Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aniu, kubek robi tylko takie złudne wrażenie, bo jest niższy i szerszy niż normalne ale pojemność ma taką standardową
mój M za to pija w 0,5l 'wiaderkach' hi hi hi

Doginka
Najfajniejsza fota jak Anulka Felicjana łapie za kudły:roflt::loveu:

tak go łapie, że jej te kudły w rączkach zostają
F jak tylko widzi, że Ania wyciąga rączkę w jego stronę to od razu robi uniki :lol:

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='zerduszko']Łeeee, to straty małe jak na starcie z astem :) Ale wygolony :loveu:[/QUOTE]

ha ha ha, no z tym astem to taki mały wkręcik :evil_lol:

a poważnie to go zaciełam i niby było wsio ok, ale po jakiś 7-8 godzinach rozdrapał sobie tak, że krew bez mała ciurkiem leciała, no i skończyło się obklejeniem dookoła szyi coby mały kombinator nie ściągał opatrunku
no ale za to mamy obraze majestatu :obrazic:

Posted

hi hi hi na starcie z amstafem sporo osób się "łapie" :evil_lol:

Sandra, ja co strzyżenie to Felka inaczej robie ;)
tym razem wersja wiosenna - sportowa, żeby na dłużej wystarczyła i żeby mi nie przynosił kilogramów piachu
ale ciąć co do długości na grzbiecie to cięłam jak zwykle na 6mm z włosem, ciut krócej głowa, uszy i dół szyi, nie zostawiałam falbany, no i dupina na 1mm:cool3:
a łapy jak zwykle pełna improwizacja :lol:

Posted

no kolega Felicjan juz naprawde byl gotow do strzyzenia i dalnie wyglada ino ta polowka brody teraz razi ale odrosnie
Anusia coraz wieksza i za chwile bedzie aktywnie pomagac mamusi w ekspresjach fryzjerskich hihihi

fajnie mnie sie podba a wypadek ... no coz zdaza sie najwazniejsze ze szybko sie zagoilo

Posted

Sandra, w sumie to nie wiem co inaczej zrobiłam, może to ta 'dziurawa' broda hi hi hi:lol:

Magda, dzięki, a wypadek był przez asystentkę, bo wydawała z siebie tak wysokie tony, ze aż sie F zdziwił i ruszył, no i sie skończyło małym piśnięciem i zacięciem

ale F ogólnie to ucho ma jakieś pechowe, bo albo mu zatnę, albo przy zabawie z innymi psami skaleczy, ciągle coś :roll:

Posted

weekend spędziliśmy w innej części miasta i w związku z tym mam dla Was trochę wiosenno-pierzastych zdjęć;)

kasztanowce już się szykują na majowe matury :)