Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tramwajem to i z F i z Anią byłoby ciężko, ale do parku idziemy często we trójkę, a tam gdzie były robione ostatnie zdjęcia jeździmy autkiem :)

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):
o jakie fajne, a jeszcze fajniejsze by były w całości - nie w linkach :lol:

pewnie tak, ale p Jadzia przysłała takie wieklie, że szok, zmniejszyłam o połowe a itak zajmują od cholery miejsca ;)

Sandra, Magda, daguerrotype - dzięki, dożyczka - Bananka- przekonała się do dzieci, już nie ucieka gdzie pieprz rośnie a ostatnio to nawet do wózków z parku zaglądała
:lol:

Posted

kiedys dawno dawno temu zylam z dogiem i szczerze powiem nie pamietam by sie tak glucil jak te dzisiejsze mam swezo w pamieci spotkanie weekendowe z dogami cudnymi zreszta ale wlasnie .... gluty hihihi

a kiedys marzylam o dogu hihihi to se fundenlam sznupa z lawkowcem na kufie, nic lepiej

Posted

Sylwia, jak ja mam Anię izolować, jak mamy po pierwsze psa w domu, a po drugie całkiem spore psie towarzystwo
Ania regularnie sama wyciąga rączki do czworonogów, cieszy się na ich widok i jest 'obcałowywana' :lol:
zresztą nawet jak po takim 'całusku' przez cała buzię Mała jest zdziwiona i nie wie co by tu zrobić, to nie ma żadnych panicznych reakcji, tylko wszyscy się uśmiechają, nie porywam Ani do góry na ręce, tylko zostawiam ją w tym samym miejscu w którym była i dzięki temu po chwili A na nowo wyciąga rączki e stronę psiaka :p

jedynie Felek podchodzi do Ani ostrożnie, bo wie, że jak go złapie to go wytrymuje hi hi hi hi alr czasem mu ciężko wytrzymać, szczególnie jak Mała coś je :evil_lol:

Posted

jak tyn czas leci zaraz bedzie chodzic za chwile nie bedzie chciala tego czy tamtego ubrac potem zacznie pozno wracac i .... czlek sie martwi i tak cale zycie

Posted

też się zastanawiam kiedy to minęło, dopiero co w ciąży byłam a tu już, nie wiadomo kiedy mały człowiek jest na świecie i jeszcze chwila a będziemy świętować pierwsze urodziny
podobno jak dziecko jest większe to en czas trochę zwalnia, ale na razie jak dla mnie pędzi jak oszalały, a mógłby się tak nie spieszyć ;)

Posted

O mamo, jakie cudne te body! Zwłaszcza te z sówkami :loveu:
Powiedz, jakimi farbkami malujesz? Może umilę sobie czas oczekiwania takim twórczym zajęciem :diabloti: To się nie zmywa w praniu?