sie upierala ze to kret!!!! Felutek sie zneca nad biedakiem poprostu!!!! Quote
Fides79 Posted January 22, 2011 Author Posted January 22, 2011 jambi foty domowe bomba, a czego on w tym kaloryferze tak szuka? kaloryfer wykorzystuje do wyglądania przez okno :razz: Tekla64 gdyby nie tyn ogon to bym sie upierala ze to kret!!!! Felutek sie zneca nad biedakiem poprostu!!!! ha kret to był troche później tu jeszcze z ogonem, ale ogon też zeżarł cholera mała :evil_lol: Quote
Saththa Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 hehhe może on jednak woli krety od szczurów:D Quote
Doginka Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 Jemu chcą ciachnąć klejnoty, to on zacznie zżerać ogony:roflt: to taka mała zemsta:mad::lol: Quote
Saththa Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 Doginka napisał(a):Jemu chcą ciachnąć klejnoty, to on zacznie zżerać ogony:roflt: to taka mała zemsta:mad::lol: Z dwojga złego lepiej, że ogony szczuo-kretów a nie... :D Quote
Fides79 Posted January 23, 2011 Author Posted January 23, 2011 szczuro-kretom to Felutek wyżera dużo części ich pluszowego ciała, ryjki, ogonki, łapki i uszy a na chwilę obecną klejnoty jeszcze ma :eviltong: a tak się prezentował Felek po dzisiejszym porannym spacerze nie był zbyt chętny do pozowania :roll: a tak jak juz trochę się wyskakał przy talerzu z moim śniadaniem :evil_lol: Quote
Fides79 Posted January 23, 2011 Author Posted January 23, 2011 no ale Felek nie był by Felkiem, gdyby pozwolił się ładnie sfotografować w pozycji leżącej, cierpliwość mu się skończyła i postanowił się przemieścić:razz: Quote
Tekla64 Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 jaki ona aniolek jest?! czego sie go czepiasz? popatrz na niego tylko http://img5.imageshack.us/img5/6527/dscn5936j.jpg jak mozna go nie kochac? miec pretensje ? podejrzewac o cokolwiek? toc to sama niewinnosc i slodycz!!! fajny jest tyn twoj Felus wiesz?! Quote
Fides79 Posted January 23, 2011 Author Posted January 23, 2011 dzięki Magduniu, za miłe słowa, od Felka też ja wiem, że on potrafi być aniołkiem i kocham go bardzo :loveu: a na dowód Felkowego anielstwa powiem, że jest całkiem grzeczny, biorąc pod uwagę, że dopadło mnie przeziębienie i większość weekendu spędzam pod kołdrą. Felutek dzielnie mi towarzyszy, ogrzewając moje nogi: a tu na dzisiejszym popołudniowym spacerku, czyli jakąś godzinkę temu: zdjęcia robiłam telefonem, więc nie są najlepszej jakości niestety :roll::oops: Quote
eria Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 http://img35.imageshack.us/img35/6671/23012011018.jpg Felka porosły zielone algi hihihi http://img195.imageshack.us/img195/8940/dscn5933u.jpg a tu wygląda na mocno wkurzonego,że mu spokoju nie dajesz :) Quote
Czarna_Owieczka Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 jaka ilość zdjęć :multi: http://img502.imageshack.us/img502/884/dscn4842z.jpg Felutek i jego kumpel szczurek :razz: http://img839.imageshack.us/img839/1843/23012011008.jpg słodkie oczko :loveu: Kochany pieseczek pomaga Pańci się wykurować Quote
jambi Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Kinga, Felek chodzi w szelkach na spacery tak? to na co mu obroża? http://img340.imageshack.us/img340/5614/dscn5927.jpg [quote name='Fides79']a na dowód Felkowego anielstwa powiem, że jest całkiem grzeczny, biorąc pod uwagę, że dopadło mnie przeziębienie i większość weekendu spędzam pod kołdrą. Felutek dzielnie mi towarzyszy, ogrzewając moje nogi: bo one też zawsze chore są gdy my chorujemy ;) żebyście wiedziały jak moje stękają i wzdychają gdy ktoś jest chory i z łózka nie wyłazi :lol: Quote
Recommended Posts