ulana Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 (edited) Ja się nieźle rozlożyłam i nie miałam nawet sił zajrzeć. Ale już nadrobiłam :) 1. Dzięki za życzenia noworoczne - i Wam też niech ten rok samych uśmiechów dostarcza. 2. https://lh3.googleusercontent.com/-PEVj4jxrYoI/UO6o6tle1WI/AAAAAAAADoE/GJBRgoAV00o/s640/DSCN3446.JPG Felutek słodziak tu jest z tym łypiącym okiem 3. Ania rośnie i rośnie :) Minki fajne robi, fakt, przyłączam się do wcześniejszych głosów. 4. Do rozmowy o służbie zdrowia nic nie dodam, bo mnie na świeżo takie wielce niecenzuralne słowa cisną się na usta. Koniec listy. Idę spać. A jeszcze: 5. Zdrówka dla kręgosłupa ;) Edited January 17, 2013 by ulana Quote
Fides79 Posted January 17, 2013 Author Posted January 17, 2013 :mdrmed:niespodzianka!! 4 pokolenia kobiet w mojej rodzinie: Quote
Saththa Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 Oooooooooo no prosze prosze;) na górze po lewo to w takim razie babcia Twoja? Quote
Fides79 Posted January 17, 2013 Author Posted January 17, 2013 na górze po lewo to w takim razie babcia Twoja? tak to babcia :) Ty w wózeczku? ano ja ;) nad Anią moja mama Quote
Fides79 Posted January 17, 2013 Author Posted January 17, 2013 Trol :errrr::splat: i pół trola mniej :cool3::grin: a przy okazji powiem Wam jeszcze, że wczoraj bylismy na szczepieniach, po których mieliśmy długi i ciężki wieczór, Anusia była rozdrażniona i na dodatek złapała ją kolka trafilismy na jakąś mało delikatną pielęgniarkę, paskudnie się wkłuła Małej w nóżkę i jedną rączkę, długo jej leciała krew, na nóżce został przyklejony plaster :shake: Anusia waży obecnie5,56kg i 62cm :) Quote
Doginka Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 O kurczę, to Anulka waży tyle co ptaszek:lol: Mój najlżejszy pies waży 8 kg:lol: Zestawienie pokoleniowe świetne i widać na nim rodzinną podobiznę:lol: Ach te geny:loveu: Quote
Fides79 Posted January 17, 2013 Author Posted January 17, 2013 [quote name='Doginka']O kurczę, to Anulka waży tyle co ptaszek:lol: Mój najlżejszy pies waży 8 kg:lol: Zestawienie pokoleniowe świetne i widać na nim rodzinną podobiznę:lol: Ach te geny:loveu:[/QUOTE] hi hi Felek też waży więcej :) no ale Anusia ma dopiero 12 tyg i smukła sylwetkę ma raczej po mnie ;) Quote
Tekla64 Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 kokietki hihihi fajny zestaw genow a Felicjan w koncu ozywiony hihihi Quote
Culineo Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 uwielbiam stare zdjęcia , ten klimat jest niepowtarzalny ! :) Quote
WATACHA Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 Oooooo patrzcie jakie dziewuszki śliczne, a babcia mini takie, że ho,ho :) https://lh6.googleusercontent.com/-_M0IrDBVNmk/UPfO5g3IZeI/AAAAAAAADp0/ZtgCt8mdDNU/s640/12for.jpg [quote name='Doginka']O kurczę, to Anulka waży tyle co ptaszek:lol: Mój najlżejszy pies waży 8 kg:lol: Zestawienie pokoleniowe świetne i widać na nim rodzinną podobiznę:lol: Ach te geny:loveu: Ej Doginka nie od dziś wiadomo, że te Twoje psy to spaśluny:evil_lol: Quote
weszka Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 Świetne pokoleniowe zestawienie :) Kręgosłupy to my chyba wszystkie mamy do wymiany. Jakaś choroba cywilizacyjna chyba. Jak są tu połamańce z okolic Katowic to polecam pańciostwo Marzyciela - są terapeutami manualnymi i mają złote rączki. Quote
zerduszko Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 [quote name='weszka']Świetne pokoleniowe zestawienie :) Kręgosłupy to my chyba wszystkie mamy do wymiany. Jakaś choroba cywilizacyjna chyba. Jak są tu połamańce z okolic Katowic to polecam pańciostwo Marzyciela - są terapeutami manualnymi i mają złote rączki.[/QUOTE] Napisz coś więcej, na pw chyba najlepiej :D Quote
malawaszka Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 [quote name='zerduszko']Napisz coś więcej, na pw chyba najlepiej :D[/QUOTE] nooo ja też poproszę :cool3: Quote
weszka Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 W sprawie kręgosłupowej to jako że jesteście na FB to wstawiam linka https://www.facebook.com/pages/Jacek-Mazur-terapeuta-manualny/458889350839015?ref=ts&fref=ts - jakby co powoływać się na mnie hihihi No i będzie okazja w nagrodę po mękach zapoznać Marzyciela ;) Quote
zerduszko Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Boszzzzz ja z tego nic nie rozumiem, po niemiecku! Ten Pan jest masażystą czy fizjoterapeutą czy jak? Dawaj Monika jedziemy, jak się rano nie podniesiemy to obie :lol: Quote
malawaszka Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 ja sobie zapisuję, szkoda, ze nie mam już teraz wyników rezonansu bo pewnie by się przydało mieć, ale mam termin dopiero na kwiecień :shake: Quote
zerduszko Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 [quote name='malawaszka']ja sobie zapisuję, szkoda, ze nie mam już teraz wyników rezonansu bo pewnie by się przydało mieć, ale mam termin dopiero na kwiecień :shake:[/QUOTE] Po moim rezonansie na kolano... to olewam na kręgosłup, bo sobie w buty można wsadzić :angryy: Quote
malawaszka Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 [quote name='zerduszko']Po moim rezonansie na kolano... to olewam na kręgosłup, bo sobie w buty można wsadzić :angryy:[/QUOTE] no weź nie dobijaj mnie... czemu? Quote
Margi Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 Rezonans nie w buty w sadzić,tylko u nas ciągle nie ma dobrych specjalistów do odczytania zdjęć.Asekurują się ale specjalistów ortopedów tyż mamy jakich mamy. Mojej koleżance zoperował kolano dość znany ortopeda i wyobraźcie sobie,że nie to które było chore a zdrowe. Quote
Fides79 Posted January 20, 2013 Author Posted January 20, 2013 hihihi wątek medyczny widzę się nam tu zrobił ;) ja do mojego specjalisty poszłam bez żadnych rezonansów czy innych prześwietleń obejrzał mnie, kazał się schylić, wyprostować, zapytał co dokładnie mi dolega, gdzie boli i jaki to ból, potem pomasował wzdłuż kręgosłupa i wiedział co i gdzie jest nieprawidłowo oraz co i gdzie nastawić :cool3: Quote
Fides79 Posted January 20, 2013 Author Posted January 20, 2013 [quote name='Saththa']ja pierdziele :mdleje:[/QUOTE] hmmm, ale o co chodzi?????? Quote
Saththa Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 [quote name='Fides79']hmmm, ale o co chodzi??????[/QUOTE] O to ;) .................. [quote name='Margi'] Mojej koleżance zoperował kolano dość znany ortopeda i wyobraźcie sobie,że nie to które było chore a zdrowe.[/QUOTE] Quote
Recommended Posts