Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Fides79']Sandra, są takie tylko na pajonki :diabloti:

[/QUOTE]

O to mi chodziło :mdleje: pijana jakaś byłam czy co :razz:

Ty wiesz, ze to wcale nie ejst takie proste znaleźć koszulki jakie bym chciała :eek2:

Posted

[quote name='Fides79']Sandra, są takie tylko na pajonki :diabloti:

ale co po prawej czy lewej, doprecyzuj proszę?[/QUOTE]

No który to ten dom Twój ;)?Z lewa czy z prawa?

Posted

Ty wiesz, ze to wcale nie ejst takie proste znaleźć koszulki jakie bym chciała :eek2:

i cóż ja mogę Ci poradzić :roll:

No który to ten dom Twój ;-)?Z lewa czy z prawa?

wszystko moje, i z lewa i z prawa ;)

Posted

no ale o jakie zrozumienie Ci chodzi? jak wymyśliłaś nie wiadomo co to teraz się męczysz :niewiem:

PS. A ta Twoja koleżanka chyba się rozmyśliła, jak na razie się nie odezwała :roll:
chyba, że chcecie ciut zaoszczędzić i załatwicie wszystko jedną przesyłką ;)

Posted

[quote name='Fides79']no ale o jakie zrozumienie Ci chodzi? jak wymyśliłaś nie wiadomo co to teraz się męczysz :niewiem:

PS. A ta Twoja koleżanka chyba się rozmyśliła, jak na razie się nie odezwała :roll:
chyba, że chcecie ciut zaoszczędzić i załatwicie wszystko jedną przesyłką ;)[/QUOTE]

do mnie etz się nie odzywa. z teg oco wiem chora jest...

Nie nie wiadomo co tylk okoszulke białą bez rękawów. a wszytskie są z dziwnym materiałem... a ja bym chciała głądki :lol:

Posted

Saththa - tak, z wody. Dokładnie wg zasad akcji 'człowik za burtą'. Łapałam go z burty w taką plastikową miseczkę. Przeżył. :)

Watacha - super, że doceniłaś choć piękno pajączkowej damy.

A jak pająki działkowe? Właściwie to Felutek nie mógłby ich zjeść po prostu? Zdrowe, naturalne białko, hihi. ;)

Posted

ulana napisał(a):
Saththa - tak, z wody. Dokładnie wg zasad akcji 'człowik za burtą'. Łapałam go z burty w taką plastikową miseczkę. Przeżył. :)

Kurde, ale jak zeście go dojrzeli??:)

Posted

Saththa napisał(a):
Kurde, ale jak zeście go dojrzeli??:)

Wszak sama go wyrzuciłam. Poza tym on taki bardziej kobylasty był. No i miał (miała?) szczęście. :)

Posted

chwilowo mamy przerwę od działki, Felek zjada za to robactwo w domu, bo też wyłazi z podłogi i czasem to różnie bywa
a ten nasz działkowy pająk jest okropny i wielki i nie wiem jakby F na niego się zapatrywał, zresztą nie dosięgnie go tak po prostu, one siedzą na oknach i w ścianach, bleeee

trochę domowego F

była kąpiel, bo już był mocno aromatyczny:roll: