Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Tekla64']bez Ani?????
teraz powinni we dwojke wystepowac hihihi
Felutek jaki spokojny cos mu zadala?[/QUOTE]

ano Felek bez Ani, bo Mała urzęduje w swoim łóżeczku albo na tapczanie w duzym pokoju, a odkąd się przeprowadziliśmy i mamy nowy super tapczanik to Feluś (bidulek) ma zakaz wstępu na niego

a spokojny bo miałam smaczka w dłoni hihihi - kosteczkę z baraniną i ryżem :cool3:

Posted

[quote name='Tekla64']Ulana!
a tys sie nie walnela deczko? nie jestes cioteczna babcia?[/QUOTE]

Tyż jestem i to od prawie 3 lat - Franusia i Natalki, a od piątku - Leny. Tak, Tak - w ostatni piątek też mi się powiększyła rodzinka. :) Ale z ciotecznych wnuków nie zrobię raczej dogomaniaków.

Nic się nie walnęłam. Tekluniu - napisałam 'siostrzyca', a nie siostrzenica. :) Więc jestem ciocią. :) :) :)

Sorki Fides za ten offik, ale tu tak pokrewnie tematem u Ciebie. :)

Panna Twoja śliczniutka. Tak słodko śpi w wózeczku.

Posted

no, ulana gratuluje!

[quote name='Tekla64']Felutek jaki spokojny cos mu zadala?[/QUOTE]

dziecko mu przyniosła ;)

Kinguś, a co do tego brzuszka - ja picia kopru przez siebie samą nie uskuteczniałam, ale za to kupiliśmy w aptece GripWater - takie coś z kopru właśnie - syropik, dziecku sie łyżeczką malusią podawało, można zacząć podawać praktycznie od początku;
młody to tolerował, ciumkał znaczy smakowało mu i na szczęście żadnych kolek, brzuszków, nie miał

Posted

[quote name='jambi']

Kinguś, a co do tego brzuszka - ja picia kopru przez siebie samą nie uskuteczniałam, ale za to kupiliśmy w aptece GripWater - takie coś z kopru właśnie - syropik, dziecku sie łyżeczką malusią podawało, można zacząć podawać praktycznie od początku;
młody to tolerował, ciumkał znaczy smakowało mu i na szczęście żadnych kolek, brzuszków, nie miał[/QUOTE]

w sumie co dziecko to inny sposób, nam ciut pomagaja docoflor i esputicon
i nocki mamy w miarę spokojne
tfu tfu odpukać w niemalowane :lol:

Posted

Moja córka, jak ją jeszcze miałam nie miała w sumie często kolek, ale jak już miała, to pomagała właśnie ta woda koperkowa podawana małą łyżeczką do kawy;-)

Felutek spokojnie czeka, aż Anulka będzie starsza i będzie mogła się z nim bawić:lol:

Posted

Tylko czemu linkujesz Jej foty zamiast wstawić normalnie:mad:

bo to psi wątek a nie dzieckowy :eviltong:
a i nie chce mi się ich zmniejszać do forumowych wymogów :roll:

a co do pomagania przy dziecku, to Felek jak i duża część rodzaju męskiego, najbardziej pomaga tym że nie przeszkadza ;):lol:

Posted

Fides79 napisał(a):

a co do pomagania przy dziecku, to Felek jak i duża część rodzaju męskiego, najbardziej pomaga tym że nie przeszkadza ;):lol:

Czyli wszystko w normie :evil_lol:

Posted

Aniu to nie jest kubraczek z rączkami, dłonie są schowane w takich rękawiczkach-łapeczkach cieniutkich i bawełnianych ;)
mamy w szafie za to kubrak ortalionowy na polarku z rączkami i kapturkiem :cool3: tylko jeszcze jest ciut za duży na naszą Pannę :lol: