Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Ja się nieźle rozlożyłam i nie miałam nawet sił zajrzeć. Ale już nadrobiłam :)
1. Dzięki za życzenia noworoczne - i Wam też niech ten rok samych uśmiechów dostarcza.
2. https://lh3.googleusercontent.com/-PEVj4jxrYoI/UO6o6tle1WI/AAAAAAAADoE/GJBRgoAV00o/s640/DSCN3446.JPG Felutek słodziak tu jest z tym łypiącym okiem
3. Ania rośnie i rośnie :) Minki fajne robi, fakt, przyłączam się do wcześniejszych głosów.
4. Do rozmowy o służbie zdrowia nic nie dodam, bo mnie na świeżo takie wielce niecenzuralne słowa cisną się na usta.
Koniec listy. Idę spać. A jeszcze:
5. Zdrówka dla kręgosłupa ;)

Edited by ulana
  • Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Trol :errrr::splat:

i pół trola mniej :cool3::grin:

a przy okazji powiem Wam jeszcze, że wczoraj bylismy na szczepieniach, po których mieliśmy długi i ciężki wieczór, Anusia była rozdrażniona i na dodatek złapała ją kolka
trafilismy na jakąś mało delikatną pielęgniarkę, paskudnie się wkłuła Małej w nóżkę i jedną rączkę, długo jej leciała krew, na nóżce został przyklejony plaster :shake:
Anusia waży obecnie5,56kg i 62cm :)

Posted

O kurczę, to Anulka waży tyle co ptaszek:lol:
Mój najlżejszy pies waży 8 kg:lol:

Zestawienie pokoleniowe świetne i widać na nim rodzinną podobiznę:lol: Ach te geny:loveu:

Posted

[quote name='Doginka']O kurczę, to Anulka waży tyle co ptaszek:lol:

Zestawienie pokoleniowe świetne i widać na nim rodzinną podobiznę:lol: Ach te geny:loveu:[/QUOTE]

hi hi Felek też waży więcej :)
no ale Anusia ma dopiero 12 tyg i smukła sylwetkę ma raczej po mnie ;)

Posted

Oooooo patrzcie jakie dziewuszki śliczne, a babcia mini takie, że ho,ho :)

https://lh6.googleusercontent.com/-_M0IrDBVNmk/UPfO5g3IZeI/AAAAAAAADp0/ZtgCt8mdDNU/s640/12for.jpg

[quote name='Doginka']O kurczę, to Anulka waży tyle co ptaszek:lol:

Zestawienie pokoleniowe świetne i widać na nim rodzinną podobiznę:lol: Ach te geny:loveu:

Ej Doginka nie od dziś wiadomo, że te Twoje psy to spaśluny:evil_lol:

Posted

Świetne pokoleniowe zestawienie :)
Kręgosłupy to my chyba wszystkie mamy do wymiany. Jakaś choroba cywilizacyjna chyba. Jak są tu połamańce z okolic Katowic to polecam pańciostwo Marzyciela - są terapeutami manualnymi i mają złote rączki.

Posted

[quote name='weszka']Świetne pokoleniowe zestawienie :)
Kręgosłupy to my chyba wszystkie mamy do wymiany. Jakaś choroba cywilizacyjna chyba. Jak są tu połamańce z okolic Katowic to polecam pańciostwo Marzyciela - są terapeutami manualnymi i mają złote rączki.[/QUOTE]
Napisz coś więcej, na pw chyba najlepiej :D

Posted

[quote name='malawaszka']ja sobie zapisuję, szkoda, ze nie mam już teraz wyników rezonansu bo pewnie by się przydało mieć, ale mam termin dopiero na kwiecień :shake:[/QUOTE]
Po moim rezonansie na kolano... to olewam na kręgosłup, bo sobie w buty można wsadzić :angryy:

Posted

Rezonans nie w buty w sadzić,tylko u nas ciągle nie ma dobrych specjalistów do odczytania zdjęć.Asekurują się
ale specjalistów ortopedów tyż mamy jakich mamy.

Mojej koleżance zoperował kolano dość znany ortopeda i wyobraźcie sobie,że nie to które było chore a zdrowe.

Posted

hihihi wątek medyczny widzę się nam tu zrobił ;)

ja do mojego specjalisty poszłam bez żadnych rezonansów czy innych prześwietleń
obejrzał mnie, kazał się schylić, wyprostować, zapytał co dokładnie mi dolega, gdzie boli i jaki to ból, potem pomasował wzdłuż kręgosłupa i wiedział co i gdzie jest nieprawidłowo oraz co i gdzie nastawić :cool3:

Posted

[quote name='Fides79']hmmm, ale o co chodzi??????[/QUOTE]

O to ;) ..................
[quote name='Margi']

Mojej koleżance zoperował kolano dość znany ortopeda i wyobraźcie sobie,że nie to które było chore a zdrowe.[/QUOTE]