Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no bo Felek w piórka obrośnie :evil_lol:
choć i tak już wygląda jak mała owca :roll:
ale ponieważ mamy chwilowy powrót zimy to jeszcze się wstrzymuje ze strzyżeniem

Posted

sumie to dobrze, że ma kto z F wychodzić hihihi, bo nie dosyć, ze nie zawsze jest pogoda taka żebym mogła wyjść z Anią to na dodatek od jakiegos czasu mam problemy z chodzeniem
byłam nawet u chirurga, dostałam maść z antybiotykiem, ale niestety poprawy brak
a doskwiera mi wrastający paznokieć, w najbliższy poniedziałek ide znowu, może łaskawie mi wytnie to cholerstwo albo sama utnę ale raczej cały palec :angryy:

Posted

Fides79 napisał(a):
sumie to dobrze, że ma kto z F wychodzić hihihi, bo nie dosyć, ze nie zawsze jest pogoda taka żebym mogła wyjść z Anią to na dodatek od jakiegos czasu mam problemy z chodzeniem
byłam nawet u chirurga, dostałam maść z antybiotykiem, ale niestety poprawy brak
a doskwiera mi wrastający paznokieć, w najbliższy poniedziałek ide znowu, może łaskawie mi wytnie to cholerstwo albo sama utnę ale raczej cały palec :angryy:

Współczuję bo to bolesna sprawa.

Posted

Szkoda, że tak daleko mieszkam, bo ja umiem najbardziej zaplątane rzepy wyjąć beż ucięcia nawet jednego włoska;-)
Wrastającego paznokcia nie zazdroszczę:shake:

Posted

wybierz sie na dobry pedicure ale sprawdz czy kobieta wie co robic i jak coby bylo dobrze, ja mam stale tem problem i wlasnie odpowiednie rpwadzenie paznokcia jest wazne , nie musisz calego pedicuru se robic ino palce to zawsze taniej
, Moni tez juz ma wyprowadzone i sesama daje rade a grozil zbieg

Posted

Magda, patrzyłam w necie, ale nie znalazłam nic, nawet jak się pokazuje jakiś salon teoretycznie zajmujący się takimi zabiegami, to po wejsciu na ich strone internetową nie ma o tym nawet słowa, w cenniku też nie mają ujętych takich usług, a troche się boje iśc nie wiadomo do kogo:roll:

Sylwia, tych rzepów było tyle, że szok, a F jeszcze sobie przy brodzie gmerał łapami, więc powplątywał je jeszcze mocniej, z ciężkim sercem cięłam, ale na szczęście kłaki odrosną ;)

Posted

ja ratuje co jakis czas brody moich dwoch hihihi
i raczej wyciagne jak wytne ale u kotow daje ciala!!!! tym kudlaczom z bardzo delikatna i elastyczna skora cieniutka nie daje rady

Posted

tamto pokzywałaś :smile:

wiem, dla tego tylko linka dla przypomnienia wstawiłam ;)

A kurcze dlaczego przenosiny?:smile:

a żeby sobie posiedzieć razem ciut dłużej i żeby M nie musiał jeździć w tą i tamtą ;)

Posted

Ja mam taką samą metodę dłubania 1 zębem. I zawsze sukces choć nie jeden raz byłam bliska rozpaczy, że tego nie da się wyczesać.
Ale Felek wygląda całkiem ok, kudły odrosną, a tak jak napisałaś jemu to lotto ;)
Problemów paznokciowych współczuję :shake: