Saththa Posted June 15, 2013 Posted June 15, 2013 całkiem spory teren :) a nie ma jakiś sprayów? Ulana ... wyłowiliście go z wody? :) Quote
Fides79 Posted June 15, 2013 Author Posted June 15, 2013 Saththa całkiem spory teren :smile: a nie ma jakiś sprayów? no nawet nawet a spraye są :evil_lol: Quote
Saththa Posted June 15, 2013 Posted June 15, 2013 [quote name='Fides79']no nawet nawet a spraye są :evil_lol:[/QUOTE] tj chodziło mi o spraye takie na owady :lol: nie napisałam :splat: :razz: Quote
WATACHA Posted June 15, 2013 Posted June 15, 2013 To ten po prawej czy po lewej :)? https://lh6.googleusercontent.com/-bDsaKja7TS0/Ubs1icjlMnI/AAAAAAAAEQQ/6tS_8Us3DbA/s912/DSCN5384.JPG Ulana ta pani pajaczkowa to bardzo ładna, ale nie na moim terenie ;) Quote
Fides79 Posted June 16, 2013 Author Posted June 16, 2013 Sandra, są takie tylko na pajonki :diabloti: WATACHA To ten po prawej czy po lewej :smile:? ale co po prawej czy lewej, doprecyzuj proszę? Quote
Saththa Posted June 16, 2013 Posted June 16, 2013 [quote name='Fides79']Sandra, są takie tylko na pajonki :diabloti: [/QUOTE] O to mi chodziło :mdleje: pijana jakaś byłam czy co :razz: Ty wiesz, ze to wcale nie ejst takie proste znaleźć koszulki jakie bym chciała :eek2: Quote
WATACHA Posted June 16, 2013 Posted June 16, 2013 [quote name='Fides79']Sandra, są takie tylko na pajonki :diabloti: ale co po prawej czy lewej, doprecyzuj proszę?[/QUOTE] No który to ten dom Twój ;)?Z lewa czy z prawa? Quote
Fides79 Posted June 17, 2013 Author Posted June 17, 2013 Ty wiesz, ze to wcale nie ejst takie proste znaleźć koszulki jakie bym chciała :eek2: i cóż ja mogę Ci poradzić :roll: No który to ten dom Twój ;-)?Z lewa czy z prawa? wszystko moje, i z lewa i z prawa ;) Quote
Saththa Posted June 20, 2013 Posted June 20, 2013 [quote name='Fides79']i cóż ja mogę Ci poradzić :roll: [/QUOTE] Ano nic;) Tak się tylko chciałam pożalić :( ale nic, zero zrozumienia :( Quote
Fides79 Posted June 20, 2013 Author Posted June 20, 2013 no ale o jakie zrozumienie Ci chodzi? jak wymyśliłaś nie wiadomo co to teraz się męczysz :niewiem: PS. A ta Twoja koleżanka chyba się rozmyśliła, jak na razie się nie odezwała :roll: chyba, że chcecie ciut zaoszczędzić i załatwicie wszystko jedną przesyłką ;) Quote
Saththa Posted June 20, 2013 Posted June 20, 2013 [quote name='Fides79']no ale o jakie zrozumienie Ci chodzi? jak wymyśliłaś nie wiadomo co to teraz się męczysz :niewiem: PS. A ta Twoja koleżanka chyba się rozmyśliła, jak na razie się nie odezwała :roll: chyba, że chcecie ciut zaoszczędzić i załatwicie wszystko jedną przesyłką ;)[/QUOTE] do mnie etz się nie odzywa. z teg oco wiem chora jest... Nie nie wiadomo co tylk okoszulke białą bez rękawów. a wszytskie są z dziwnym materiałem... a ja bym chciała głądki :lol: Quote
Fides79 Posted June 20, 2013 Author Posted June 20, 2013 Sandra pw Ci wysłałam albo na allegro poszukaj, albo w tesco ;) czasem w go sporcie też mają fajne PS. nie musi być biała, no chyba, że tak chcesz Quote
Saththa Posted June 20, 2013 Posted June 20, 2013 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
ulana Posted June 21, 2013 Posted June 21, 2013 Saththa - tak, z wody. Dokładnie wg zasad akcji 'człowik za burtą'. Łapałam go z burty w taką plastikową miseczkę. Przeżył. :) Watacha - super, że doceniłaś choć piękno pajączkowej damy. A jak pająki działkowe? Właściwie to Felutek nie mógłby ich zjeść po prostu? Zdrowe, naturalne białko, hihi. ;) Quote
Saththa Posted June 21, 2013 Posted June 21, 2013 ulana napisał(a):Saththa - tak, z wody. Dokładnie wg zasad akcji 'człowik za burtą'. Łapałam go z burty w taką plastikową miseczkę. Przeżył. :) Kurde, ale jak zeście go dojrzeli??:) Quote
ulana Posted June 21, 2013 Posted June 21, 2013 Saththa napisał(a):Kurde, ale jak zeście go dojrzeli??:) Wszak sama go wyrzuciłam. Poza tym on taki bardziej kobylasty był. No i miał (miała?) szczęście. :) Quote
Fides79 Posted June 21, 2013 Author Posted June 21, 2013 chwilowo mamy przerwę od działki, Felek zjada za to robactwo w domu, bo też wyłazi z podłogi i czasem to różnie bywa a ten nasz działkowy pająk jest okropny i wielki i nie wiem jakby F na niego się zapatrywał, zresztą nie dosięgnie go tak po prostu, one siedzą na oknach i w ścianach, bleeee trochę domowego F była kąpiel, bo już był mocno aromatyczny:roll: Quote
Fides79 Posted June 21, 2013 Author Posted June 21, 2013 balkonowy patrol wejść czy nie wejść oto jest pytanie :evil_lol: eee jednak coś się tam ciekawego dzieje, trzeba popaczeć ;) Quote
WATACHA Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 Pytanie jest bardzo trudne i ciężko je będzie rozpaczeć https://lh4.googleusercontent.com/-cbPt2KAVCoI/UcQikIV7LoI/AAAAAAAAERk/hM9EupCcuMY/s640/DSC_4459.JPG Quote
eria Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 czyściutki i wykąpany jest to teraz czas na strzyżenie :cool3: Quote
Recommended Posts