Tekla64 Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 bez Ani????? teraz powinni we dwojke wystepowac hihihi Felutek jaki spokojny cos mu zadala? Quote
Fides79 Posted November 12, 2012 Author Posted November 12, 2012 [quote name='Tekla64']bez Ani????? teraz powinni we dwojke wystepowac hihihi Felutek jaki spokojny cos mu zadala?[/QUOTE] ano Felek bez Ani, bo Mała urzęduje w swoim łóżeczku albo na tapczanie w duzym pokoju, a odkąd się przeprowadziliśmy i mamy nowy super tapczanik to Feluś (bidulek) ma zakaz wstępu na niego a spokojny bo miałam smaczka w dłoni hihihi - kosteczkę z baraniną i ryżem :cool3: Quote
ulana Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 Własnie zostałam ciocią!!! :multi: Zrobię z malca dogomaniaka. Quote
Tekla64 Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 Ulana! a tys sie nie walnela deczko? nie jestes cioteczna babcia? Quote
ulana Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 [quote name='Tekla64']Ulana! a tys sie nie walnela deczko? nie jestes cioteczna babcia?[/QUOTE] Tyż jestem i to od prawie 3 lat - Franusia i Natalki, a od piątku - Leny. Tak, Tak - w ostatni piątek też mi się powiększyła rodzinka. :) Ale z ciotecznych wnuków nie zrobię raczej dogomaniaków. Nic się nie walnęłam. Tekluniu - napisałam 'siostrzyca', a nie siostrzenica. :) Więc jestem ciocią. :) :) :) Sorki Fides za ten offik, ale tu tak pokrewnie tematem u Ciebie. :) Panna Twoja śliczniutka. Tak słodko śpi w wózeczku. Quote
jambi Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 no, ulana gratuluje! [quote name='Tekla64']Felutek jaki spokojny cos mu zadala?[/QUOTE] dziecko mu przyniosła ;) Kinguś, a co do tego brzuszka - ja picia kopru przez siebie samą nie uskuteczniałam, ale za to kupiliśmy w aptece GripWater - takie coś z kopru właśnie - syropik, dziecku sie łyżeczką malusią podawało, można zacząć podawać praktycznie od początku; młody to tolerował, ciumkał znaczy smakowało mu i na szczęście żadnych kolek, brzuszków, nie miał Quote
Fides79 Posted November 15, 2012 Author Posted November 15, 2012 [quote name='jambi'] Kinguś, a co do tego brzuszka - ja picia kopru przez siebie samą nie uskuteczniałam, ale za to kupiliśmy w aptece GripWater - takie coś z kopru właśnie - syropik, dziecku sie łyżeczką malusią podawało, można zacząć podawać praktycznie od początku; młody to tolerował, ciumkał znaczy smakowało mu i na szczęście żadnych kolek, brzuszków, nie miał[/QUOTE] w sumie co dziecko to inny sposób, nam ciut pomagaja docoflor i esputicon i nocki mamy w miarę spokojne tfu tfu odpukać w niemalowane :lol: Quote
Doginka Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 Moja córka, jak ją jeszcze miałam nie miała w sumie często kolek, ale jak już miała, to pomagała właśnie ta woda koperkowa podawana małą łyżeczką do kawy;-) Felutek spokojnie czeka, aż Anulka będzie starsza i będzie mogła się z nim bawić:lol: Quote
Fides79 Posted November 19, 2012 Author Posted November 19, 2012 a my z córcią jesteśmy już razem od miesiąca :p https://lh4.googleusercontent.com/-Yh8dxfQJtr4/UKo9ysyzFXI/AAAAAAAADgo/zr4O_lJQgzw/s912/19.11.12-3.JPG Quote
Saththa Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 Widac felutek baaaaaaardzo zmęczony;) Quote
Fides79 Posted November 19, 2012 Author Posted November 19, 2012 ostatnio to on cały czas jest taki zmęczony hi hi hi :lol: ożywa tylko jak słyszy dzwonek domofonu albo jak M przychodzi :evil_lol: Quote
Saththa Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 Pewnie tez biedny niedosypia jak i Ty;) Quote
Margi Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 No co,Felutek jest zmęczony bo przecież ma dziecko.;) Dzidzia śliczna.:loveu: Quote
WATACHA Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 Feluś zmęczony , bo nie łatwo tak asystować przy dzieciaczku. O rany to już miesiąc :(.Słodka jest Quote
Doginka Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 Śliczna dzidzia:loveu: Tylko czemu linkujesz Jej foty zamiast wstawić normalnie:mad: Quote
zerduszko Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 WATACHA napisał(a):Feluś zmęczony , bo nie łatwo tak asystować przy dzieciaczku. O rany to już miesiąc :(.Słodka jest Właśnie, właśnie... widać, że zmęczony pomaganiem :) Quote
Fides79 Posted November 19, 2012 Author Posted November 19, 2012 Tylko czemu linkujesz Jej foty zamiast wstawić normalnie:mad: bo to psi wątek a nie dzieckowy :eviltong: a i nie chce mi się ich zmniejszać do forumowych wymogów :roll: a co do pomagania przy dziecku, to Felek jak i duża część rodzaju męskiego, najbardziej pomaga tym że nie przeszkadza ;):lol: Quote
Margi Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 Fides79 napisał(a): a co do pomagania przy dziecku, to Felek jak i duża część rodzaju męskiego, najbardziej pomaga tym że nie przeszkadza ;):lol: Czyli wszystko w normie :evil_lol: Quote
Fides79 Posted November 19, 2012 Author Posted November 19, 2012 Margi napisał(a):Czyli wszystko w normie :evil_lol: jak najbardziej ;) Quote
Doginka Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 Mój TILO (już dawno za TM:-() pomagał, mimo, że był samcem - pilnował małej Dominki i to tak na serio - nikogo do Niej nie dopuszczał;-) Quote
eria Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 https://lh4.googleusercontent.com/-Y...19.11.12-3.JPG też chcę na zimę taki kubraczek razem z rączkami :loveu::evil_lol: a Felek widzę wyczerpany ! Quote
Fides79 Posted November 20, 2012 Author Posted November 20, 2012 Aniu to nie jest kubraczek z rączkami, dłonie są schowane w takich rękawiczkach-łapeczkach cieniutkich i bawełnianych ;) mamy w szafie za to kubrak ortalionowy na polarku z rączkami i kapturkiem :cool3: tylko jeszcze jest ciut za duży na naszą Pannę :lol: Quote
Sonka95 Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Jaki on cudny :loveu:https://lh6.googleusercontent.com/-StjNW3C3ny8/UKo9jxW8i6I/AAAAAAAADgY/lQFfxw1Zax0/s640/DSCN2864.JPG Quote
Tekla64 Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 ja czekam na zdjecia pary dziecopsiej jak to sie cudnie kochaja i nie rozstaja hihihi Quote
Recommended Posts